Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Misafirlerden birisi msj attı gelemeyecekmişler diğer aile gelecek modum düştü açıkçası Böyle bitmez valla bu bebek görme işi . Hayırlısı en dedikoducu ile de başbaşa kalacak olmam en kötüsü tabi klima aldık 2850 TL indirimdeydi zor yakaladık

Bende tebrik ederim

Gün geçmiyor ki harcama olmasın kızıma eşofman takımı 45 TL 20 TL kilotlu çorap
Çipura balık aldım pazardan 50 TL
2 kilo limon 5 tl
15 TL sarımsak
2 TL roka
3 tane süt 12 ekmek

Toplam harcama. 149 tl

Fırında balık yapacaktım eşim akşam yemekte olmayacakmış bende yarın yaparım dedim,,, buzluktan tavuk çıkarttım çıtır tavuk yapacam birazda patates kızartırım brokoli haşlayacağım tamamdır günün menüsü

Ama ev fena dağılmışşşşşşşş

Çok şükür annem var ve hayatta
Ne yapsak ne etsek hakkını asla ödeyemeyizve onu gerçekten çok seviyorum 1 gün sesini duymasam kahrolurum.
Bizde yardıma gelme veya çağırma gibi bir durum söz konusu değil zaten dediğim gibi öyle bir beklentimiz zaten yok iki taraf içinde.Cok şükür kendi işimizi kendimiz görüyoruz yetişiyoruz bir şekilde.Ben 3 Ay hem bulantı hem düşük tehlikem vardı raporuydum yattım evde öğüre öğüre yemek yaptım,gün aşırı hastaneye gidip geldik bir sürü iğne oldum, agrım vardı iki katli kalktım çocuğuma kahvaltı hazırladim okula yolladim ve asla anneme veya kv gel biraz yardıma diye talepte bulunmadık.
Ben sadece annemin neden böyle davrandığına anlam veremiyorum ve bir işi ben yapicam deyip(kendi hevesi ve istegi oldugu icin) yapmayisina ve o işin günlerce ayak altında süründüğune dayanamıyorum.Birde hazır yapılmış kurulmuş düzeni eleştirip,bozuyor böyle bir durum var.Yoksa asla ne iş ne yemek nede baska birşey ne talep ederim nede beklerim lütfen konu sanki bulmusta bulanıyormuş gibi algılanmasın.
Ben sadece içinde bulunduğum karmasik ve anlamladiramadigim durumu paylaştım sonucta herkesle paylasilacak bir olay degil annem nihayetinde şikayet etmek veya dert yanmak değil amacım.
Allah annelerimizide başımızdan eksik etmesin insallah

yok canim sana bisi demedi kimse bence haklisın her konuda anlasmak zorunda değiliz
. bazen öyle seyler yasiyoruz ki ben iyi ki uzaktayiz diyorum hatta yaziyorum buraya ogluma nasil baktigima hep karisir yoldan gecerken elini tut balkonda tek cikarma vs vs. ben hep gülerim. eskiden de yazmistim biz ne yapsak pek begenmez burun kivirir bazi seylere görmezden geliyoruz anamiz iste

Evet canım fizyolojik ile temizliyorum.
Sadece bunu yapıyorum başka bir şey yapamıyorum maalesef.
Yarın yine de bir doktora göstereyim diyorum
Merhabalar sizleri takip ediyorum. Size nacizane önerim yatağının başucuna ve ayak ucuna kesilmiş sogan koyun burnunu acar. Çok geçmiş olsun. Çocuğum yok ama kardeşler yeğenler sağolsun öğrendim çocuk bakımını

İşlerimi bitirdim çok şükür
Ben annemle ve kayınvalidemle aynı şehirde yaşıyorum anneme çok yakınım hatta ama asla evimin düzenine karıştırtmam yardım da beklemem çok iyi anlaşırız ama kıyamam ben anneme.Kayınvalidemde öyle çagırsam yardım için gelir ama gerek yok haftada bir görüşürüz hepsiyle.
Süt ve ekmek alıcak eşim 20 tl gibi bişey tutar onunla kapatırız günü

Tabi ki herkesin kendi düzeni var. Ben de kendi evimin düzenine kimseyi karıştırmak istemem bu annem de olsa.

Ama insan arada yarım saat bile olsa çocuğu bırakıp işini yapmak veya kendine biraz zaman ayırmak istiyor. Benim yardımdan kastım tamamen bu.

Yoksa asla ne anneme ne kv'ye gel evimin işini yap demem. Kıyamam ikisine de kaç yaşında insanlar.

zaten kimse demez gel evimi temizle diye bence ben ev tasiyorum cocukla cok zor kendisi dedi gelirim diye niye gelme deyim genc zaten benim annem daha citir sayilir 45 yasinda

canım bende hiç öyle düşünerek yazmadım imrendim sadece anneniz gelip gidiyor yanınıza benim ki gelemiyor senede bir biz gidiyoruz bu benim büyük bir yaram onun için yazdım

İyi akşamlar
Eşimde bugün 108 lira harcamış
Apikoğlu sucuk
Sütaş süzme peynir
Carrefoursa yumurta
Bingo siyah
500 gr çeri domates
1 ad tere
1 ad roka
Sıkmalık portakal
Ve roll on silveno ; sözde bunun içeriği temiz falan diye aldırdım eşime, şimdi bakıyorum alüminyum içeriyor,

zaten kimse demez gel evimi temizle diye bence ben ev tasiyorum cocukla cok zor kendisi dedi gelirim diye niye gelme deyim genc zaten benim annem daha citir sayilir 45 yasinda

İnan kendi annesini ev işi temizlik için çağıran çok kişi biliyorum etrafımda :)

Ne güzel annen çok gençmiş, bizimkiler ikisi de 55+ o yüzden hiç yardım beklentim yok. Kadınların ömrü ev işiyle geçmiş zaten. Gelip torun sevseler biraz da oyalasalar bana yeterdi :)

Allah sağlıklı ömür versin tüm annelerimize

İnan kendi annesini ev işi temizlik için çağıran çok kişi biliyorum etrafımda :)

Ne güzel annen çok gençmiş, bizimkiler ikisi de 55+ o yüzden hiç yardım beklentim yok. Kadınların ömrü ev işiyle geçmiş zaten. Gelip torun sevseler biraz da oyalasalar bana yeterdi :)

Allah sağlıklı ömür versin tüm annelerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…