- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.281
TLC de Hayalimdeki Ev var. Karı Koca çok güzel işler başarıyorlarGünaydın kızlar
6.30 da kalktık, eşim bir haftalık izindeydi.
Bugün başladı.. oğlumu uyuttup kahvaltıyı hazırlayacğm. Çalar saati izlemek istiyorum.
Bugün harcama olmaz diye umuyorum.
Yüzde 29indirimGünaydın kızlar
Bebisi olanlar ebebekte bezlerde indirim varmışbir bakın
Gunaydin kizlar. Bu bebek ne yatiyor ne duruyor surekli agliyor. Gece uykularida bozuldu saat basi uyanip agliyor. Sabrimin sonuna geldim artik bir yandanda oglum surekli huysuz. Cocuklari susturmaya calismaktan hic birseye yetisemiyorum. Cikmazdayim nasil sabir gosterecegim bilmiyorum.
Iki ayini doldurmak uzere. Haklisiniz bende farkindayim ben gergin olunca kizimda cok huysuzlaniyor ama uykusuzluktan yorgunluktan gerilmemek elde degil.Bebek ne kadarlık bilmiyorum ama bildiğim Şu anne ne kadar huzurlu ise bebek de o kadar huzurlu oluyor. Bir şekilde önce kendini sakinleştirmen gerek.
Canım acaba gazı mı var benim kızım da bu zamanlarda sürekli ağlardı doktor gazı var demişti rabbim kolaylıklar verir inşallahhhIki ayini doldurmak uzere. Haklisiniz bende farkindayim ben gergin olunca kizimda cok huysuzlaniyor ama uykusuzluktan yorgunluktan gerilmemek elde degil.
Amin canim sagol. Gazdan agladigi zaman kendini topluyor kasiyor yani anlasiliyor gazdan agladigi zamanlar. Bu uyumadigi zaman hep aglamakli. Yani bi yere biraksam 3/4 dakika durur sonra aglamaya baslar. Benim oglanda boyleydi cok yiprandim buyutene kadar. Cevremdeki insanlarin bebekleri cok sakin keske benimkilerde oyle olsaydiCanım acaba gazı mı var benim kızım da bu zamanlarda sürekli ağlardı doktor gazı var demişti rabbim kolaylıklar verir inşallahhh
Amin canim sagol. Gazdan agladigi zaman kendini topluyor kasiyor yani anlasiliyor gazdan agladigi zamanlar. Bu uyumadigi zaman hep aglamakli. Yani bi yere biraksam 3/4 dakika durur sonra aglamaya baslar. Benim oglanda boyleydi cok yiprandim buyutene kadar. Cevremdeki insanlarin bebekleri cok sakin keske benimkilerde oyle olsaydi
Altına bakın
Kanguru kullandim 3/4 sefer ama hic sevmedi cikarana kadar agladi.Sling ya da kanguru kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?