Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
4600 e yakın kk yatırdım, bıktım bu kk harcamalarından

Kızlar ben dün akşamdan pazı sardım işten çıkıp eve gideyim onu pişireceğim yanına yoğurt.bugün rahatım.
Pazı sarma mmm çok severim araban hayırlı olsun güle güle kullan canım

Kızlar eşim evde şalgam yaptı. Valla çok güzel olmuş
Elma reçeli yapmıştık. Onun kabuklarina da sirke kurdu. Hergun tahta kaşıkla karıştırıyor. Efsane birşey olacak bak gör diyor
Sirke gibi kokmaya başladı ama daha vakti varmış.
Yarın da toprak getirecekmis gübre alacakmış. Tere yeşil soğan vs ekecegim diyor bayılıyor birşeyler üretmeye.

bende ki de bu modelden,
Nar sirkesini de deneyin harika oluyor.
Çekirdekten limon yetiştirdi ama aşılanması geeekiyormuş, balkonda domates biber yaptı
Kışlık hazırlıkları da yapar seve seve

Günaydın.
Küçük anne yanına büyük de kendi yatağına sığmamaya başladı. Kayınvalidemde ikea karyola vardı onu aldık. İçine tek kişilik yatak, alez, yorgan , yastık, 2 de nevresim takımı aldık hepsine 900₺ civarı harcadık. 300₺ annem verdi yorgan ve yastığı o aldı kıza doğumgünü hediyesi.
Bu akşama da kereviz yaptı annem dünden. Zeytinyağlı yemeği bir gün önceden yapmayı seviyorum. Yanına da fırın makarna istedi eşim.

Bezelye yaptım.
Pirinç pilavı yaptım
Ayran . Hoşafı akşama yaparım.
Okuldan oglisimi alacağım birazdan.
Ekmek aldım 5tl. Sabah 15 lira harcamislar baba oğul okula giderken.
Günü 20lira ile kurtarırım umarım.

23nisan gösterisi için kıyafet alınacak. Tahmini 200lirayi gececekmis.
Maaşa son 11gun

Herkese selmlar
3 gündür evde ustalar var ev ve eşyalarımız perişan oldu tavanlara içten kaplama ve yalıtım yapılıyor.dun ise gelemedim ustalardan dolayı izin aldım gece yarısina kadar eşimle arkalarından bitirdikçe temizledik.Tulleri ve fon perdeleri yıkadım koltuğun üzerine koyduk düzgünce.
Makinada yıkanan halılarım vardı 3 parca onlarida yıkadım astım balkona.
Bugün temzilik için yardımcı gelicek camları silip perdeleri takıcak yerleride tekrar supurup silip halıları yerleştirecek.Cok şükür bahar temziligide böylelikle bitmiş olucak.
Sadece dolap içlerim kalıyor onuda ben halledicem inşallah.
1500 tl ödeme yaptık dün tadilat için.
3 gündür de hem sabah kahvaltısı hem öğlen yemeği yapıyorum buz dolabı boşaldı.kahvaltilik tavuk kiyma falan almamiz lazim hepsini kullandim ustalara.maas ayın beşinde ozamani bekliycez alışveriş için.Bu akşam eve biraz geç gidicez temizlik işi 12 de başlayacak di 5 de bitmemiş olabilir diye oglanida servisten yari yolda alip dışarda biseyler atıştıracağız.mecburen bu harcamamız olucak.Ama evde ne yemek yapicak ne sofra bulaşıkla uğraşacak hakim kalmadı 3 gündür ayaktayım ve sürekli iş yaptık eşimle birlikte.Belim ikiye ayrılacak o derece ağrıyor.Bacaklarimin ağrısından uyku uyuyamadım.Sonu güzel olucak insallah
Bebisimiz temiz yeni boyanmış temzilenmiş eve gelsin sağlıkla vaktinde saatinde insallah

çok güzel oluyor gerçekten bende sirkelerimi kendim yaparım 3 yıldır salatada enfes oluyor balkonumuzda yeşil soğan maydonoz domates çilek var az az oluyor

Bereketli olsun
2018 Aralık’ta 2 tane 20 gr bileziği 8000 civarına almıştık farkı görünce oluyorum altında ki

bu sene hiç siftahımız yok bebişe gelenler hariç fazla birsey gelmedi zaten insanlar bu fiyatlarla altın hediye edemiyor artık malum

Su 32
Elektrik 132 gelmis
Bakalim dogalgaz ne kadar gelecek

Iki gundur hava cok guzel. Gündüz yakmiyoruz kombiyi. Geceleri aciyorum ama emzirmeye kalkinca cok sicak diye kapatıyorum. 35te yaniyor gece ama yine de cok sicak oluyor. Oglum da terliyor kapatiyorum

Havalr boyle giderse dogalgaz faturasi düşer rahat ederiz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…