Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın güzel bir gün olsun abi bebek çok sakin egzersiz yapıyoruz Hiç düzgün temizlik yapılmadı evde öyle kötü bir durumdaki anlatamambugün çok kıyı köşe süpür sil yapmam lazım çok ciddi şekilde . Akşama mercimek çorbam var dün hiç yemedik mantar ve makarna yapacağım salata filan . Çok yorgunum ama

Günaydın kızlar
strawberry_cake geçmiş olsun cnm
Dün eşim iş çıkışı annemden aldı dışarı çıktık biraz değişiklik olsun dedik bişeyler atıştırdık 50 tl yemek için harcadık
Sonra bi arkadasın bebeği hastaneye yatmış onu ziyarete gittik bebeğe oyuncak aldık 50 tl ona verdik
Kızıma tayt ve tşört aldım 45 te oraya verdik

Çocuklar çok masraflı.
Okula tam anlamıyla başlamadan önce kenara birşeyler atabilmek benim de niyetim.

Eşim msj yazdı ki şube yemeği konuşulmuş akşam oraya gideceğiz diye ben sana yemek yaptırıp yollatırım dedi istemedim yA boşa masraf yapmayalım diye . Yazın kabak aşerdim diye buzluğu kabak doldurdum onlardan bir paket çıkartıp pişireyim eşim pek sevmez diye yapmıyorum ayrıca pizza var oda olabilir . Yarın eşim nöbetçi 2 gün yemek olmamış oluyor

P planli naber nasılsın.
Bazen görüyorum seni topikte. Birikimlerin nasıl gidiyir

teşekkür ederim canım, ameliyat oldum, evde dinleniyorum. topiği telefondan okuyorum ara ara. ama telefondan yazmak zor geliyor. eşine arabayı değiştirtmemekle çok iyi yaptın. seni ve bir kaç ismi daha hayranlıkla takip ediyorum.
birikim yapamıyorum. ameliyat biraz tuzluya patladı.
bankadaki gramları fiziki olarak külçe altına çevirdim.çok değil ama bankada duracağına elimde dursun dedim. bankada çok az dolar bıraktım, bir ara onu da satıp altın alırım. kuyumculara uğrayamadığım için eşi kuyumcu olan bir arkadaşıma rica ettim, her ayın 15 inde 2 gram külçe altın getirecek. böylesi daha iyi olacak en azından az da olsa birikim birikimdir.

esas birikimimi stoktan yana kullandım. :)) 1.5 yıl önce ağustos ayında dolar fırladığı zaman en çok değer kazanan şey tuvalet kağıdı olmuştu biraz ondan biraz bundan stokladım işte.

tuce_tuce bebeğini sağlıkla büyüt.

Geçmiş olsun canim.
Ayy evet mis gibi arabası adam aksiyon arıyor.neyse vazgeçtik tamamen.kurtulduk.
Kenarda para dursun. Maaşlar tam gelsin istiyorum.

Aylık 2gram atman bile güzel.
İşe devam edemiyorsun galiba.
Ücretsiz izne mı ciktin

yok, önümüzdeki hafta ortasında başlıyorum tekrar.
maaşlar tam gelsin hepimizin isteği. kesinti olmasın, kredi ödemesi vs. olmasın. hayali bile güzel.

Tavuk doğradı annem soslayıp tavuk şiş yapacağız ızgarada çorba ıspanak yoğurtlama salata bugün ki menü
Yarına da lahmacun yaptırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…