- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.381
inşallah canım çok sağolInsallah gonlunuzden neresi geciyorsa oraya cikar canim. Ama dedigim gibi tunceli tehlike acisindan eskisi gibi degil.
Aynen aynen 120 tane yeter bence ama acaba kaç kg doğar ki abi bebek 3300 doğup 3100 kaldıOlsun önemli değil meşgulsün bebeğin gelen gidenin var.2-5 kg 1 numara yeni dogan bezi kaç adet kullandın ortalama kaç adet yeterli oldu diye sormuştum130 tane falan yetermi? 1 numara almadan 2 numara 3-6 kg 232 adet almıştık indirimli denk geldi diye molfix ekliyorum görselini.
Bence 3 kg belki çok zor ama doğabilir.Aynen aynen 120 tane yeter bence ama acaba kaç kg doğar ki abi bebek 3300 doğup 3100 kaldı
Benim yerime de bir dilim yeÖğlen pırasa yaptım
Akşama pizza yapasım var cocuklar seviyor
Sen yeme amaÖğlen pırasa yaptım
Akşama pizza yapasım var cocuklar seviyor
ah ah malesef yiyemem diyetteyimBenim yerime de bir dilim ye
yemiycem takım arkadaşımSen yeme ama
ylanız değilsin ben de diyetteyim :)ah ah malesef yiyemem diyetteyim
Pırasaya talim bir yersem devamı gelir biliyorum
Bak şimdi düşündüm de 120 Li paket almıştım ama daha sonra birkaç paket parça parça aldık 1 numara sen 240 lı 1 numara alBence 3 kg belki çok zor ama doğabilir.
Büyük oğluşum 2600 doğdu 2400 e düştü 3.gün 40.gunu 1200 kg almıştı.
Bu bebiste olsa olsa max 2800 doğar.
bende doymak zorundayımYa ben pirasayla filan doymuyorum. İlla et yemeği etli yemek olacak.dun aç kaldim
Ben pırasayı ortaya meze diye yapıyorumYa ben pirasayla filan doymuyorum. İlla et yemeği etli yemek olacak.dun aç kaldim
Bende öyle düşünmüştüm açıkcası :) tunceliyi hiç görmedim ama o kadar iyi bir il olarak hiç düşünmemiştim.Hatta terör filan yüzünden baya sıkıntılı diye düşünüyordumBende Ege taraflarında biyerdir diye düşünmüştüm biz bu yıl tayinciyiz tunceli yazma demiştim eşime yazalım o zaman umarım eş götürülen yer çıkar bu ay sonu ya da mart başı belli olacak boşalan iller bizde tercih yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?