Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kizlar sabah kalktim oglana kahvalti yaptirdim altini degistirdim kizi doyurdum,altini degistirip yatirdim. Camasir makinesini calistirdim toz aldim kahve iciyorum su an. Evim batiyor kahvemi ictikten sonra kalkip once mutfagi toplayacagim ortaligi derleyip toparlayacagim. Telde camasirlar var onlari katlayip yerlestirecegim. Utulenecekler varsa onlari aradan cikaracagim. Kiz dogdugundan beri utumu biriktirmiyorum biriktirmeye baslayinca dag gibi oluyor aylarca kaliyor. Bugun brokoli corbasi yapacagim. Yanina bir ana yemek bulmam lazim. Bulasik makinesi siparisi verecegiz intternetten kurulumuyla birlikte 1700 tl tutar. Bu ay yine birikim yapamayacagiz. Martin ilk haftasi dogum param yatacak kiza takilan diger altin ve paralarla birlestirip bilezik yapmak istiyorum.

kizlaar ev aliyoruz 205 bin 60 bin arabamizi satiyoruz . pazartesi kredi cekicez bakalim nasil olacak heycanliyim cok. Bugun odedik kaporasini bin lira. kac gündur baya gezdik. icimize sindi ufak ama olsun bize yeter insallah
Hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun. Okuduğum kadarıyla kendini çok yoruyorsun. Sen daha lohusa sayılırsın bırak ev işi biraz aksasın. Bebeğin uyudukça gün içinde en az bir kez ona eşlik edip sen de uyu. Canına yazık.

Çok geçmiş olsun havalar da çok soğuk o da insanı mahvediyir yat dinlen çocuğu emzir yeter yemeği esin yapsın yada dışarıdan şöyle gureste ki osman lokantası çok temiz gıda mühendisi falan çalıştırıyor. Bide bol bol buryan ye kan değerlerin düşmüş olabilir emzirme zqten vücudu çok yoran bişey.eğer temizlikçi kadın falan ararsa sana özelden numara atarım .

Merhaba kızlar

güne erken başladık kahvaltı yaptık oğlumla. Bulaşık makine çalıştırdım. Koltuk örtülerini attım yıkandılar astım. Kapılarımı sildim evin tozunu aldım wc lavabo temizledim.

akşama bulgur pilavı yaptım tavuk haşladım, ayran ve salata ile yenir.

oğlumu uyuttum, uyanınca evi süpüreceğim. Hava soğumazsa biraz dışarı çıkartırım yürürüz.

Hedefim günü harcamasız bitirmek

Kızların bazı eşyalarını kardeşim ve eşi için saklıyordum. Geçen konuşurken daha 4-5 yıl çocuk istemediklerini öğrendim. Ben de saklamamak için elden çıkarmaya başladım. Sling kullanımı bitti artık kanguruya geçtik. Slingi sattım 60₺ ye Allah bereket versin. Şimdi sırada süt sağma makinesi var

Bende mi satsam acaba birkaç şey.
Süt sağma mak. Var. Lazım değil artik

İyi haftalar kızlar
@mutlu1988 yok canım Telekomda çalışmıyor
tuce_tuce çok geçmiş olsun cnm
Bu sabah tartıldım 1 hafta içinde 1 kilo vermişim
İyi gidiyor gibiyim 2 haftada 3 kilo vermiş oldum
Çarşıya çıktım bugün annemlerde harcamalı geçti tabi
Yemek ısmarladım onlara 65 tl
İç çamaşırı aldım kendime 60 tl
Kızıma Elsalı yastık kılıfı aldım 10 tl
Çerez aldım 30 tl
Baya harcamalı bir gün olmuş

Bende mi satsam acaba birkaç şey.
Süt sağma mak. Var. Lazım değil artik
İki çocuğum bar. Allah bunlara sağlıklı uzun önürler versin. Başka düşünmüyorum. Elimde tutmaya gerek yok. Hem başkasının işine yarasın hem bana da kazandırsın.
Aha bende bundan şüphe ediyordum ben 1 saatte filan emzirmek istiyorum çocuk tok galiba almıyor
Büyüdükçe emme gücü ve tok kalma süresi artar. Zorlama o kadar :)

Geçmiş olsun tuce çabucak iyileşirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…