- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.421
Bende kızıma sidefer kullanmıştım canımİyi akşamlar herkese
Bizde günü 17 lira ile kapattık.
kronikuykucu ve pure hazel bebeklerinize hangi demir ilacını kullanıyorsunuz? Doktor başlayın dedi. Sağlık ocağındakini almadık.
Ayyyyy canım sanki mesajı ben yazmışımAy kızlar leslie 2 mile yapiyim dedim, öldüm resmen. Ne kadar hamlamışım. Eskiden 3 mile yapardım hergün.
Sadece diyet yaparak kilo bir yere kadar veriliyor sporla desteklemek gerekiyor. Bana en yarayan şey yürüyüş yapmak ama çocukla çok zor oluyor bırakacak kimse olmayınca.
Yarın 1 mile yapacağım yavaş yavaş yükselteceğim
Ayyyyy canım sanki mesajı ben yazmışım
Bende bugün 2 mile yaptım ama nefes nefese kaldım geçen sene 5 mile yapıyordum
Yap canım yap ben gündüz yapmayı istiyorum akşam gerçekten enerjim kalmıyor kızım 10 da yatıyor bende biraz dinlenip uyuyorum sen kaç kilosun boyun kaçValla canım ben de öyle oldum nefes alamadım resmenhergün düzenli yapsak vücut alışır aslında. Ben ancak çocuk uyuyunca akşam yapabiliyorum üşenmezsem her gün yapacam inşallah
Yap canım yap ben gündüz yapmayı istiyorum akşam gerçekten enerjim kalmıyor kızım 10 da yatıyor bende biraz dinlenip uyuyorum sen kaç kilosun boyun kaç
Çok haklısın gerçekten enerji kalmıyor ama sen burda aklımda kalan hep sağlıklı menüler yazıyorsun neden gitmiyor ki kiloAynen benim de akşam enerjim kalmıyor ama gündüz oğlum hiç izin vermiyor. Öğle uykusu sırasında da benim yapacak ev işim yemek vs oluyor mecburen akşama kalıyor.
benim boy 1.72 kilo 85. 15 kilo vermem lazımyolum uzun
Çok haklısın gerçekten enerji kalmıyor ama sen burda aklımda kalan hep sağlıklı menüler yazıyorsun neden gitmiyor ki kiloaynı boydayız benim de yolum uzun
Anladım canım inşallah istediğin kiloya inersin bence zayıflama takımına katıl orda çok motive oluyoruz çünkücanım son 2 aydır sağlıklı beslenmeye başladım daha öncesi felaketti gelsin fast foodlar gitsin baklavalar şeklindedoğumdan sonra çok kilo aldım ben. Çünkü eskiden çalışıyordum aktiftim birden evde yaşamaya başlayınca sıkıntıdan yemeye vurdum kendimi. Zaten 90 kilo civarında başladım bu sağlıklı beslenme işine. Yavaş veriyorum çünkü eşim evde iken çok kaçamak yapıyorum birlikteyken çok yiyoruz. Kaçamak yapmasam şimdiye rahat 10 kilo vermiştim. Spora bu yüzden başlamak istiyorum çünkü spor yapınca yaptığım spor boşa gitmesin diye frenliyorum kendimi yemiyorum
Anladım canım inşallah istediğin kiloya inersin bence zayıflama takımına katıl orda çok motive oluyoruz çünkü
Teşekkür canım cevabın için, ne zaman kullanmaya başladın.. kaç aylıkkenadefer kullanıyorum canım turuncu kutu.
d vitamini de decatabs kullanıyorum
Sağol canım cevabın içinCanım ocean alacağım.
D vitaminini de ocean aldım memnunum
ne demek canımTeşekkür canım cevabın için, ne zaman kullanmaya başladın.. kaç aylıkken
Bende başlatacağım demir ilacını,bazen sanki çok yorgun gibi geliyor gözüme.ne demek canımya 4.ay yada 5.ay canım ikisinden biri ama 4 sanırım.
9.ayda da kan tahlili vs yapılacakmıs
Zeyno etiketlemiş canımnereden bakabilirim zayıflama takımına ? Katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?