- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.701
benim kızımda öyleydi alerji cıktı bizde kaka idrar tahlili yapıldı mı hiç canımKizlar bana bir yol gosterin lutfen bu kiz durmadan agliyor. Tahammulum kalmadi artikKucaga alinca susuyor agrisi sizi olsaydi kucaktada aglardi diye dusunuyorum. Alti kuru karni tok anlamiyorum niye boyle yapiyor. Sinirlerim harap oldu.
Pfff korkunu cok iyi anliyorum. Allah evlatlarimizin sagligiyla sinamasin bizi..Hayırlı kandiller kızlar
Güne çok kötü başladık büyük kızımı okula göndermek için uyandığımda küçük kızımın yastığında kan gördüm gece de çok öksürüyordu Allah um elim ayağım uyuştu resmen hemen eşimi kaldırdım hastaneye gittik kulağına boğazına burnuna hep bakıldı bi sıkıntı yok çok şükür
Meğer benim cadı kızım tırnağıyla kulağının kenarını çizmiş
Ayyyy Allah ım ömrümden ömür gitti
Yoğurtlu makarna ve kemik sulu mercimek çorbası yaptım
Günün harcaması 60 TL taksi parası
30 TL de börek toplam 90
Canım masallah araba iyi sıkıntı yok.Kararınız mantıklı olmuş canım araba işinizi görüyorsa ne gerek var altın almak en mantıklısıpure hazel
Seni istiyor.Kizlar bana bir yol gosterin lutfen bu kiz durmadan agliyor. Tahammulum kalmadi artikKucaga alinca susuyor agrisi sizi olsaydi kucaktada aglardi diye dusunuyorum. Alti kuru karni tok anlamiyorum niye boyle yapiyor. Sinirlerim harap oldu.
Aman canımPfff korkunu cok iyi anliyorum. Allah evlatlarimizin sagligiyla sinamasin bizi..
Ona sarılmanı istiyor yavrumKizlar bana bir yol gosterin lutfen bu kiz durmadan agliyor. Tahammulum kalmadi artikKucaga alinca susuyor agrisi sizi olsaydi kucaktada aglardi diye dusunuyorum. Alti kuru karni tok anlamiyorum niye boyle yapiyor. Sinirlerim harap oldu.
Ah o sıfır harcama yapmayı bir becerebilsem. Hayran kalıyorum sizlere.Selam kızlar hayırlı kandiller herkese bugun orucluydum enerjim diplerdeyi gece gec yattım sabah oğlan erken uyandi saat geçmedi doğru düzgün bir işte yapmadım tarhana çorbası yaptim yeşil mercimek dunde n makarna salatası vardı şimdi kahve içiyorum saolsun komşum helva kavurmus verdi eşim ş dışına gitcek aksam işten yarin aksam gelir bugün tekiz oglusla hava çok rüzgârlı aksam üstü yağmur başladı bugun disari çıkmadık harcama sıfır bende bugun
Eşim kaç senedir birikiyor diye soruyorHayırlı kandıller kızlar.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.asker eşi arkadaşlar konut ön biriktirimini çeken oldumu?Şimdi ceksek çok zararmı ederiz
12 yıla yakınEşim kaç senedir birikiyor diye soruyor
Çıkınca parayı nasıl değerlendireceksiniz12 yıla yakın
Evet doğru konvoyda vurulmuş sanırım.Allahım yardım etsin durum çok kötüymüşReyhanlı’da yaşayan var mı kızlar aranızda ?
Çok kötü şeyler okuyorum internette,çokca şehit olduğu yazıyor jandarma taburu bombalanmış deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?