Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay kızlar leslie 2 mile yapiyim dedim, öldüm resmen. Ne kadar hamlamışım. Eskiden 3 mile yapardım hergün.
Sadece diyet yaparak kilo bir yere kadar veriliyor sporla desteklemek gerekiyor. Bana en yarayan şey yürüyüş yapmak ama çocukla çok zor oluyor bırakacak kimse olmayınca.
Yarın 1 mile yapacağım yavaş yavaş yükselteceğim

Ayyyyy canım sanki mesajı ben yazmışım

Bende bugün 2 mile yaptım ama nefes nefese kaldım geçen sene 5 mile yapıyordum

Ayyyyy canım sanki mesajı ben yazmışım

Bende bugün 2 mile yaptım ama nefes nefese kaldım geçen sene 5 mile yapıyordum

Valla canım ben de öyle oldum nefes alamadım resmen hergün düzenli yapsak vücut alışır aslında. Ben ancak çocuk uyuyunca akşam yapabiliyorum üşenmezsem her gün yapacam inşallah

Valla canım ben de öyle oldum nefes alamadım resmen hergün düzenli yapsak vücut alışır aslında. Ben ancak çocuk uyuyunca akşam yapabiliyorum üşenmezsem her gün yapacam inşallah
Yap canım yap ben gündüz yapmayı istiyorum akşam gerçekten enerjim kalmıyor kızım 10 da yatıyor bende biraz dinlenip uyuyorum sen kaç kilosun boyun kaç

Yap canım yap ben gündüz yapmayı istiyorum akşam gerçekten enerjim kalmıyor kızım 10 da yatıyor bende biraz dinlenip uyuyorum sen kaç kilosun boyun kaç

Aynen benim de akşam enerjim kalmıyor ama gündüz oğlum hiç izin vermiyor. Öğle uykusu sırasında da benim yapacak ev işim yemek vs oluyor mecburen akşama kalıyor.
benim boy 1.72 kilo 85. 15 kilo vermem lazım yolum uzun

Çok haklısın gerçekten enerji kalmıyor ama sen burda aklımda kalan hep sağlıklı menüler yazıyorsun neden gitmiyor ki kiloaynı boydayız benim de yolum uzun

Çok haklısın gerçekten enerji kalmıyor ama sen burda aklımda kalan hep sağlıklı menüler yazıyorsun neden gitmiyor ki kiloaynı boydayız benim de yolum uzun

canım son 2 aydır sağlıklı beslenmeye başladım daha öncesi felaketti gelsin fast foodlar gitsin baklavalar şeklinde doğumdan sonra çok kilo aldım ben. Çünkü eskiden çalışıyordum aktiftim birden evde yaşamaya başlayınca sıkıntıdan yemeye vurdum kendimi. Zaten 90 kilo civarında başladım bu sağlıklı beslenme işine. Yavaş veriyorum çünkü eşim evde iken çok kaçamak yapıyorum birlikteyken çok yiyoruz. Kaçamak yapmasam şimdiye rahat 10 kilo vermiştim. Spora bu yüzden başlamak istiyorum çünkü spor yapınca yaptığım spor boşa gitmesin diye frenliyorum kendimi yemiyorum

Anladım canım inşallah istediğin kiloya inersin bence zayıflama takımına katıl orda çok motive oluyoruz çünkü

İst. da mühendisoğlu var..
Bebeklerle ilgili bütün ürünlerin içeriklerini paylaşır.. Demir ilacı olarakta bunları paylaşmış...

Eklentiler

• E40B907C-ED47-4CF1-A52A-6D96992FA60F.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 80
ne demek canım ya 4.ay yada 5.ay canım ikisinden biri ama 4 sanırım.
9.ayda da kan tahlili vs yapılacakmıs
Bende başlatacağım demir ilacını,bazen sanki çok yorgun gibi geliyor gözüme.
acaba diyorum değerlerinden mi? Ama hep öyle değil.
muayene de herşey yolunda dedi doktor. Ama kan tahlili yapmadık.
Sütten bir saat sonra mı vermek gerekiyor canım.
D vitaminini bizde decatabs kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…