- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.961
Hangi şehirSu 32
Elektrik 132 gelmis
Bakalim dogalgaz ne kadar gelecek
Iki gundur hava cok guzel. Gündüz yakmiyoruz kombiyi. Geceleri aciyorum ama emzirmeye kalkinca cok sicak diye kapatıyorum. 35te yaniyor gece ama yine de cok sicak oluyor. Oglum da terliyor kapatiyorum
Havalr boyle giderse dogalgaz faturasi düşer rahat ederiz biraz
Hangi şehir
Güle güle kullan canım hayırlı uğurlu olsunCanım bana işe gidip gelebilmem için sadece almış eşim.ikimiz çalışınca araçsız kalan sefil oluyordu. Polo 2013 model
Hadi bakalım minik erkeğe maşallah simdidenBebek uyutma seansı yapıyorum an itibari ilealtın filan bozdurmaya hiç gerek yok şuan sevindim buna bu arada mart bütçesi yaptım 4000 TL kenara atıyorum ne alsam acaba ? Abi bebek mart ayı itibari ile sünnet oluyor Ona minik bir bütçe ayırdım
2015 de oğlumu 600 tl sünnet etmiştik özeldeBebek uyutma seansı yapıyorum an itibari ilealtın filan bozdurmaya hiç gerek yok şuan sevindim buna bu arada mart bütçesi yaptım 4000 TL kenara atıyorum ne alsam acaba ? Abi bebek mart ayı itibari ile sünnet oluyor Ona minik bir bütçe ayırdım
Parayı nasıl değerlendireceksin püreHadi bakalım minik erkeğe maşallah simdiden
Bende bütçeyi yaptım heyecanla bekliyorum maaşları. Bu ay 6bin kalacak gibi duruyor aksilik olmazsa.
Gelecek ay k.kartim 500e düşecek. Temmuzda bitecek taksitim.
benim eşim bu saydığın sebeblerden dolayı hiç istemiyor idareciliği pure yaz tatilleri için özellikleÇocukları zor uyuttum.
Kizlar kariyerim adına karar aldım.
Yalnız biraz zamana ihtiyacım var.
Müdür yardımcısı olmak istiyorum. 1yil çalıştıktan sonra da okul müdürlüğü için uğraşacağım.
Kendime güvenim tam bu konuda.
İdareciligi yapabilirim
Zamana ihtiyacım var dememin nedeni de cocuklari biraz büyütmek.
İdareciligin tatili yok .yılda 30gun sadece.8-5 mesai.
Beni düşündüren bunlar. Normal memur gibi çalışma saatleri.
Birkaç yıla kadar düşünüyorum inşallah
Bu da uzun vadeli hedefim olarak burda dursun
Bizde doktor ayarladık 300 TL inşallah sorun olmaz kaç günde iyileşir acaba . Kv lere filan haber vermeyeceğiz Zeyno yoksa geri gelir hemen2015 de oğlumu 600 tl sünnet etmiştik özelde
Kolay geçer çok bilmez şimdi oğlum 40 günlüktü yaptık sorun yaşamadık
canım üroloji doktoruna yaptırın doktorunuz neci önemli bir konuBizde doktor ayarladık 300 TL inşallah sorun olmaz . Kv lere filan haber vermeyeceğiz Zeyno yoksa geri gelir hemen
Ürolokcanım üroloji doktoruna yaptırın doktorunuz neci önemli bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?