Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok üzgünüm eşim çok kötü durumda hiç uyumadı durmadan kızımıza sarıldı bende niye uyumuyorsun diye sordum uyku tutmadı hasta olcam galiba sen uyu dedi sabah söyledi
Bizde aynıydık eşimin yüzü sapsarı oldu biraz afrinde Irak’ta yaşadıkları saldırıları anlattı annesi bembeyaz oldu gitti yattı kadın ben zaten biliyordum o hiç bilmiyordu

Bizde aynıydık eşimin yüzü sapsarı oldu biraz afrinde Irak’ta yaşadıkları saldırıları anlattı annesi bembeyaz oldu gitti yattı kadın ben zaten biliyordum o hiç bilmiyordu
ne denir ne söylenir inan bilmiyorum umarım bu ülkenin evlatları unutmaz vatanı korumak için canını verenleri

Şehit ailelerine Allah sabah versin Rabbim kimseye evlat acisi vermesin hic bir cocuk babasiz anasiz kalmasin insallah
Görümcem ve eşi hatayda doktorlar geceden beri hastanedeler telefonlarını açamaya fırsatları yok evde 3 tane çocukları var bakiciyi getirmişler gece çocukların başına bu saat oldu hala çıkamadılar hastaneden.Allah hepimizi korusun Askerimizin polislerimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah bitmedi bu acı günler felaketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…