- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.101
Hem de nasılllayy durum vahim desene
Bence bu durumun altında bir şey yatıyor. Ben de almalara doyamazdım kendimce sebebini bulup yüzleştim ve duruldum diyebilirim. Uzman desteği iyi olabilirHem
Hem de nasılllama halledicem insAllah... çok zor durumlarda da kaldıgım oldu zamaninda hep calisarak ayakta durdum 2011den beri bu yuzden belki de kiyafete takintiliyim...
Ben cok dusundum de bulamadim... Kesinlikle ihtiyacim oldugunu dusunuyorum bir uzmana takintiliyim cunku.Bence bu durumun altında bir şey yatıyor. Ben de almalara doyamazdım kendimce sebebini bulup yüzleştim ve duruldum diyebilirim. Uzman desteği iyi olabilir ☺
Cnm güzel günlerde kullan kolyeni. Bebeğe ne işim koydunuz?Herkese selamlar..
Benimde altınım olsun istiyorum ama bu ara ödemeleri tam bitiremedik onun için almadım.
Annemle pazara gittik 45 tl sebze meyve aldık,oradan avm ye gittik oğluma burger sözü vermis ananesi ona burger bize de pide ısmarladı annem sağ olsun.
Migrostan puding süt ve çikolata aldık 30 tl ödedik
Hee bu arada eşim hediye olarak altin kolye almış (altın ya yatırımlık sayılmasa da yinede yazayım dedim)çok beğendim iç içe geçen 4 tane kalp ve kalplerde isimlerimiz yazili buyük oglusumun zaten her daim adi yer alir herseyde bukez bebek oluşumunda adını yazdırmış annem cok begendi Eşime de çok iyi bir hediye almışsın falan demiş. Esim Dogum da plaka kolyelerden hediye alacağını söylemiş anneme (daha doğrusu fotoğrafını göstermiş annem tarif etti bana bilmiyormuş gibi davran dedi)
Zaten tek taktığım ve sevdiğim takı kolye onun için eşimin bu aldıği 2.hediye kolye birde sadece alyans takıyorum 1 tane annem d.gunumde 10 yıl önce nazar boncuklu kolyelerden almıştı bir tanede yine çok önceden nişanlıyken eşim yine kolye almıştı 4 tane kolyem oldu.
Teşekkür ederim inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahBaşlarda ben de korktum terk edicektim ortamı haha ama sonradan sıcak güzel bir ortama dönüştü. Sağlıkla gelsin oğlun
Evet ya yaş pastalar çok pahalandıSelam kızlar sabah kahvaltı yaptık ortalığı topladım malum hiç çamaşır bitmiyor 3 makina kuruttum katladım yerleştirdim,,, eşimle büyük kızım mezarlık ziyaretine gittiler,,,, Bende küçük kızımı uyutup biraz dinlendim,,, akşam yemeğine kayınvalidemle gelecek eşim Adana kebap yapacak bende salata filan yaparım yeter
Bugün büyük kızımın doğumgünü kızım pasta filan istemedi ama eşim dışardan gelirken almış ufak bir pasta yemekten sonra keseriz
Hafta içi kızım arkadaşlarıyla awm ye gidecek
Bugünkü harcama markette 25 TL
Pasta 100 tl
Bugünlük başka harcama olmaz inşallahhhh
Ayyyyy bizimki de küçük ama eşim Mado dan almışşş 6 kişilik ancakEvet ya yaş pastalar çok pahalandı
Önceden misafirliğe giderken hep yaş pasta alırdım.
Şimdi küçükcuk yaş pastalar 50lira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?