- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.821
Çok korkunçBol bol oku canim. Ben nazara inaniyorum geecekten. Hatta basimdan gecen bir meseleyi anlatayim. Kizima yeni hamileydim bir aksam kvlere gittik oturmaya esimin teyzeside ordaydi. Teyzesinden hic haz etmiyorum bakislari yaklasimi filan beni cok rahatsiz ediyor. Bir gun esim kendi agziyla itiraf etti teyzem onun kiziyla evlenmemi cok istiyordu ama ben istemedim bu yuzden seninle ugrastiginin farkindayim falan dedi. Neyse kizi simdi evli benim oglandan 1.5 buyuk bir oglu var. Oglu cok zayif istahida yok esimin teyzesi benim oglani her gordugunde kendi torunuyla kiyasliyor. Iste sizin oglan cok istahli yemesi cok guzel cok zeki falan ama soylerken kiskanarak soyledigi cok belli. Neyse kvlere oturmaya gittigimiz gun ben bu kadinin yine bakislarini yakaladim ogluma ve esime alttan alttan cok tuhaf bakiyordu asiri rahatsiz oldum. Oglum tam 1.5 yasindaydi o zaman. O gece oglumun cigliklarina uyandik. Delirmis gibiydi yerinde duramiyordu hic bir sekilde zaptedemedik. Bir anda esimde fenalasti elini kalbine goturdu yere yigildi. Bir yandan oglumu sakinlestirmeye calisiyordum bir yandan esimi kendine getirmeye calisiyordum. Kalp krizi geciriyor sandim o kadar korktumki. Esim biraz kendine gelmeye basladiginda hungur hungur aglamaya basladi neye ugradigimi sasirdim. O gece bir kabus yasadik resmen ertesi sabah bana niye agladigimi bende bilmiyorum ama uzerimde nazar oldugunu hissediyordum dedi. O gunden beri haftada mutlaka bir iki sefer oglum o sekilde uykudan uyaniyor delirmis gibi agliyor transa girmis gibi bagiriyor bir iki saatte ancak sakinlestirebiliyoruz. Cok korkunc birsey gercekten esimin teyzesini ne zaman gorsem tuylerim diken gibi oluyor.
Aynen etkili dene ben Arap sabunu ve sirke kullanıyorum hep . Oğlum meme reddi yapıyor sağ göğsümü almamak için çok direniyor ne oldu İnan bilmiyorum çözüm bulamıyorumSirkeyi duymustum faydasi varmi gercekten?
Insallah gecici bir durumdur canim sıkma canini sen yinede elinden geldigi kadar vermeye calis pes edecektir mutlaka.Aynen etkili dene ben Arap sabunu ve sirke kullanıyorum hep . Oğlum meme reddi yapıyor sağ göğsümü almamak için çok direniyor ne oldu İnan bilmiyorum çözüm bulamıyorum
Kızlar bebek görme sezonum açıldı bi komşu yazdı 2 aile geleceklermiş bende yarın buyurun dedim . Çarşamba eşim nöbetçi perşembe nöbet dönüşü olmuş oluyor cuma kardeşim geliyor . Profiterol yapacağım annem duyunca çok kızdıgelenler çok dedikoducu insanlar nazardan korkuyor annem ki haklı
Aynen etkili dene ben Arap sabunu ve sirke kullanıyorum hep . Oğlum meme reddi yapıyor sağ göğsümü almamak için çok direniyor ne oldu İnan bilmiyorum çözüm bulamıyorum
Günaydın. Naptiniz krediyigünaaydin
basvuru yaptik canım bekliyoruz insallah olurGünaydın. Naptiniz krediyi
Annen doğumdan sonra gelse daha iyi olmaz mı canımGünaydınlar herkese...günlerdir ara ara girip okuyorum ama bir türlü yazmaya firsat bulamıyorum.Yorgun,gergin ve mutsuzum hiç biseye yetişemiyorum hiç bişey düzene koyamıyorum ve bu beni daha çok geriyor.Annem var tabi evdeki düzen tutmuyor benim düzen farklı Onun düzen farklı bende bişey yerli yerinde olmayınca çok geriliyorum falan filan.
Harcamalarda aldı başını gitti.faturalar geçen ayı katlayarak gelecek muhtemelen.cunku annemle bu konuda da anlaşamıyoruz malsef usuyorum diyor 22 derecede ev termostati 24-25 e çıkarıp yarım saat sonra sıcak basti deyip(panik atak var bu arada) balkon kapılarını acıyor
Hem kalsın istiyorum hemde böyle düzenim gidince acayip geriliyorum.
Kredi işimiz var ama başka kredimiz ve yüksek limitli kredi kartlarımız olduğu için istediğimiz meblayi alamıyoruz ordan da üzgünüm ve kafama takıyorum nasıl hallolulacak diye dogum yaklaşıyor ve birşeyler yoluna girsin istiyorum.
Hadi gözünaydın canımAnnem hafta sonu geliyormuş kızlar.
Maşallahhhhhh kız insan anne olunca eli daha pratik oluyor dimiiiiCanlarım şekerlerim bebişlerim❤ erken kalkan yol alır misali 08:00 de iş başı yaptım abi bebek emdi uyudu . Bende hemen bulaşık makinası boşalttım salonun peteğini açtım kahvaltı hazırladım bu arada profiterolün hamurunu yaptım bir yandan kahvaltı edip bir yandan yumurtalarını yedirdim fırına atıp krema çikolata sonunu yaptım ıspanak yıkadım abi bebek uyandı emzirdim alt değiştirip yatak odasını topladım şuan yine emziriyorum çok güzel bir gün
Ben şok evetMaşallahhhhhh kız insan anne olunca eli daha pratik oluyor dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?