- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.878
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.241
Şehitler için bir tanesi tanıdıktı
Migroslarda tire süt ün günlük pastorize sütü var. Cam şişe 8,9 tl arasıydı sanırım, birde poşette var o 4.5 tl gibiydi.bize Dr onu tavsiye etmişti. Ben bebeğimin yoğurdu için onu kullanıyorum, yoğurt yapma makinesi de var , direkt oraya koyuyorum çok kolay oluyortesekkur ederim kızlar fikirleriniz kıymetli.
AOÇ nin her yerde satışı varmı bılmıyorum önerin varmı baska daha genel marka sirken
Bende yogurt makinesi aldım ek gida ilk basladigimda ve hep onu kullanıyorum. Eksimesinide geciktiriyor belli sıcaklıkta mayaladigi için çok güzel bir şey...her arkadaşıma tavsiye ediyorum ilk ek gıda alışverişinizi yoğurt makinesi ile başlayın diyeMigroslarda tire süt ün günlük pastorize sütü var. Cam şişe 8,9 tl arasıydı sanırım, birde poşette var o 4.5 tl gibiydi.bize Dr onu tavsiye etmişti. Ben bebeğimin yoğurdu için onu kullanıyorum, yoğurt yapma makinesi de var , direkt oraya koyuyorum çok kolay oluyorbebekle ek gıdaya başlayacaklar için tavsiye ederim. Araştırdığım kadarıyla 2 yada 3 günde bir taze maylamak lazım bebeğe , yoğurt bekledikçe içindeki yararlı bakteriler ölüyormuş, bu nedenle yoğurt makinesi çok işime yaradı.
Nerden duydunuz canım güvenilirmidir?inşallah olur bende bekliyorum çünkü.Bikaç haber gördüm bende ama sonra baktım tam tersi haberlerde var dahada fiyatlar artacak diye.İnşallah düşer birazİyi akşamlar kızlar. Bizde arabayı bir türlü yenileyemedik.Şimdidr mtv indirimi olacak diye bir şey duyduk onu bekleyeceğiz 2 3 ay.
Bir arkadaş plazaya gitti araç bakmaya orda çalışan satış elemanı söyledi.Bilmiyorum emin değilim ama piyasaya bakılırsa kaçınılmaz olur.satışlar durma noktasında.İndirim olmasa bile kesinlikle zam gelmez.Nerden duydunuz canım güvenilirmidir?inşallah olur bende bekliyorum çünkü.Bikaç haber gördüm bende ama sonra baktım tam tersi haberlerde var dahada fiyatlar artacak diye.İnşallah düşer biraz
İndirim var mı canimHerkese gunaydin
Geçen hafta şehir dışı alışveriş eve dönüş okul hazırlığı v.s derken yoğun , tempolu ve harcamalı geçti
Dünde tedirgin oldum kontrole gittim tekrar halbuki 9 gün önce gitmiştim.Herkes karnın çok küçük hiç 6 aylik gibi değil v.s diyerek piskolojimi alt üst etti.Birde hala ara ara kusuyorum ve kusunca neredeyse o gün doğru dürüst hareket etmiyor ondan da tedirgin oldum bukadar lafın üstüne.
9 gün önceki kontrolde baş aşağı pozisyonda idi dün baş yukarı pozisyonda cıktı doktorda ekrandan bakti 3 seferdir hep yön değiştirmiş dedi.botumu çorabımi falan giymekte bikac gündür zorlaniyordum Sani rim baş yukarı pozisyonun dan oldu bu zorlanma.Bel ve sırt ağrıları fena uyku yok.
Annem gelicek onun gelmesini bekliyoruz eşimle heyecanla.ben yemek işinden eşimde mutfak toplama işinden muaf oluyor annem gelince
Akşam oğlanın meyvesini v.s annem hazırlayıp yediyor.gun içinde çamaşır as topla katla işini de hallediyor sağolsun.Baya bi rahatlık oluyor bizim için.
Bebişimin bir kısım eksiğini ve elektirikli ana kucağınıda aldık.
Şampuan krem,tam set hastane çıkışı,bebek bakım çantası kaldı büyük kalemlerden çok şükür
Lcw outletten 3-6-9-12 aylık alt üst takımlar aldım 15 tl ye görünce hep aldım.Ikili ve tekli altlar dan da aldım onlarda 12-15 tl
Kirmizi ekoseli gomlek ve kot pantalon aldim bebek ogluma yine oda 25 tl
Büyük oğluşuma alt üst 3 takim eşofman takimi aldım evde giymelik 30 tl ye
Atlet ve boxer aldım çifli paketleri 14 tl den
Ogluslarin seneye giyecekleri baya oldu çok şükür.gezmelik içinde hummel ve polo ya bakarım sonra.
Yine kendime 1 çift çorap bile almadan geldim
Annem sağ Olsun bana bot almış kendine alırken rahatca giyeyim diye.
Büyük oğluşuma ve küçük oğluşumada bir sürü şey almış.
Lcw outlette inanılmaz indirim var.Alt üst pijama ve ev kiyafetlrini bebek için 14-15 tlİndirim var mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?