Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ekmeği toplu mu alıyorsunuz?

Ya sanki bulmusta bulanıyor gibi öyle bir algı oluştu gibi geldi de ben açıkça niyetimi ve ne anlatmak istediğimi tekrar belirteyim istedim.Sonucta 13 yıldır ayrı evlerdeyiz ve onun düzen ve yasam tarziyla benim ki tabiki ayni degil.ayni eve girincede bu farklıliklar ortaya çıkıyor malesef.keske olmasa karismalar, fikir ayrımları v.s. ama oluyor işte.
Telefonlada müdahale ediyor ama yüz yüze olmadığımız için hee hee deyip geciştiriyorum.Ama evde olunca zor oluyor mesela bu akşam saatlerce meyve yemem için saatlerce ısrar ettidayattı hatta diretti konuştu durdu eşime diyor karina meyve yedirt söyle yesin kalk zorla ver ağzına v.s diye zar zor yedim bikac parça gönlü olsun diye ama
canım bende hiç öyle düşünerek yazmadım imrendim sadece anneniz gelip gidiyor yanınıza benim ki gelemiyor senede bir biz gidiyoruz bu benim büyük bir yaram onun için yazdım
Ben öyle anlaşılmasın diye belirtmek istedim yinede.Allah basimizdan eksik etmesin yoklugunu dusunmek bile kabus gibi.Allah razı olsun annemden maddi manevi her konuda destek olur her zaman.ama karışmalar,düzen ayrılıkları,dayatma ve diretmelerde eksik olmuyor ben sadece böyle bir durum var içim sıkılıyor sussam göz yumsam olmuyor,ses etsem yine olmuyor sadece ne yapacagimi şaşırdım da ondan içimi dökmek istedim.

Kızlar şu sıralar Volkswagen Passat bakıyoruz.
300bine yakın fiyatları.
80bin kredi lazım olabilir.
Nisan gibi icraate gecebiliriz.
Merhaba gecen gun yazmistim.hatirlarsaniz. biz de cumartesi bir araba gorduk ilanda
Gidip baktik cok begendik. Pzartesi esim.arabayi satti ve krediye basvurdu. Bugun de arabayi aldik passat bizimki de. 2015 model 169 a aldik. Siz sifir bakiyorsunuz sanirim

Günaydin kızlar

Pazar günü arkadasimi kahvaltiya götürdüm 90 tl. 7 de akbil kullandim.

Pazartesi günü 10 tl akbil yükledim. 7 tl harcadim icinden.

Sali günü 25 tl akbil yükledim yine 7 tl harcadım. Arkadasim gözleme ısmarladi. 147 tl tren bileti aldim.

Bu sabah 2 kahve 2 pogaca aldik esimle. 34 tl ödedim. Günlük fix 7 tl akbilim var. Aksam tiyatroya gidicez arkadasimla. Bileti ben almistim kac ay evvelden. Yemek yeriz ama sanirim o öder.

Harcamam var gibi ama en azindan bos yere sacmadim bu ara paralari. Keyif alicagim seylere verdim. Sefam olsun.

Hepimize güzel bir gün diliyorum.

Güle güle kullanin. Fiyatlar ucmus. 2017 aralikta sıfır passat 160 bine aldık. Kredisi de bitse rahatlasak.

Önemlisi kazasiz belasiz olmasi hepimiz icin

Günaydın misafirlerim vardı dün ilginç şekilde çok güzel geçti fesatlık gitmiş sanki gece abi bebek uyanmadı ya bende saatimi kurmuştum uyumuşum gece 12 gibi emzirdim sabah 5 te uyandı allahım kendini büyük zannediyor bence eşim nöbetçi tost yaptım profilerol koydum o gitti bugün çamaşır yıkayacağım bi süpür sil yaparım .

Hayırlı olsun evet hatırladım.
Krediyi ihtiyaç mı taşıt mı çektiniz.
Faizi kaç veriyor

Güle güle kullanin. Fiyatlar ucmus. 2017 aralikta sıfır passat 160 bine aldık. Kredisi de bitse rahatlasak.

Şu aralar bizim baktığımız sıfır passatlar 400 bin civarı.
Çok az km yapmış paket farklı da olunca 300bin küsur

Günaydın herkese
Dün sıfır harcama
Amugurimi örgü denedim geçen hafta tavşan yapmayı denedim video izleyerek bir tane yaptım tabi mükkemmel olmadi ama baya iyi oldu
Dün akşam da kuzu çıngırak yaptım video izleyerek ve surekli durdur baslat yapiyorum videoyu sadece video izleme kismi sikiyor beni onun disinda kuzu daha iyi oldu tavsandan mantigini anladim az cok.kulakları kaldı onuda bu akşam halledicem insallah
Oğlumda garfield kedi yap bana diye başimin etini yiyor
Eşim ve annem de bence gayet basarilisin ve cabuk yapiyorsun bu işi ticarete dökelim diye takılıyorlar
Dedim ben benim evlatlara 2 ayda ne örersem o kâr daha başka yapamam oynamasalar bile hatıra kalır dedim.

Gunaydin kizlar moralim cok bozuk hic bir yere sigamiyorum. Annem babamdan bosanmak istiyor yerden goge kadar hakli bir sebebi var. Babam perisan vaziyette. Annem bosandiktan sonra yurt disina gidecegim diyor zaten daha once yurt disinda yasiyorduk. Butun cevremiz orda beni buraya baglayan bir esim birde annem ve babam vardi ama onlarda dagilmak uzere. Yanliz kalacagim bu memlekette. Esime anlatmadim henuz ama kesinlesirse esime tayin istemeseni soyleyecegim annem giderse daha fazla duramam burda heleki babamla yakin olmayi hic istemiyorum boyle bir durumda. Cok kizginim ona. Annem icin cok uzuluyorum bu yastan sonra yanliz kalacak zaten yeteri kadar zorluk cekti su hayatta. Yapayanlizim dertlesek kimsem yok kardeslerim yurtdisinda bir arada olsaydik destek olurduk birbirimize. Hayatimiz tepe taklak oldu cok uzgunum.

günaydın canım cok üzüldüm rabbım yardım etsin babana akıl fikir hidayet versin,

Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

Canım benim çok üzgünüm ama rabbim herşeyin hayırlısını versin koskoca insanlar bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmak istemez demek ki gerçekten yorulmuş sen bu zamanlarda annenin yanında ol lütfen sende üzülme emziriyorsun bebeğin etkilenmesin

Tesekkurler siz de gule gule kullanin. Bizom aldigimiz da 2016 aralikta trafigr cikmis. Ve cok az kullanilmis. 30.binde tertemiz. Zaten bu sebepten acele ettik. Acikcasi bir iki ay daha beklemekti niyetimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…