- 7 Kasım 2017
- 16.744
- 40.978
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.261
Hayırlı olsun canım. Bu outlet mağazalar nerede oluyorMesela bu gömlek pantalon bizim burada mağazada 59.90 'di yıl basında,
Interntte 44.90 a düşmüş
Biz lcw outletten 24.90 a aldık.
Geçmiş olsun allah şifa versingünaydın bugün annemi yatırdık hastaneye geçen cumadan beri annemin şekeri yüksek umarım çabuk düzene girer kontrol altına almak için yatırdı doktor evimizin yanı hemen hastane
bu ay birikim yapamıcam büyük ihtimalle kızımın kreşine 1000 tl vericez 3 ay boyunca
amin canım inşallahGeçmiş olsun allah şifa versin
ergonomik kanguru al bence tuğçe çok rahat edersinE bebeğin kendi markası olan kanguru alacaktım indirime girmeyecekmişonu beklemiştim öyle olunca sipariş vereceğim haftaya
canım izmirde avm de vardi gercekten cok cok uygundu ama nakit az diye bisey almadim ihtiyacimiz da yoktu pek ama ihtiyac olunca kesinlikle gidilirHayırlı olsun canım. Bu outlet mağazalar nerede oluyor
Bi bakacağım ya sling kullanamayacağıma kesin karar verdimergonomik kanguru al bence tuğçe çok rahat edersin
Ev de eviyi günler kizcelerr güzel haberlerle gelebilirim bi kac güne insallah
evet canım ya bugün ev sahibiyle konuscaz iki tane ev bulduk aklimizda sadece yapabilecekmiyiz sorusu var ama kiramiz cok fazla yil gectikcede artacak belki kredi ödedigimiz tutar kadar olacak yani yapariz insallahEv de ev
İnşallah canım ben inanıyorum olacakevet canım ya bugün ev sahibiyle konuscaz iki tane ev bulduk aklimizda sadece yapabilecekmiyiz sorusu var ama kiramiz cok fazla yil gectikcede artacak belki kredi ödedigimiz tutar kadar olacak yani yapariz insallah
Canım çok geçmiş olsungünaydın bugün annemi yatırdık hastaneye geçen cumadan beri annemin şekeri yüksek umarım çabuk düzene girer kontrol altına almak için yatırdı doktor evimizin yanı hemen hastane
bu ay birikim yapamıcam büyük ihtimalle kızımın kreşine 1000 tl vericez 3 ay boyunca
Ayyyyyyy hadi yaaaaaaiyi günler kizcelerr güzel haberlerle gelebilirim bi kac güne insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?