- 11 Mart 2013
- 33.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #55.041
Ay kızlar sabah 3 makina çamaşır yıkadım astım evi süpürdüm sildim tozları aldım mis gibi oldu ev . Hava çok güzeldi abi bebeği kanguruya taktım ilk kez öyle dışarı çıktık apartmanın önünden arkadaşlarımla karşılaştık yürüyüşe gittik öyle uzun mesafe düşünerek çıkmamıştım ama olsun yürüdük sohbet ettik su aldım 4 TL ay öyle iyi geldi ki kızlar kendimi tedavi ettim
Evet yA çok mutlu oldum nefes aldım öyle iyi geldi kiartık yavaş yavaş çıkarsınız tuce havalar da ısınmaya başladı. Bol bol hava alırsınız. Sana da bebeğe de çok iyi gelir
Çok geçmiş olsun çok üzüldümKizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz onceOnun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
Çok büyük geçmiş olsun cnm bununla gelmiş geçmiş olsun cnmKizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz onceOnun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?