- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.301
Sizin evdeki psikoloji yüzünden o bebek ağlıyor başka birşeyden değilAmin canim sagol. Gazdan agladigi zaman kendini topluyor kasiyor yani anlasiliyor gazdan agladigi zamanlar. Bu uyumadigi zaman hep aglamakli. Yani bi yere biraksam 3/4 dakika durur sonra aglamaya baslar. Benim oglanda boyleydi cok yiprandim buyutene kadar. Cevremdeki insanlarin bebekleri cok sakin keske benimkilerde oyle olsaydi
Bu abi bebek içinAltın delirdi bence kendini ne zannediyorsa. Yeşil fasulye cacık salata yaptım buzdolabında çorba da var yeriz . Abi bebeğin altını değiştirip yüz üstü yatırmıştım ve tam olarak ilk kez döndü bugün
Pazarda fiyatlar nasıldı püreAlisveisi yaptim. 100 lira ayirmistim 70gitti.
Başka harcamam olmaz
MasallahAltın delirdi bence kendini ne zannediyorsa. Yeşil fasulye cacık salata yaptım buzdolabında çorba da var yeriz . Abi bebeğin altını değiştirip yüz üstü yatırmıştım ve tam olarak ilk kez döndü bugün
Darısı başınızaMasallah
Amin canimDarısı başınıza
Havuç 2tlPazarda fiyatlar nasıldı püre
Havuç 2tl
Kıvırcık 6tl
Patates 3
Soğan 3
Tere1.5
Ispanak 4
Karnabahar kgmi 2
Kara lahana kgmi2
Nar 5
Ayva 6
Elma 4
Merhaba canım.Seni çok tanımıyorum kusura bakma.Memlekette ailelermi huzurunuzu kaçırıyor?Bu arada esimin 4 yil once gorev yaptigi ile tayin istemek gibi bir dusuncemiz var. Henuz tam kesin degil ama buyuk ihtimalle gidecegiz gibi. Memlekete gelmek bize pek iyi gelmedi orda cok guzel gunlerimiz olmustu. Esim dilekce yazarsam gonderirler diyor ama bakalim hayirlisi. Dua edin kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?