- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.361
Tuce bende hiç gitmedim, İstanbul’daym ben..Gerçek mi ya ben gitmedim cidden çok mu güzel2. Doğuya yazalım valla
Yarın ki menüm benim de fırında köfte patates ve çorba olucakGünaydın altının durumu korkunç bir noktada ne yazıkki ne olacaksa böyleyarın sabahta Kv geliyormuş kahvaltıya . Bugün akşama pırasa makarna çorba yapacağım . Yarına da köfte var buzlukta patates köfte çorba yaparım . Yemek menüleri oluşturuyorum yine haftalık. Yemek konusunu Kv ye bırakırsam evde herşey alt üst olur .önümüzdeki hafta içi de perdeleri makinaya atarım . Annem gitmeden hemen önce mutfağı ve salonu yıkamıştı dün mutfağın perdesini açtım topladım eşim diyor ki niye öyle kararmış ki perde niye acaba dedim ya niye tam 1 ay oldu ve durum içler acısı
Amin canim sagol. Nasil tahmin ettin ya :)Aklıma direk Tunceli gelmişti, ama yazmadım:)
İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur.
Bende merak ettim yaTuce bende hiç gitmedim, İstanbul’daym ben..
Ordan arkadaşlarım var. Hepsi çok iyiler, kültürel bilgiye sahip insanlar..
Okuma oranı da en yüksek il bu arada..
Ay piyasa iğrenç oldu yaaaAman allahım
Aynen öyle bi müdahale şart böyle devam etmez kiAy piyasa iğrenç oldu yaaa
Altinim var fakat hiç sevinemiyorum. Hiç sağlıklı değil bu gidişat
İrana geldiyse Siirt hiç uzakta değilCorona virüsü İran'da ölümlere yol açmış. Korkmaya başladım ben.
Auris üretimi durdu ya. Yeni geleceklerde hatchback corolla seçeneği var. Ayrıca eskiden de varmış bizim sitede görüyorum bir tane hatchback corolla.Coralla zaten sedan
Çok alışveriş yapan biri değiliz pek sevmem sürekli dışarıda olmayı eşim asker işte onlar için sıkıntılı olabilir ben memurum umarım iyi yere çıkar eşimin tayiniwe
Biz ilk evlendigimizde istanbulda yasadik bir kac yil. Tayinimiz tunceliye cikinca neye ugradigimi sasirmistim :)) tam teror zamaniydi. Odum kopuyordu tunceliden. Sonra gittik gorduk teror sorunu disinda muhtesem bir yerdi cok baglanmistik oraya esimle. Simdi teror sorunu da kalmadi zaten orda hala gorev yapan arkadaslarimiz var olay filan olmuyormus iki yildir. Ya nasil anlatsam dogasi havasi suyu tertemiz. Ortami guzel. Oraya giden memurlarin cogu uzatiyor gorev suresini :) tavsiye ederim yani gitmenizi. Tek dezavantaji buyuk bir sehir degil oyle alisveriz merkezleri filan yok biz esimle cok aramiyorduk zaten doganin tadini cikariyorduk :)
Insallah gonlunuzden neresi geciyorsa oraya cikar canim. Ama dedigim gibi tunceli tehlike acisindan eskisi gibi degil.Çok alışveriş yapan biri değiliz pek sevmem sürekli dışarıda olmayı eşim asker işte onlar için sıkıntılı olabilir ben memurum umarım iyi yere çıkar eşimin tayini
Benim de bekarken ev arkadaslarim oraliydi gitmiştim yanlarına.biz egeliyiz türkiyenin birçok yeriningordum.bence de türkiye de kı en aydın çağdaş kentlerden biri.böyle olmasinda alevi kültürünün coknetkisi var.Insallah gonlunuzden neresi geciyorsa oraya cikar canim. Ama dedigim gibi tunceli tehlike acisindan eskisi gibi degil.
Olsun önemli değil meşgulsün bebeğin gelen gidenin var.2-5 kg 1 numara yeni dogan bezi kaç adet kullandın ortalama kaç adet yeterli oldu diye sormuştumBana bezle ilgili birşey sormuştunama ben atladım şekerim ya bir kez daha sorar mısın ayrıca aldığın bez molfix püre&soft mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?