Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sirkencubin arkadasım sana bısey danısmak ıstıyorum ogluma yogurt mayalıcamda köy sütümü yoksa marketten günlük süt mü sence pastörize süt al dıyen de var senin fıkrın nedir
Ben pastörize sütü tercih ederim. Köy sütünü aldık kaynattık derken içinde ne kadar yararlı bakteri varsa öldürüyoruz.
Hiç bir faydası kalmıyor. AOÇ nin cam şişedeki pastörize sütleri bu konuda başarılı.

Selam kızlar kahve arasında hem okudum hem yazayim temizlik yaptim sil süpür koltuk altı çektim bulasik yikandi topladim koltuk örtulerini ve halı örtüsü attim yikadim astim çok esiyor hava dışarı çıktık oğlan oksuruyo eczaneden surup aldik 15 oraya bime girdik iki ekmek 2 bir kahve kek 5 tl oraya sabah şu aldim 8 oraya gitti aksama dünden sulu köfte var iki tabaklik ogluş erişte istedi pisiyir yazdan kabak vardı buzluga yaptığım onu bulgurlu kendime yaptim sofra hazirliycam eşim çıkmış işten gelir yarim saate

bende ondan eksik etmem evden cocuklara vermeye çalışıyorum kafam karıştı şimdi
Kusura bakma lütfen kafanı karıştırmak istemem ancak söylediklerim bilimsel alt yapısı olan bilgiler. Çocuklar için pekmez eğer şekerle arası iyiyse eğlenceli bir gıda ancak öyle sanıldığı yararlı değil ben tamamen çöp gıda olduğunu düşünüyorum

Geçmiş olsun. Ben bu dönem kendime propolis aldım. Cuma’dan beri öksürük Burun akıntısı var sanırım soguk algınlığı. Normal şartlarda ben bunu ayakta aktaramazdım mutlaka rapor alıp dinlenmem gerekirdi. Sanırım bu propolis takviyesinden çok daha rahat atlatıyorum. Küçük için daha olmaz ama büyük için sen de bir araştırıp doktoruna danışsana.

Büyük için geçen yıl Beeo’nun propolisli takviyesini kullanmıştım Ve dediğin gibi çok şükür hiç hasta olmamıştı ancak propolisin erken ergenliğe sebep olduğu hakkında okuyunca bu yıl tedirgin olup kullanmadım.

Sirken ben bunu kullanıyorum sabah iki kaşık içiyorum soğuk
Bunun içinde mi aynı şeyi düşünüyorsun

Folikül kalitesini de artırdığı yazıyordu ben biraz da bu amaçla kullanıyorum. Erken ergenlik için yapılan çalışmalardaki güvenilirliği ne düzeyde bakmak lazım.

Sağlık ocağına gittik geri dönüşte eşim fırından hamur ve dereotu aldı 10 TL harcadı sanırım . Eve geldik bebek emzirdim . Masa hazırladım çay koydum eşim hamuru kIzarttı . Yedik doyduk çok şükür mutfağı topladım oğlan uyandı yine emziriyorum. Moralim +100 üzerinden -100

Hayır olsun neden moralin bozuk?

Bizim doktorumuz tek inekten sağılmış bulursan al ama karıştırılan sütlerden bebeğine yoğurt yapma günlük süt al dedi ben öyle yapıyorum bir araştır istersen
tesekkur ederim kızlar fikirleriniz kıymetli.
AOÇ nin her yerde satışı varmı bılmıyorum önerin varmı baska daha genel marka sirken

tesekkur ederim kızlar fikirleriniz kıymetli.
AOÇ nin her yerde satışı varmı bılmıyorum önerin varmı baska daha genel marka sirken
Rica ederim ben baska marka bilmiyorum. Gecenlerde okumustum migroslarda tire sut kooperatifi urunleri oluyormus icinde pastorize sut var mi bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…