- 15 Nisan 2017
- 3.527
- 9.156
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.141
cok gecmiş olsun canım üzüldüm dinlen bol bolDoğru söze ne denir valla alya
Hayırlı olsunkizlaar ev aliyoruz 205 bin 60 bin arabamizi satiyoruz . pazartesi kredi cekicez bakalim nasil olacak heycanliyim cok. Bugun odedik kaporasini bin lira. kac gündur baya gezdik. icimize sindi ufak ama olsun bize yeter insallah
Çok geçmiş olsun. Okuduğum kadarıyla kendini çok yoruyorsun. Sen daha lohusa sayılırsın bırak ev işi biraz aksasın. Bebeğin uyudukça gün içinde en az bir kez ona eşlik edip sen de uyu. Canına yazık.Günaydın dün misafir vardı onların yanında kendimi kötü hissetmeye başlamıştım oğlum da zaten meme reddediyordu iyice gerilmiştim.misafirin son 30 dk sında üzerime bi üşüme geldi gitsinler diye dua ettim resmen . Onlar gidince dişim dişime vurmaya başladı eşim ateşimi ölçtü 38 gittikçe de yükseliyordu 23:00 de devlet hastanesinin aciline gittik öyle saçma sapan ki acilde kediler geziyordu . Eşime dedim ki sen bebeği girdirme dışarıda arabada bekle bebek uyuyor zaten . Boğazın kapanmış serum taktı ilacın damlamasını hızlandırın bebek bekliyor dedim 10 dk da bitti kalktım damar yolu çıkacak tahlillerime bakılacak bir anda kulaklarım filan duymaz oldu baygınlık geçirdim tansiyonum düşmüş 8-4 e aynı şey doğumdan çıkınca da olmuştu . Eşim geldi yine serum taktılar yattım ölçtüler hala 8-4 ama daha iyiydim . Eve geldik eczanede 7 TL harcamış eşim duşa girdim çorba içtim uyumamız 3 oldu eşim sabah işe gitti ben biraz daha uyudum
Çok geçmiş olsun havalar da çok soğuk o da insanı mahvediyir yat dinlen çocuğu emzir yeter yemeği esin yapsın yada dışarıdan şöyle gureste ki osman lokantası çok temiz gıda mühendisi falan çalıştırıyor. Bide bol bol buryan ye kan değerlerin düşmüş olabilir emzirme zqten vücudu çok yoran bişey.eğer temizlikçi kadın falan ararsa sana özelden numara atarım .Kullandığım bi vitamin var püre demek o olmasa daha kötü olurdum. Kendimi robot zannediyormuşum herşeyi yaparım sandım yorulmuyorum sandım aslında öyle değilmiş pek boğazım kapandı başım öyle ağrıyor ki dün misafirle çok zor sohbet ettim kendimi sıka sıka . Oğlum da tam uyuyacağı zaman emmek istemedi belki toktu bilmiyorum çok tecrübesiz hissediyorum kendimi . Hastaneyi şikayet edeceğim birazdan çok üzüldüm gördüklerimle çok kötüydü . Benimle ilgilenen doktor iyiydi sadece ben bayılınca tam ayılırken inanılmaz bi yüz ifadesi gördüm adamda öyle korkmuştu ki kustum birde rezillikti
Bende mi satsam acaba birkaç şey.Kızların bazı eşyalarını kardeşim ve eşi için saklıyordum. Geçen konuşurken daha 4-5 yıl çocuk istemediklerini öğrendim. Ben de saklamamak için elden çıkarmaya başladım. Sling kullanımı bitti artık kanguruya geçtik. Slingi sattım 60₺ ye Allah bereket versin. Şimdi sırada süt sağma makinesi var
Ortalama 3saate bir ver.Kuzular bu abi bebek çok fenahiç emmek istemiyor deli midir ne ayrıca bugün sürekli kucakta olmak istedi ve oturmayacakmışım sürekli evde gezmek istiyor delirdi kesin bu bebek gündüz ne kadar da bir emmeli
Aha bende bundan şüphe ediyordum ben 1 saatte filan emzirmek istiyorum çocuk tok galiba almıyorOrtalama 3saate bir ver.
Toktur tabikiAha bende bundan şüphe ediyordum ben 1 saatte filan emzirmek istiyorum çocuk tok galiba almıyor
Merhaba hangi bankadan alıyorsunuz, makas farkı nasıl memnun msnz70 tl market alışverişi yaptım.Yarın netten altın alacağım inş.İşler çok yoğun tempodan çok sıkıldım.
İki çocuğum bar. Allah bunlara sağlıklı uzun önürler versin. Başka düşünmüyorum. Elimde tutmaya gerek yok. Hem başkasının işine yarasın hem bana da kazandırsın.Bende mi satsam acaba birkaç şey.
Süt sağma mak. Var. Lazım değil artik
Büyüdükçe emme gücü ve tok kalma süresi artar. Zorlama o kadar :)Aha bende bundan şüphe ediyordum ben 1 saatte filan emzirmek istiyorum çocuk tok galiba almıyor
Geçmiş olsun tuce çabucak iyileşirsin insallahGünaydın dün misafir vardı onların yanında kendimi kötü hissetmeye başlamıştım oğlum da zaten meme reddediyordu iyice gerilmiştim.misafirin son 30 dk sında üzerime bi üşüme geldi gitsinler diye dua ettim resmen . Onlar gidince dişim dişime vurmaya başladı eşim ateşimi ölçtü 38 gittikçe de yükseliyordu 23:00 de devlet hastanesinin aciline gittik öyle saçma sapan ki acilde kediler geziyordu . Eşime dedim ki sen bebeği girdirme dışarıda arabada bekle bebek uyuyor zaten . Boğazın kapanmış serum taktı ilacın damlamasını hızlandırın bebek bekliyor dedim 10 dk da bitti kalktım damar yolu çıkacak tahlillerime bakılacak bir anda kulaklarım filan duymaz oldu baygınlık geçirdim tansiyonum düşmüş 8-4 e aynı şey doğumdan çıkınca da olmuştu . Eşim geldi yine serum taktılar yattım ölçtüler hala 8-4 ama daha iyiydim . Eve geldik eczanede 7 TL harcamış eşim duşa girdim çorba içtim uyumamız 3 oldu eşim sabah işe gitti ben biraz daha uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?