Bugün ne aldin kaç tl harcadin

evden getirdim yemeğimi dışardan bişey almadım bugün akşamda anneme gitcez yemeğe gelin dedi.Çocuklara harçlık vercem uzun zamandır vermedim.Bu ay sadece düdüklümün sapı kırı onu alcam oda en ucuz 210 tl taksitle alırım başka büyük harcama yapmak istemiyorum blender ve kahve makinası kalıyor eksiğim onuda 8 mart kadınlar gününde indirim olursa o zaman alırım diye düşünüyorum.Aöf 2. dönem harçlarını eşim yatırdı.

Aynen aynen 120 tane yeter bence ama acaba kaç kg doğar ki abi bebek 3300 doğup 3100 kaldı

Tünaydin kızlar gece sahur edip yattım kalktik 9 u geçiyordu oglus a kahvalti hazırladım gözleme yaptım kuru yufkadan mutfagi toplanmadan yattım onları topladim elde yikadim sığmayanı bulasik actim bir makine beyazları yikadim astım bulasik bitmiş toplanacak dik süpürge tuttum kuş yem dökuyö toz aldim yayla çorbası pisirdim aksama oğlan yedi bi tabak az dinleniyorum simdi kuaför acilmis avm de oraya gitcektim halim yok oglusu yikamam lazım aksama taze fasulye pilav havuçlu salata yaparim enerjim düştü

Oğlanı yıkadim tırnaklar uzamış bide ayakta hiylaniyo zor kestim simdi ceviz incir almis babası koydum inciri sevmedi aslında yer normalde fazla almış incir uyutmasi var yapan oldumu tadı nasıl ondan deniycem az var sütün h sonu yaparim olmadi yarinda evde yokum eşimin yeğeninin d günü var oraya gitcem insallah kısır istediler benimkini seviyorlar kivircik eksik alcam eşim gelsin akşam iftar sonrası kuaföre gidicem gelirken eksikleri alirim

Cocuklar uyuyor bende firsattan istifade bir dus alip uzandim. Bugun asiri bas donmem vardi gecti sukur. Dunden yemeklerim vardi ama esim aksam gelmeyecekmis yemege yurt disindan bir akrabasi gelmis onunla bulusacak. Benle oglan yeriz artik. Bir yerlere gidesim var biraz hava almam lazim. Esim aksam geldiginde cikip biraz dolasirim belki.

Slm kızlar
Koşturmaca hiç bitmiyor
Eşime 10 kg süt aldırdım
5 kg yoğurt mayaladım 3 kg içmeye ayırdım 2 kg de sütlaç yaptım
Bugün ki harcama süte 27.5
Birde ekmek alırız
Her zaman aldığımız sürtçümüz sütü 3 tl den 3.5 tl çıkardı fırsatcılıktan başka birşey değil
Bende eşime köylü pazarı var burda ordan aldırdım denemek amaclı hiçbir fark olmadı 2.75 kg
Yarında 10 kg aldırıp peynir yaparım

Ev süpürüp sildim,wc lavabo temizledim,toz aldım
Yatak odası ve oğlanın odasının camlarını sildim
Bir makine çamaşır yıkadım astım,yıkanmış olanları yerleştirdim
Yoğurt mayaladım
Akşam için kendime tavuk göğüs haşlama ve yoğurtlu kereviz yaptım,eşim akşam çalışacak
Oğlana tarhana yaptım yedirdim, akşama köfte ve yoğurt yer

yoruldum ama işlerimin çoğunu halletmiş oldum

Bugünü harcamasız kapatıyorum

Bence 3 kg belki çok zor ama doğabilir.
Büyük oğluşum 2600 doğdu 2400 e düştü 3.gün 40.gunu 1200 kg almıştı.
Bu bebiste olsa olsa max 2800 doğar.
Bak şimdi düşündüm de 120 Li paket almıştım ama daha sonra birkaç paket parça parça aldık 1 numara sen 240 lı 1 numara al

Bende öyle düşünmüştüm açıkcası :) tunceliyi hiç görmedim ama o kadar iyi bir il olarak hiç düşünmemiştim.Hatta terör filan yüzünden baya sıkıntılı diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…