- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #55.001
Noldu2 ay altın almayacağım tl de kalacağım bazı planlarım var netleşince haber vericem.Stresteyim hayırlısı ile hallederim inş
Oyaktaki konuttaki parayı çekiyor musunuz2 ay altın almayacağım tl de kalacağım bazı planlarım var netleşince haber vericem.Stresteyim hayırlısı ile hallederim inş
sizin için en iyisi olur umarım2 ay altın almayacağım tl de kalacağım bazı planlarım var netleşince haber vericem.Stresteyim hayırlısı ile hallederim inş
Çocuklar çok masraflı.Günaydın kızlar,
Kk Dan harcamamak istiyorum ama internetten alınacaklar bitmiyor dün 900 küsür harcandı. Kızlara kıyafet ve piyano dersinde kullanmak için keyboard aldık. Kıtafetlerden beğenmediklerini göndermeyi düşünüyorum pişman gibiyim
Aynen canım eksik kalmasın diye büyütünce masraflar bitmiyor en iyisi küçükken yatırımını yapmak annem de hep der çocuklar küçükken kenara koy diyeÇocuklar çok masraflı.
Okula tam anlamıyla başlamadan önce kenara birşeyler atabilmek benim de niyetim.
Doğru annem de hep soylerdiAynen canım eksik kalmasın diye büyütünce masraflar bitmiyor en iyisi küçükken yatırımını yapmak annem de hep der çocuklar küçükken kenara koy diye
Geçmiş olsun canim.teşekkür ederim canım, ameliyat oldum, evde dinleniyorum. topiği telefondan okuyorum ara ara. ama telefondan yazmak zor geliyor. eşine arabayı değiştirtmemekle çok iyi yaptın. seni ve bir kaç ismi daha hayranlıkla takip ediyorum.
birikim yapamıyorum. ameliyat biraz tuzluya patladı.
bankadaki gramları fiziki olarak külçe altına çevirdim.çok değil ama bankada duracağına elimde dursun dedim. bankada çok az dolar bıraktım, bir ara onu da satıp altın alırım. kuyumculara uğrayamadığım için eşi kuyumcu olan bir arkadaşıma rica ettim, her ayın 15 inde 2 gram külçe altın getirecek. böylesi daha iyi olacak en azından az da olsa birikim birikimdir.
esas birikimimi stoktan yana kullandım. :)) 1.5 yıl önce ağustos ayında dolar fırladığı zaman en çok değer kazanan şey tuvalet kağıdı olmuştubiraz ondan biraz bundan stokladım işte.
tuce_tuce bebeğini sağlıkla büyüt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?