Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bana telefonda dedi ki hastalandığımı eşime söyleme dediğim halde söylemişti. Telefonda ben geleyim mi dedi bende yok anne ben iyiyim Sen babamla gelirsin dedim . Gelme dediğim halde geliyor arasa dese ki torunu özledim ya ben biraz önden geliyorum. Başımla beraber gel tabi torunun derim böyle numaralara gerek yok ki olan oldu gelsin yapacak birşey yok

Yok canım henüz
Teslim edilmedi henüz
Ama hergün 2 yada 3 kişi arıyor
Bugün tam istediğim gibi biri aradı, öncelik onun gibi, eşyalı istiyor...
Dün de evi satın almak isteyen biri aradı, daha önce bakmış anlaşamamışlar, Şimdi benimle anlaşmak istiyor...

Maşallah

Bugün dondurucudan et çıkardım onu pişirdim. Yanına da mantarlı şehriye pilavı yaptım. Eşim de gelirken aradı tatlı alsam mı diye masraf yapma ev alıcaz gel helva var dedim :) günü 1.75₺ ekmek parası ile kapadık.

Bizde 2 ekmek aldık o kadar . Dolapta ezogelin çorbası var yarın onu yeriz başka yemek filan yapmayacağım hiç enerjim yok .

Anneme gittik bugün eşimin kuru temizlemede montu vardı onu aldık gittik
25 TL monta verdim
17 TL de simit tahinli filan aldık

İyi geceler kızlar
Bugün kü harcama 1.50 tl ekmek aldık sadece
Bugün o kadar çok yoruldum ki dışarda işlerim vardı belim çok agrıyor.
Biraz iş yapayım bi bacağım tutmuyor basamıyorum uzun süre üstüne
Doktora gitmek istiyorum ama MR dan korkuyorum ve iş yapma yorma kendini dicek diye de korkuyorum açıkçası çünkü yerinde durabilen biri değilim hep iş çıkarıyorum kendime
Cesaretimi toplamam lazım

gecmıs olsun daha evvelden ayagımı ıncıtmıstım MR a grdım bunun için sadece belden asagımı soktular iç kısma,tersten girdim yani,bu sekılde yaptırırsan korkmazsın

gecmıs olsun daha evvelden ayagımı ıncıtmıstım MR a grdım bunun için sadece belden asagımı soktular iç kısma,tersten girdim yani,bu sekılde yaptırırsan korkmazsın
Teşekkür ederim
O şekilde olur mu acaba sormam gerek olursa çok iyi
Diğer türlüsü çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…