- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.861
Sen bol bol ıhlamur iç bebeğe sütten geçerKızımda burun akıntısı ve hafif hırıltı var.
Evde ne yapabilirim
Bende tebrik ederimEvin bütün işleri birikmişo kadar çok iş var ki
3 makina çamaşır var bir makina attım yıkanıyor
Bulaşık makinasını çalıştırdım mutfağı temizledim
Bizim ve kızın nevresimleri degiştirdim ortalığı topladım evi süpürücem silicem toz alıcam banyoda klozet ve lavobayı temizlicem
Akşam içinde kuru fasulye var yanına bulgur pilavı yapacağım
Vakit kalırsa kızı yıkayacagım
Bunların hepsini bugün yaparsam en sonda kendimi tebrik edeceğim
yok canim sana bisi demedi kimse bence haklisın her konuda anlasmak zorunda değilizÇok şükür annem var ve hayatta
Ne yapsak ne etsek hakkını asla ödeyemeyizve onu gerçekten çok seviyorum 1 gün sesini duymasam kahrolurum.
Bizde yardıma gelme veya çağırma gibi bir durum söz konusu değil zaten dediğim gibi öyle bir beklentimiz zaten yok iki taraf içinde.Cok şükür kendi işimizi kendimiz görüyoruz yetişiyoruz bir şekilde.Ben 3 Ay hem bulantı hem düşük tehlikem vardı raporuydum yattım evde öğüre öğüre yemek yaptım,gün aşırı hastaneye gidip geldik bir sürü iğne oldum, agrım vardı iki katli kalktım çocuğuma kahvaltı hazırladim okula yolladim ve asla anneme veya kv gel biraz yardıma diye talepte bulunmadık.
Ben sadece annemin neden böyle davrandığına anlam veremiyorum ve bir işi ben yapicam deyip(kendi hevesi ve istegi oldugu icin) yapmayisina ve o işin günlerce ayak altında süründüğune dayanamıyorum.Birde hazır yapılmış kurulmuş düzeni eleştirip,bozuyor böyle bir durum var.Yoksa asla ne iş ne yemek nede baska birşey ne talep ederim nede beklerim lütfen konu sanki bulmusta bulanıyormuş gibi algılanmasın.
Ben sadece içinde bulunduğum karmasik ve anlamladiramadigim durumu paylaştım sonucta herkesle paylasilacak bir olay degil annem nihayetindeşikayet etmek veya dert yanmak değil amacım.
Allah annelerimizide başımızdan eksik etmesin insallah
Merhabalar sizleri takip ediyorum. Size nacizane önerim yatağının başucuna ve ayak ucuna kesilmiş sogan koyun burnunu acar. Çok geçmiş olsun. Çocuğum yok ama kardeşler yeğenler sağolsun öğrendim çocuk bakımınıEvet canım fizyolojik ile temizliyorum.
Sadece bunu yapıyorum başka bir şey yapamıyorum maalesef.
Yarın yine de bir doktora göstereyim diyorum
Kiyamam yavruya ya gecmis olsun. Ona en iyi gelecek sey su an anne sutu insallah bir an once toparlanir ❤Burnu akıyor kızımın tıkanıklık yok fakat hırıltı var.
zaten kimse demez gel evimi temizle diye bence ben ev tasiyorum cocukla cok zor kendisi dedi gelirim diye niye gelme deyimTabi ki herkesin kendi düzeni var. Ben de kendi evimin düzenine kimseyi karıştırmak istemem bu annem de olsa.
Ama insan arada yarım saat bile olsa çocuğu bırakıp işini yapmak veya kendine biraz zaman ayırmak istiyor. Benim yardımdan kastım tamamen bu.
Yoksa asla ne anneme ne kv'ye gel evimin işini yap demem. Kıyamam ikisine de kaç yaşında insanlar.
canım bende hiç öyle düşünerek yazmadım imrendim sadece anneniz gelip gidiyor yanınıza benim ki gelemiyor senede bir biz gidiyoruz bu benim büyük bir yaram onun için yazdımÇok şükür annem var ve hayatta
Ne yapsak ne etsek hakkını asla ödeyemeyizve onu gerçekten çok seviyorum 1 gün sesini duymasam kahrolurum.
Bizde yardıma gelme veya çağırma gibi bir durum söz konusu değil zaten dediğim gibi öyle bir beklentimiz zaten yok iki taraf içinde.Cok şükür kendi işimizi kendimiz görüyoruz yetişiyoruz bir şekilde.Ben 3 Ay hem bulantı hem düşük tehlikem vardı raporuydum yattım evde öğüre öğüre yemek yaptım,gün aşırı hastaneye gidip geldik bir sürü iğne oldum, agrım vardı iki katli kalktım çocuğuma kahvaltı hazırladim okula yolladim ve asla anneme veya kv gel biraz yardıma diye talepte bulunmadık.
Ben sadece annemin neden böyle davrandığına anlam veremiyorum ve bir işi ben yapicam deyip(kendi hevesi ve istegi oldugu icin) yapmayisina ve o işin günlerce ayak altında süründüğune dayanamıyorum.Birde hazır yapılmış kurulmuş düzeni eleştirip,bozuyor böyle bir durum var.Yoksa asla ne iş ne yemek nede baska birşey ne talep ederim nede beklerim lütfen konu sanki bulmusta bulanıyormuş gibi algılanmasın.
Ben sadece içinde bulunduğum karmasik ve anlamladiramadigim durumu paylaştım sonucta herkesle paylasilacak bir olay degil annem nihayetindeşikayet etmek veya dert yanmak değil amacım.
Allah annelerimizide başımızdan eksik etmesin insallah
zaten kimse demez gel evimi temizle diye bence ben ev tasiyorum cocukla cok zor kendisi dedi gelirim diye niye gelme deyimgenc zaten benim annem daha citir sayilir 45 yasinda
zaten kimse demez gel evimi temizle diye bence ben ev tasiyorum cocukla cok zor kendisi dedi gelirim diye niye gelme deyimgenc zaten benim annem daha citir sayilir 45 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?