- 15 Nisan 2017
- 3.530
- 9.166
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.681
Geçmiş olsun.Gunaydin kizlar. Geceyi acilde gecirdim kizim gece 01:30 kadar uyumamisti oglanda gece 2 de aglamaya basladi yataktan ciktim yanina gitmek icin odasina dogru yurumemle basim fena donmeye basladi bacaklarimi hissetmedim yataga zor attim kendimi. Sonrasinda carpintim mide bulantim oldu cok korktum. Tansiyonum oynamis yorgunluktan uykusuzluktan. Dinlenmeye bir turlu firsatim olmuyor.
Aynı benim gibi oldunGunaydin kizlar. Geceyi acilde gecirdim kizim gece 01:30 kadar uyumamisti oglanda gece 2 de aglamaya basladi yataktan ciktim yanina gitmek icin odasina dogru yurumemle basim fena donmeye basladi bacaklarimi hissetmedim yataga zor attim kendimi. Sonrasinda carpintim mide bulantim oldu cok korktum. Tansiyonum oynamis yorgunluktan uykusuzluktan. Dinlenmeye bir turlu firsatim olmuyor.
Tesekkur ederim. Bundan sonra tutmayi dusunuyorum. Hamileyken tutmustum bir kac kez dogumdan sonra hic tutmadim ama boyle olmuyor.Geçmiş olsun.
Çok yoruluyorsun.
Bir yardımcı kesinlikle şart.
Benimkide hem yorgunluk hemde bir onceki gun depremden cok etkilenmistim onunda etkisi var sanirim. Neyseki atlatmisssin meme reddi sorununu. Gelisimi nasil ne dediler saglik ocagindakiler.Aynı benim gibi oldunben meme reddi yüzünden öyle strese girdim ki of
Bende oyleyimBizde ayni durumdayizhele yataga girdigimizde esim bazen hareket ediyor yatak sallaniyor icimden birsey kopuyor adeta yine deprem oldu diye.
Geçmiş olsun NarinHayırlı kandiller kızlar
Bugünde halsizlik devam ediyor bogazım daha iyi
Birazdan yemekleri yapıcam
Yayla çorbası
Kuru fasulye
Tavuklu pilav
Salata ve yogurt
Normalde bu menüye bayılırım ama iştahım pek yoküstelik diyetteyim
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun Narin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?