- 15 Nisan 2017
- 3.533
- 9.169
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.981
Kizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz onceOnun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
çok büyük geçmiş olsun canısagolsun eşinin üzüldüm canım umarım masrafta çok olmazKizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz onceOnun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
Evet keşke kasko yaptirsaymis.Kizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz onceOnun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
Gramse iyi fikir bende hesap yapayım bi ne alabilirimZeynolin44 müdürlük istiyorum aslında. Müdür yardımcılığı yapmam lazım en az 1yil.
Baktım olmuyor dönerim .
tuce_tuce altın alacağım canım. Gremse olabilir. Anneme de 1çeyrek
Ay allah korumuş tühhhh kaskoooo olsaydıKizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz onceOnun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
Aynen cok sukur daha kotusude olabilirdi. Rabbim beterinden korusun.şok oldum şuan.
Çok geçmiş olsun. Bı sadaka verin yine de yarın hemen.
En azından ölüm yok sukur
Tesekkur ederim canim insallah ya gectigimiz bir ay icinde cok beklenmedik masrafimiz oldu eve hirsiz girdi kapi komple kirildi bulasik makinamiz bozuldu yenisini aldik simdide buçok büyük geçmiş olsun canısagolsun eşinin üzüldüm canım umarım masrafta çok olmaz
Esime zamaninda o kadar soyledim dinlemedi beniAy allah korumuş tühhhh kaskoooo olsaydı
Biraz kissan 2cumhuriyet alırsın aslindaBir cumhuriyet , bir yarım ,bir çeyrek , bir gram
Aynen ama bu son hali püre çok hesap yaptımBiraz kissan 2cumhuriyet alırsın aslinda
Haklisin canim. Allahtan cocuklar yoktu arabada.Canım mutlaka sadaka ver. Bin belayı uzaklaştırır derler.
Her ay veriyorum ben.
arabanız neydi canımHaklisin canim. Allahtan cocuklar yoktu arabada.
Renault symbolarabanız neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?