Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oğluş uyudu şoktayım inanamıyorum birisi bana çimdik atsın rüya olmalı domates çorbasını hazırladım su döküp kaynatıp blendar yapacağım tek . Mantarı sote yaptım altı açık allahım inşallah unutmam salata yaptım dolaba koydum. Masa hazırladım duruyor . Bulaşık makinası çalıştı bitsin boşaltırım . Wc temizledim az uzandım gece başım ağrıdı halsizim o yüzden. E bebekte pamuklarda da indirim yokmuş . Bu indirim hiç işime yaramadı bezimizden memnun değiliz sleepy deneyeceğim . Şuan 70 tane bez var bitsin küçük paket sleepy alıp bakacağım

hoşbulduuum :)
32 yaşındayım, 1,5 senedir evliyim bebiş yok denemelerdeyiz :)
kurumsal bir firmada çalışıyorum
ve cok güzel para harcarım :)))
artık ağustos böcekliğini bırakıp güzelce para biriktirmek istiyorum insallah
cünkü bu yaşıma kadar gönlümce yedim harcadım, sonra evlenirken cok zorlandık hala da zorlanıyoruz borçlar ödemeler falan.
Artık dikkat etmek ve bunu alışkanlık haline getirmek istiyorum, bakalım :)

Buraya gelmeyi alışkanlık haline getirirseniz para birikir bence gelin

Buraya gelmeyi alışkanlık haline getirirseniz para birikir bence gelin
ay insallah insallah
biz bu ay kötüyüz de önümüzdek aydan tiibaren toparlamaya başlıcaz. en azından bir 5 gram falan altın koyabilriz kenara insallah :)
aylık 16.000 civarı gelirimiz var, ancak bu ay elimizde 2.500 tl anca kaldı. hala düğün mobilyalar falan onların borcunu ödüyoruz. 2500 tlyi de ikiye böldük, 1250 bana 1250 eşime harçlık yaptık.
ben kendi 1250'den 125 tl internet faturası ve 180 tlye benzin aldım, 900 tl var şimdi hesabımda. Eşim de günlük market ıvır zıvır alışverişlerini yapıyor, onun benden de az kalmıştır muhtemelen ve daha maaş almamıza 24 gün var. Önümüzdeki hafta da 3 günlüğüne kayseriye gidiyoruz erciyese kayak için, oteli 3 gece 700 tlye bulduk, henüz ödemedik, uçak biletlerini de iki kişi gidiş dönüş 450 tlye almıştık, bunları ödedik orda ekipman kiralama yeme içme falan oteli de katarsak en az 2000 harcarız, bizim dhaa cok ekmek yememiz lazım sanırım.

Bu ayki birikim hedefim eksi hesabımı -3000'den fazla yapmamak

tesekkur ederim kendımız mayalıyoruz ama fikir olsun bana da markası ne makınanızın

Kızlar propolis kullanan var mı 17 aylık kızıma verebilir miyim.nette verilir diyor ama size sorayım dedim
ben içinde propolis,bal olan ıcerıgı temız pekmezimsi bıse aldım epeyde pahalı ama emzırdıgım için bebıste alerjı yaptı kızarıklıklar oldu baldan mı propolistenmi bılmıyorum ama alerjıkmıs onlarda aklında bulunsun canım doktora bı danıs istersen

Durum fena sizde

tesekkur ederim kendımız mayalıyoruz ama fikir olsun bana da markası ne makınanızın
Rica ederim canım benim ki weewel marka.içinde 7 tane küçük kavanoz var 180 ml lik.biz kendimiz için normal süt alıp yapıyoruz çünkü çok fazla yoğurt tüketiyoruz kız için 1 litre günlük süt alıyorum , ağzıan kadar doldurmadan 4 tane falan kavanoza yoğurt yapıyorum kalanı da lor yapıyorum yine kız için. Böyle 3 günde bir yapıyorum genelde , pratik oluyor.

yorumlarına baktımda sımdı bazıları olumlu bazıları olumsuz su gıbı oldu falan yazmıs cokta pahalı bısey degıl kullanıslı bıseyse alabılırım

eşim oğlanı dışarı çıkardı ben evi temizledim
Sil süpür toz al , banyo wc temizledim, bulaşık makinesi çalışmıştı onları yerleştirdim. Bir makine de çamaşır var akşama doğru yıkar asarım

Akşamdan nohut ıslamıştım onu haşladım, akşama etli nohut ve bulgur pilavı yapacağım.
Yoruldum biraz mola verdim. Mola verdim dediğim de çocuğu uyuttum oyuncaklarını topladım yoğurdunu çıkardım tarhanasını ısladım

dün akşam oğlana bez sipariş verdim molfix 120li 104 tl
Bugün harcamasız geçmesini umuyorum ama öğleden sonra çıkarsak belki birkaç eksik alabilirim marketten.

lequim hoşgeldin.
Hep beraber birikim yaparız burda.
Önümüzdeki ay bir gram bile olsa al. Gerisi gelecektir
hoşbuldbuuum :)
valla ben biraz önce 1,5 gram altın aldım 455 liraya, şunu düşündüm zaten bu ay her türlü eksiye giricez, alınmış alınmıştır dedim :)
84 tllik de bir elektrik faturası ödedim bir yakınımın.
durumlar böyle bende şimdilik :)

ne güzel düşünmüşsün bende arada öyle yapıyorum zor durumda olan akrabalarımın telefon faturalarını ödüyorum bazen harçlık bırakıyorum.Çok mutlu oluyorum içimde farklı bir his oluşuyor

yorumlarına baktımda sımdı bazıları olumlu bazıları olumsuz su gıbı oldu falan yazmıs cokta pahalı bısey degıl kullanıslı bıseyse alabılırım
Ben yaklaşık 9 aydır 3 günde bir kullanıyorum hep güzel oldu sadece bir kere kötü oldu , migrostan toz prebiyotik maya almıştım onunla yapamadım. Onun dışında sıvı olarak olan prebiyotik mayadan oldu. Onların mayasında sıkıntı vardır bence sonuçta makinenin yaptığı sadece 42 derece de yada senin istediğin sıcaklık neyse sabit tutmak. Yada onlar sıcaklığı farklı ayarlıyor olabilir ben 42 derecede 8 saat mayalıyorum hiç sıkıntı olmuyor.

Hayırlı olsun canım. Bu outlet mağazalar nerede oluyor
Tesekkur ederim.Bizim memlekette büyük bir avm var avm de bu bahsettiğim outlet bildigimiz lcw magazasi ama iceride hep stantlarin ustunde outlet diye kirmizi tabelalar var.onun dışında nerelerde var bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…