Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin kizlar. Geceyi acilde gecirdim kizim gece 01:30 kadar uyumamisti oglanda gece 2 de aglamaya basladi yataktan ciktim yanina gitmek icin odasina dogru yurumemle basim fena donmeye basladi bacaklarimi hissetmedim yataga zor attim kendimi. Sonrasinda carpintim mide bulantim oldu cok korktum. Tansiyonum oynamis yorgunluktan uykusuzluktan. Dinlenmeye bir turlu firsatim olmuyor.

Geçmiş olsun.
Çok yoruluyorsun.
Bir yardımcı kesinlikle şart.

Aynı benim gibi oldun ben meme reddi yüzünden öyle strese girdim ki of

Geçmiş olsun.
Çok yoruluyorsun.
Bir yardımcı kesinlikle şart.
Tesekkur ederim. Bundan sonra tutmayi dusunuyorum. Hamileyken tutmustum bir kac kez dogumdan sonra hic tutmadim ama boyle olmuyor.
Aynı benim gibi oldun ben meme reddi yüzünden öyle strese girdim ki of
Benimkide hem yorgunluk hemde bir onceki gun depremden cok etkilenmistim onunda etkisi var sanirim. Neyseki atlatmisssin meme reddi sorununu. Gelisimi nasil ne dediler saglik ocagindakiler.

Hayırlı kandiller
5 gibi uyandık oğluşla, ben sonra tekrar uyuyamadım.
Dün akşam yıkanan çamaşırlar aklıma geldi hemen onları astım.
Buzluktan kıyma çıkardım.
Saat 9 olunca; Kahvaltı için mememen yaptım.
Bulaşığı çalıştırp çıktık.
Bugün eşim izinli.
Oğlumu sağlık ocağına götürdük kg ve boy ölçümü için.
Dönüşte markete uğradık; tablet çikolata, günlük süt, çekirdek ve ekmek aldık 25 lira ödedik. Şimdi eve geldik, bebeği emziriyorum.
Sonra banyo yaptırıp, uyutacağım

Büyük bir yanlıştan döndük bugün.
Eşim arabanın modelini yükseltmek istiyordu bu arabayı satışa çıkarmış.
Hemen müşterileri çıktı.
Ben kesinlikle istemiyordum. elimizde para bulunsun ve borç altına girmeyelim şu dönemde.
Bu virüs olayı durulmazsa eğer ekonomiyi de etkileyebilir biliyorsunuz.
Tüm dünyada hisse senetleri değişkenlik gösteriyor borsalar değişkenlik gösteriyor.
Yani ortam epey karışık gibi.
Eşimle konuşunca mantıklı geldi o da hak verdi bana.
Taliplerden özür diledik
Arabam mis gibi bana sorun çıkarmıyor asla.
Daha 65bin km'de. Hatasız.
Tıkır tıkır maşallah
Rahatladım .

Hayırlı kandiller kızlar

Güne çok kötü başladık büyük kızımı okula göndermek için uyandığımda küçük kızımın yastığında kan gördüm gece de çok öksürüyordu Allah um elim ayağım uyuştu resmen hemen eşimi kaldırdım hastaneye gittik kulağına boğazına burnuna hep bakıldı bi sıkıntı yok çok şükür

Meğer benim cadı kızım tırnağıyla kulağının kenarını çizmiş

Ayyyy Allah ım ömrümden ömür gitti

Yoğurtlu makarna ve kemik sulu mercimek çorbası yaptım

Günün harcaması 60 TL taksi parası
30 TL de börek toplam 90

Kizlar bana bir yol gosterin lutfen bu kiz durmadan agliyor. Tahammulum kalmadi artik Kucaga alinca susuyor agrisi sizi olsaydi kucaktada aglardi diye dusunuyorum. Alti kuru karni tok anlamiyorum niye boyle yapiyor. Sinirlerim harap oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…