- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #55.061
Cnm merhaba bebeğin büyümüştür işe de başlamışsın sanırım daha büyük eve geçtiniz mi sanki 1+1 evdeydiniz. Eşin işe başladı mı sen hamileyken sanki sadece senin maaş vardı.Günaydın, sabah işyerinde çay aldık arkadaşımla. 3 tl
bundan sonra kahvaltıyı evde yapıp çıkacağım
Cnm merhaba bebeğin büyümüştür işe de başlamışsın sanırım daha büyük eve geçtiniz mi sanki 1+1 evdeydiniz. Eşin işe başladı mı sen hamileyken sanki sadece senin maaş vardı.
Kızın Kocaman olmuş maşallahselam, alyacımm bebeğim 15 aylık oldu. bu hafta işe başladım, kızım kreşe gidiyor. evet doğru hatırlıyosun 1+1 deyken önce 3+1 eve sonra da lojmana taşındık 1 sene içinde :) eşim aslında 5 senedir aynı yerde çalışıyor, o devam ediyor, ben de işe başlayınca tekrar eski düzene döndük. Sen nasılsın? neler yapıyorsun?
Aynen gittilerBuzlukta tavuğum vardı onu çıkardım tavuk sote bulgur pilavı yapacağım şehriyeli
Tuce kaynananlar gittimi
Geçmiş olsun şimdi nasıl.Oğlan ateşlenmiş okuldan hemşire aradı şurup verdiler.Gittim aldım 78tl doktora 109 tl ilaçlara verdik.Arabaya yakıt alacağım 250 ona gider 50tl de meyve tutar anam karta 500tl geçti bile 1 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?