- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.401
BendeYa ben pirasayla filan doymuyorum. İlla et yemeği etli yemek olacak.dun aç kaldim
pırasayı bir yaparsın meze olur bir yaparsın ana yemek olur canımBen pırasayı ortaya meze diye yapıyorumyemek gibi görmüyorum
diyete borçlu olabilir misin canımGünlerden sonra ilk defa günü sıfır harcama ile kapatıyorummmm
Ben senin için demedim zatenpırasayı bir yaparsın meze olur bir yaparsın ana yemek olur canım
Ayrıca öğlen ve akşam için yemek hazırlıyorum 3 çocukla kolay değil her öğün 4 5 çeşit yapamıyorum malesef ...
Ahahahahhhhhhh eşim her zaman kızıma söyler “”annen diyet yaparsa biz para biriktiririz”” diyeeeediyete borçlu olabilir misin canım
Annem ve kayınvalidem etli pirinçli yemeğini yapıyorlar biraz sulu oluyor yanına da pilav ohhhh misss gibi,,, ama bizim evde yenmiyor bende zeytinyağlı yapıyorum o biraz yeniyorpırasayı bir yaparsın meze olur bir yaparsın ana yemek olur canım
Ayrıca öğlen ve akşam için yemek hazırlıyorum 3 çocukla kolay değil her öğün 4 5 çeşit yapamıyorum malesef ...
Tamam 200-250 civarı alalım ozaman.Sagol canmBak şimdi düşündüm de 120 Li paket almıştım ama daha sonra birkaç paket parça parça aldık 1 numara sen 240 lı 1 numara al
canım bende havuçlu patatesli kıymalı yapıyorum pirinç yerine bulgur koyuyorum çok güzel oluyor herkeste severek yiyor miniğime bile yedirdimAnnem ve kayınvalidem etli pirinçli yemeğini yapıyorlar biraz sulu oluyor yanına da pilav ohhhh misss gibi,,, ama bizim evde yenmiyor bende zeytinyağlı yapıyorum o biraz yeniyor
Ne güzel çocukların yemesi benim 2 kızımda yemiyorcanım bende havuçlu patatesli kıymalı yapıyorum pirinç yerine bulgur koyuyorum çok güzel oluyor herkeste severek yiyor miniğime bile yedirdim
Hep yapmak lazım ve alternatif yemek sunmamak lazım mecbur kalıp yiyorlar ben öyle alıştırdım şimdi kendileri yiyorlar sağlıklı sebzeler pırasa ıspanak karnabahar her alışverişte alırımNe güzel çocukların yemesi benim 2 kızımda yemiyor
Canım ocean alacağım.İyi akşamlar herkese
Bizde günü 17 lira ile kapattık.
kronikuykucu ve pure hazel bebeklerinize hangi demir ilacını kullanıyorsunuz? Doktor başlayın dedi. Sağlık ocağındakini almadık.
adefer kullanıyorum canım turuncu kutu.İyi akşamlar herkese
Bizde günü 17 lira ile kapattık.
kronikuykucu ve pure hazel bebeklerinize hangi demir ilacını kullanıyorsunuz? Doktor başlayın dedi. Sağlık ocağındakini almadık.
Ben biraz pimpiriğim o yüzden az ıslansa da değişiyorum bezi . Yanlız artık molfix kullanmıyoruz çok kaka sızdırdıTamam 200-250 civarı alalım ozaman.Sagol canm
Yaaaa ne güzel ilk kızım da kayınvalidemle beraber yaşıyorduk kızım yemek istemezse hemen alternatif tavuk makarna patates yapıyor yediriyordu öyle alıştı şimdi çok zor yemek yiyor sebze filan küçüğe alternatif vermiyorum acıkınca yiyor ama az azHep yapmak lazım ve alternatif yemek sunmamak lazım mecbur kalıp yiyorlar ben öyle alıştırdım şimdi kendileri yiyorlar sağlıklı sebzeler pırasa ıspanak karnabahar her alışverişte alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?