- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.661
geçmiş olsun bende öyle uyuyunca kalkamıyorum bidahaSelam kızlar ancak yazabiliyorum oğlumun ateş çıktı akşam ateş düşürücü verdim ama ne zmndir vardı surup hatirlayamadim iki kere verdim ıslak bez yaptim gece uyandi ateşi vardı yine düştü sonra uyuyamadim düz gün eşim diyor bende kalkarım uyanirsa gece valla horul horul uyudubide diyi uyanması heralde gece iyiydi hee ddim sen mışıl mışıl uyudun
Malatyadayim bendeElazig
Iki/uc gunde bir sallaniyoruz Allah sonumuzu hayretsin. Ama bu sonuncusu cok siddetliydi cok korktum bu sefer. Insallah psikolojimiz bozulmadan biter bu deprem kabusu.Malatyadayim bende
İnsaallah panik olduk biz zaten en ufak catirtida sallanıyor muyuz diye telaşa kapılıyoruzIki/uc gunde bir sallaniyoruz Allah sonumuzu hayretsin. Ama bu sonuncusu cok siddetliydi cok korktum bu sefer. Insallah psikolojimiz bozulmadan biter bu deprem kabusu.
Bizde ayni durumdayizİnsaallah panik olduk biz zaten en ufak catirtida sallanıyor muyuz diye telaşa kapılıyoruz
Kandilli rasathanesinin web sitesinden surekli takip ediyorum manisa durmadan sallaniyor ya. Allah orada yasayanlarin yardimcisi olsun. Bu sekilde yasamak cok zor gercekten.Ben bursadayım ama manisada çok sallanıyor ya bi kaç gün önce sabah sallandık 5.30 gibiydi 5.0 şiddetinde oldu kalbim çıkıyordu yerinden sanki o kadar korktum büyük deprem geldi dedim allah korusun ya
Isin ilginc yani ne biliyormusun. Ogluma yaklasik iki ay migrosun 6 numara bezini kullandim hic koku yoktu ki ben koku konusunda cok takintiliyim baya dikkat ettim ama temizdi kokusu kizima aldigim ilk pakettede yoktu ikinci aldigim paket feci kokuyordu ozellikle cisini yaptiktan sonra kizimin bezinden acayip kimyasal bir koku geliyordu. Bence icerigini degistirdiler. Cok pismanim kullandigima. Bile bile kucucuk bebeklerin sagligiyla oynuyorlarsa versinler hesabini.Migros’un bezini içeriği temiz diyen kesin yalan söylüyor . Aldığım en son paket kimyasal kokuyordu . Şikayet ettim firma aradı bana bir paket bez yollayacaklar onu iade edip paramı alacağım bir kez daha o bezi almayacağım elimdekileri de kargoya vereceğim inceleyeceklermişeşimle bez yüzünden limoniyiz konuşmuyoruz kv de beni koruyor eşimle muhattap olmayıp kv ile bol sohbet ediyorum böyle çok renkli oluyor tv de de kanal 7 açık garip garip diziler beynim alev aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?