- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.921
Kolay gelsin cnm iyi yapıyorsun cocukla bi anda toplanmak zor oluyobenim ev aldi basini gidiyo . yarin bu evi görmeye geleceklermis aksam temizlerim .bazanin altindakileri yikiyorum 3 4 gündür
oglumun kucuk kiyafetlerini ayirdim kullanilmayacak olanlari ayirdim. battaniye makinaya sigarsa orda yikiycam yoksa yikamaciya gondercem kredi icin bugün dönus yapilacakmis buyuk ihtimalle olacak. yavas yavas toparlanirim bende bakalim
evet canim bide tasincaz diye düsünunce is yapasim gelmiyoKolay gelsin cnm iyi yapıyorsun cocukla bi anda toplanmak zor oluyo
Öyle oluyo bende 2 sene olcak buraya taşımalı zor oluyo ben diyodum bırakıp kaçsakmi eşyalarıevet canim bide tasincaz diye düsünunce is yapasim gelmiyo
1 yilda 3 .ev olacak nasip olursaÖyle oluyo bende 2 sene olcak buraya taşımalı zor oluyo ben diyodum bırakıp kaçsakmi eşyaları
Yavaş yavaş toparlan canım.1 yilda 3 .ev olacak nasip olursaher tasinmada fazla esyalari veriyorum atiyorum valla canım
öyle tabi canım yaklasik 1 bucuk yildir o yoldayimYavaş yavaş toparlan canım.
Kıyafetleri yatakları hurcla kolile.
Fazla mutfak eşyalarını kolile.
Ufak ıvır zivirlar çok zaman alıyor.
Yeni evin biraz küçükmüş.
Minimal takıl bence. Kulanmayacagin,fazlalıklarıni ver veya sat.
Az eşya çok huzur
uyandır mutlaka canımValla yoruldum of ya bir gün de sakince ayağımı uzatıp oturamıyorum her güne bir iş koş koş bıktım. Sabah kalktım emzir alt üst değiş . Kahvaltı yaptım bulaşık makinası çalıştırdım . 4 makina çamaşır yıkadım astım az az . Evi süpürdüm toz aldım yerleri sildim bulaşık makinası boşalttım kendime makarna yaptım abi bebek açıktı onu emziriyorum . Kg alımı durdu gece zorla uyandırıp emzirmem lazım
Evet zeyno neden uyuduğunu anlamıyorum açıkçası acıkmıyor mu acabauyandır mutlaka canım
Şim en hızlı kilo alma dönemi
6 aydan sonra zor alıyorlar
maşallah emmek kadar da uyku büyütür ama alarm kur mutlaka benim kızım 16 aylık en az 3 kere kalkar emmek içinEvet zeyno neden uyuduğunu anlamıyorum açıkçası acıkmıyor mu acaba
Bende 2 saatte bir kalkıyorum yine öyle yapacağımmaşallah emmek kadar da uyku büyütür ama alarm kur mutlaka benim kızım 16 aylık en az 3 kere kalkar emmek için
Bizommcocuk doktorumuz 1 aydan sonra asla uyandırma öyle alışır demisti.kilo alimi yüzdelik persentili iyiyse sorun yoktur. Ben kızlarımda 12 aydan sonra gece beslenmeleri kestim ve şuan ikisi de tüm gece uyurlar sorduğumuz tüm doktorlar aynı şeyi söyledilerBende 2 saatte bir kalkıyorum yine öyle yapacağımgündüz uyumuyor gece böyle uyumak istiyor
Şimdi şöyle tam 1 aylıkken yani 23 ocakta 4200 gramdı. 3 şubatta 4600 dü şimdi 4800 olmuş yavaşladıBizommcocuk doktorumuz 1 aydan sonra asla uyandırma öyle alışır demisti.kilo alimi yüzdelik persentili iyiyse sorun yoktur. Ben kızlarımda 12 aydan sonra gece beslenmeleri kestim ve şuan ikisi de tüm gece uyurlar sorduğumuz tüm doktorlar aynı şeyi söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?