Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok korkunç

Sirkeyi duymustum faydasi varmi gercekten?
Aynen etkili dene ben Arap sabunu ve sirke kullanıyorum hep . Oğlum meme reddi yapıyor sağ göğsümü almamak için çok direniyor ne oldu İnan bilmiyorum çözüm bulamıyorum

Aynen etkili dene ben Arap sabunu ve sirke kullanıyorum hep . Oğlum meme reddi yapıyor sağ göğsümü almamak için çok direniyor ne oldu İnan bilmiyorum çözüm bulamıyorum
Insallah gecici bir durumdur canim sıkma canini sen yinede elinden geldigi kadar vermeye calis pes edecektir mutlaka.

sabah bir cüzdan, ince bir mont ve annem için birkaç hırka aldım, indirimi zart zurtuyla 400 lira gitti.

sonra dayanamadım, en sevdiğim çamaşır markasında indirim görüp 2 sütyen alıverdim, 100 tl de öyle gitti.

en azından sigaram kumarım falan yok diye teselli buluyorum sfds

Ya bende geçen Perşembe çok samimi komşular geldi bi taraftan hazırlık yapıyorum bi taraftan da aslında yapmasam mı diye düşünüp durdum eşimde geldi bu kadar yapmana ne gerek var çocuğun kırkıdolmadı daha fln dedi Allahtan çok iyi niyetli insanlar gelenler birşey yine de insan evhamlanıyor okuyup üflemek gerek

Sağ memeni verirken normalde çocuğun ayakları sola uzatırsın ya tam tersini dene yani sağ meme bacaklar sağa senin koltuk altına doğru yap bazen işe yarıyor o da

Günaydınlar herkese...günlerdir ara ara girip okuyorum ama bir türlü yazmaya firsat bulamıyorum.Yorgun,gergin ve mutsuzum hiç biseye yetişemiyorum hiç bişey düzene koyamıyorum ve bu beni daha çok geriyor.Annem var tabi evdeki düzen tutmuyor benim düzen farklı Onun düzen farklı bende bişey yerli yerinde olmayınca çok geriliyorum falan filan.
Harcamalarda aldı başını gitti.faturalar geçen ayı katlayarak gelecek muhtemelen.cunku annemle bu konuda da anlaşamıyoruz malsef usuyorum diyor 22 derecede ev termostati 24-25 e çıkarıp yarım saat sonra sıcak basti deyip(panik atak var bu arada) balkon kapılarını acıyor
Hem kalsın istiyorum hemde böyle düzenim gidince acayip geriliyorum.
Kredi işimiz var ama başka kredimiz ve yüksek limitli kredi kartlarımız olduğu için istediğimiz meblayi alamıyoruz ordan da üzgünüm ve kafama takıyorum nasıl hallolulacak diye dogum yaklaşıyor ve birşeyler yoluna girsin istiyorum.

Annen doğumdan sonra gelse daha iyi olmaz mı canım

Canlarım şekerlerim bebişlerim erken kalkan yol alır misali 08:00 de iş başı yaptım abi bebek emdi uyudu . Bende hemen bulaşık makinası boşalttım salonun peteğini açtım kahvaltı hazırladım bu arada profiterolün hamurunu yaptım bir yandan kahvaltı edip bir yandan yumurtalarını yedirdim fırına atıp krema çikolata sonunu yaptım ıspanak yıkadım abi bebek uyandı emzirdim alt değiştirip yatak odasını topladım şuan yine emziriyorum çok güzel bir gün

Maşallahhhhhh kız insan anne olunca eli daha pratik oluyor dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…