- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.921
Haklısın et yemekleri lahmacun yaptırmak falan burda uygun.dogalgaz fatura ne kadar geldi bana 425 ki en çok yaktigimiz ay bu aydi. Geçen ay 650 gelmişti karambole faturalandiriyir diye düşünmeye basladimKv kp dediler ki biz çarşıdan lahmacun yaptırıp getireceğiz sen çorba salata filan yap gittiler yaptırmadan gelmişler fırında hazır olacak gidip alacağız sanıyorlarmış artık . Aşağı markette kıyma yok kıyma olsa ben evde iç hazırlanıp yollayacaktım. Eşim işten çıktı gittiler ordu evinden 16 lahmacuna 80 TL verdi eşim O paraya ben 60 lahmacun yaptırırdım neredeyse gelde üzülme şimdi
Daha gelmedi 400 bekliyorum. Kendin hesaplayabilirsin faturanıHaklısın et yemekleri lahmacun yaptırmak falan burda uygun.dogalgaz fatura ne kadar geldi bana 425 ki en çok yaktigimiz ay bu aydi. Geçen ay 650 gelmişti karambole faturalandiriyir diye düşünmeye basladim
Ben taktirmadim petwklere Ama taktiranlar çok memnun ve tasarruf yapıldığını söylüyor. Kullanmadiklari odaları peteği açıp ısısını dusuruyorlarmişmİyi akşamlar hanımlar.Doğal gaz için oda termostatı kullanıyormusunuz ? Merak ettiğim evden çıkarken falan dereceyi düşürüyormusunuz?
Aaa hiç bilmiyordumDaha gelmedi 400 bekliyorum. Kendin hesaplayabilirsin faturanı
Faturanın üzerindeki son endeskten doğalgaz saatinin ilk 4 hanesini Çıkart . Çıkan rakamı da 1.70 ile ÇarpAaa hiç bilmiyordum
Aman işte zeyno ne diyim bir yerden mutlaka bize zarar oluyor. Biletlerini kendileri aldılar yA işte illa zarar olacak bize .Tuce kp ödeseymiş madem lahmacun almaya niyetlenmiş
Bizimkiler hiç kıymazlar eşime mümkün mertebe benim ailemde kv de de hep kendileri öderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?