Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde mart ayı itibari ile eksiden kurtuluyoruz inşallah
Eşimin ekdersi bdklediğinden 700 tl daha yüksek yatacak şaşırdık idare hata yok dedi allah acıdı halimize herhalde
Düze çıkarız inşallah birikim hayal bir süre evin eksikleri var onları yavaş yavaş yatıracağız

Son düzenleme:
Kizlar bana bir yol gosterin lutfen bu kiz durmadan agliyor. Tahammulum kalmadi artik Kucaga alinca susuyor agrisi sizi olsaydi kucaktada aglardi diye dusunuyorum. Alti kuru karni tok anlamiyorum niye boyle yapiyor. Sinirlerim harap oldu.
benim kızımda öyleydi alerji cıktı bizde kaka idrar tahlili yapıldı mı hiç canım

Pfff korkunu cok iyi anliyorum. Allah evlatlarimizin sagligiyla sinamasin bizi..

Kizlar bana bir yol gosterin lutfen bu kiz durmadan agliyor. Tahammulum kalmadi artik Kucaga alinca susuyor agrisi sizi olsaydi kucaktada aglardi diye dusunuyorum. Alti kuru karni tok anlamiyorum niye boyle yapiyor. Sinirlerim harap oldu.
Ona sarılmanı istiyor yavrum

Selam kızlar hayırlı kandiller herkese bugun orucluydum enerjim diplerdeyi gece gec yattım sabah oğlan erken uyandi saat geçmedi doğru düzgün bir işte yapmadım tarhana çorbası yaptim yeşil mercimek dunde n makarna salatası vardı şimdi kahve içiyorum saolsun komşum helva kavurmus verdi eşim ş dışına gitcek aksam işten yarin aksam gelir bugün tekiz oglusla hava çok rüzgârlı aksam üstü yağmur başladı bugun disari çıkmadık harcama sıfır bende bugun

Ah o sıfır harcama yapmayı bir becerebilsem. Hayran kalıyorum sizlere.
Ben de bugün 19.45 harcadım

Hayırlı kandıller kızlar.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. asker eşi arkadaşlar konut ön biriktirimini çeken oldumu?Şimdi ceksek çok zararmı ederiz

Hayırlı kandıller kızlar.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. asker eşi arkadaşlar konut ön biriktirimini çeken oldumu?Şimdi ceksek çok zararmı ederiz
Eşim kaç senedir birikiyor diye soruyor

Günün harcaması 2 tl oğluma simit aldım
Yoğurt mayaladım evi toparladım süpürdüm
Kendime mantar sote ve salata yaptım yedim
Oğlan simit ve tarhana çorbası yedi sonra biraz kuru meyve biraz da kuruyemiş yedi. ıhlamur demledim beraber içtik

şimdi uyudu çok şükür, ben de bir çay içeceğim
İyi kandiller herkese , Allah herkesin gönlüne göre versin

Yemek yedik.
Mutfağı toparladim.
2tepsi açma yaptım .sabahları oğlumun beslenmesine.

Ispanak ayikladim sirkeli suya isladim.
Yarın el acması yufka yapıp fırına süreriz veya fırında yemeğini pisiririm.
Bugün haftalık sebze meyve alışverişimi yaptım.ekmek aldık. Başka harcamam yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…