- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.941
Pazı sarma mmm çok severim araban hayırlı olsun güle güle kullan canımKızlar ben dün akşamdan pazı sardım işten çıkıp eve gideyim onu pişireceğim yanına yoğurt.bugün rahatım.
Kızlar eşim evde şalgam yaptı. Valla çok güzel olmuş
Elma reçeli yapmıştık. Onun kabuklarina da sirke kurdu. Hergun tahta kaşıkla karıştırıyor. Efsane birşey olacak bak gör diyor
Sirke gibi kokmaya başladı ama daha vakti varmış.
Yarın da toprak getirecekmis gübre alacakmış. Tere yeşil soğan vs ekecegim diyorbayılıyor birşeyler üretmeye.
Aynen.bende ki de bu modelden,
Nar sirkesini de deneyin harika oluyor.
Çekirdekten limon yetiştirdi ama aşılanması geeekiyormuş, balkonda domates biber yaptı
Kışlık hazırlıkları da yapar seve seve
Ayyy annemde dün yapmıştı muhteşem oldu size de afiyet olsunKızlar ben dün akşamdan pazı sardım işten çıkıp eve gideyim onu pişireceğim yanına yoğurt.bugün rahatım.
Cnm ben yazını okumadım sanırım kaçırmışım arabanız hayırlı olsun ne aldınız kaça aldınız?Kızlar ben dün akşamdan pazı sardım işten çıkıp eve gideyim onu pişireceğim yanına yoğurt.bugün rahatım.
çok güzel oluyor gerçekten bende sirkelerimi kendim yaparım 3 yıldır salatada enfes oluyor balkonumuzda yeşil soğan maydonoz domates çilek var az az oluyorKızlar eşim evde şalgam yaptı. Valla çok güzel olmuş
Elma reçeli yapmıştık. Onun kabuklarina da sirke kurdu. Hergun tahta kaşıkla karıştırıyor. Efsane birşey olacak bak gör diyor
Sirke gibi kokmaya başladı ama daha vakti varmış.
Yarın da toprak getirecekmis gübre alacakmış. Tere yeşil soğan vs ekecegim diyorbayılıyor birşeyler üretmeye.
Evet salataya güzel olur.çok güzel oluyor gerçekten bende sirkelerimi kendim yaparım 3 yıldır salatada enfes oluyor balkonumuzda yeşil soğan maydonoz domates çilek var az az oluyor
Canım bana işe gidip gelebilmem için sadece almış eşim.ikimiz çalışınca araçsız kalan sefil oluyordu. Polo 2013 modelCnm ben yazını okumadım sanırım kaçırmışım arabanız hayırlı olsun ne aldınız kaça aldınız?
Merhaba hanımlar. buraya yazmıştım 10 bin tl lik altın planım var bu yıl. Ara tatilde 19 gr.lık bilezik yaptım. o zaman 5400 tutmuştu. İlk defa altın olarak birikim yapayım dedim. iyi ki de almışım.
şimdi alsam nerdeyse bin tl daha fazla vermem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?