- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.261
Bana telefonda dedi ki hastalandığımı eşime söyleme dediğim halde söylemişti. Telefonda ben geleyim mi dedi bende yok anne ben iyiyim Sen babamla gelirsin dedim . Gelme dediğim halde geliyor arasa dese ki torunu özledim ya ben biraz önden geliyorum. Başımla beraber gel tabi torunun derim böyle numaralara gerek yok ki olan oldu gelsin yapacak birşey yokAllah Allah senin öyle bir talebinmi olmuşta erken geliyormuş?Bildiğim kadarıyla kaynanan iş güç yapmayıp hizmet bekliyordu :) neyse canım sen sakin ol belki torununu özlediği için erken geliyordur.kayınpederin az kalacaksa kayınvaliden çok kalmak istemiştir ondan öyle ayarlamışlardır.Oda geçer, gelir giderler.sen kendine çocuğuna odaklan keyfine bak,kimse canını sıkamasın
Evi kiraya verdiniz miIyi akşamlar kızlar
Haftalık 200tl bütçe ayırdim
Birikim şuan için yok
Bugün 1.25tl ye ekmek, 7.50tl ye tatlı aldım
MaşallahYok canım henüz
Teslim edilmedi henüz
Ama hergün 2 yada 3 kişi arıyor
Bugün tam istediğim gibi biri aradı, öncelik onun gibi, eşyalı istiyor...
Dün de evi satın almak isteyen biri aradı, daha önce bakmış anlaşamamışlar, Şimdi benimle anlaşmak istiyor...
gecmıs olsun daha evvelden ayagımı ıncıtmıstım MR a grdım bunun için sadece belden asagımı soktular iç kısma,tersten girdim yani,bu sekılde yaptırırsan korkmazsınİyi geceler kızlar
Bugün kü harcama 1.50 tl ekmek aldık sadece
Bugün o kadar çok yoruldum ki dışarda işlerim vardı belim çok agrıyor.
Biraz iş yapayım bi bacağım tutmuyor basamıyorum uzun süre üstüne
Doktora gitmek istiyorum ama MR dan korkuyorum ve iş yapma yorma kendini dicek diye de korkuyorum açıkçası çünkü yerinde durabilen biri değilim hep iş çıkarıyorum kendime
Cesaretimi toplamam lazım
Teşekkür ederimgecmıs olsun daha evvelden ayagımı ıncıtmıstım MR a grdım bunun için sadece belden asagımı soktular iç kısma,tersten girdim yani,bu sekılde yaptırırsan korkmazsın
Bereketli olsun iyi yapmışsınBekledim bekledim altın fırladı bende bugün sinirlenip aldım.313 ten 30 gr aldım.Allah bereket versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?