- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.721
Seni etiketlemeye gelmiştim tam ellerim titredi seni düşündümEvet doğru konvoyda vurulmuş sanırım.Allahım yardım etsin durum çok kötüymüş
Eşim çok şükür iyi ama Allah diğer kader arkadaşlarımızın anaların babaların yavrucukların yardımcısı olsunSeni etiketlemeye gelmiştim tam ellerim titredi seni düşündüm
Az önce Twitter da okudum aklıma sizler geldiniz. Allahım korusun.Eşim çok şükür iyi ama Allah diğer kader arkadaşlarımızın anaların babaların yavrucukların yardımcısı olsun
Bizde aynıydık eşimin yüzü sapsarı olduÇok üzgünüm eşim çok kötü durumda hiç uyumadı durmadan kızımıza sarıldı bende niye uyumuyorsun diye sordum uyku tutmadı hasta olcam galiba sen uyu dedi sabah söyledi
Allahım dualarım sizinleÇok kötü günler yaşıyoruz allah rahmet eylesin şehitlerimiz içinyakınlarına sabır versin
Çok büyük ateş düştü
Annemde ameliyata girdi bekliyoruz
Ne diyecegimi bilmiyorum yaaa
Allah yardımcıları olsun habersiz bırakmasınlar sizibenim abimle kardeşim orada. Aklı çıkıyor insanın iki dk haber alamayınca. Şehit ailelerine allah sabır versin
ne denir ne söylenir inan bilmiyorum umarım bu ülkenin evlatları unutmaz vatanı korumak için canını verenleriBizde aynıydık eşimin yüzü sapsarı oldubiraz afrinde Irak’ta yaşadıkları saldırıları anlattı annesi bembeyaz oldu gitti yattı kadın ben zaten biliyordum o hiç bilmiyordu
Abimden haberimiz var kardeşim nerde suan bilmiyoruz telefonu kapalı ...Allah yardımcıları olsun habersiz bırakmasınlar sizi
sağlıklı olsunda haberi gelir inşallah en kısa zamandaAbimden haberimiz var kardeşim nerde suan bilmiyoruz telefonu kapalı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?