- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #55.081
Geçmiş olsun canımKizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz onceOnun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
Allah kavuştursun mu desem gözün aydınmı desem bilemedimAynen gittiler
canım probiyotik ne aldın kızına.Kaç aylıktıAhh kızlar beni topikten atın
Tam 820 lira harcadık
Kızıma prebiyotik 77.5
Oglise köfte ve mantı için dana kıyma (evde kuzu Kıyma var ama güzel olmuyor mantida.dana alıyoruz bu yüzden) 120tl.
Stokluk sıvıyağ 38tl.
Stok ıslak mendil.
Pazar alışverişi.
Buraya kadar normal
Eşime viski ,karışık kuruyemiş
Kestane şekeri (çok severim)
Manda sütlü sarma lokum (beyimize özel)
Çikolata
Birkaç ıvır zıvır daha..
Sonra hep beraber İskender yedik.annemi de
Götürdük.
Lanet paranın adı var değeri yok
Ben takılmıyorum artık kazanıyoruz çok şükür saglıgımız yerinde böyle seyler için harcayalım.Hep evde yenmiyor hep dışarıdada yenmiyor dengede tutuyoruz bence.Bugun böyle düşündüm kendi kendime. Bende dünya para harcadım çünkü hepside kredi kartımaAhh kızlar beni topikten atın
Tam 820 lira harcadık
Kızıma prebiyotik 77.5
Oglise köfte ve mantı için dana kıyma (evde kuzu Kıyma var ama güzel olmuyor mantida.dana alıyoruz bu yüzden) 120tl.
Stokluk sıvıyağ 38tl.
Stok ıslak mendil.
Pazar alışverişi.
Buraya kadar normal
Çikolata
Birkaç ıvır zıvır daha..
Götürdük.
Masallah daha iyi yarın okula gitmez annemi çağırdım annem bakar besler biraz.Geçmiş olsun şimdi nasıl.
Benim oglan da okula gidiyor. Burnu hep tıkalı nerdeyse.
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Bugünde yemekleri yaptım annemlerde yedik
Hala çok agrısı varagrı kesicisi çok hafif kesmiyor kolay değil ameliyat oldu ama benimde içim sızlıyor
Doktora sordum bugün normal dedi başka ilaç veremezmiş
Ay geçmiş olsun yA çocuklar hep hasta salgın resmenMasallah daha iyi yarın okula gitmez annemi çağırdım annem bakar besler biraz.
canım ne ameliyatı olmuştu annenİyi akşamlar kızlar
Bugünde yemekleri yaptım annemlerde yedik
Hala çok agrısı varagrı kesicisi çok hafif kesmiyor kolay değil ameliyat oldu ama benimde içim sızlıyor
Doktora sordum bugün normal dedi başka ilaç veremezmiş
Cok gecmis olsun, cana gelmesin de gerisi halolur. 3 sene once esim de buzlanma nedeniyle kaza yapmisti ve araba gitmisti, esime bir sey olmamisti cok sukur, hava yastigi patladigi icin sadece ezilme morluk vardi.Kizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz onceOnun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
Ben de iyiyim 2019 hem başında hemde sonunda düşük oldu. bebek olsun diye uğraşıyorum hala. Eşim işten ayrıldı henüz iş bulamadı. Harcamaları kontrollü yapıyoruz. Güzel gelişmeler olsun artık inş hepimiz için tabiki hem de bizim için.selam, alyacımm bebeğim 15 aylık oldu. bu hafta işe başladım, kızım kreşe gidiyor. evet doğru hatırlıyosun 1+1 deyken önce 3+1 eve sonra da lojmana taşındık 1 sene içinde :) eşim aslında 5 senedir aynı yerde çalışıyor, o devam ediyor, ben de işe başlayınca tekrar eski düzene döndük. Sen nasılsın? neler yapıyorsun?
Pure ben de kizima prebiotik damla veriyorum, doktoru tavsiye etti, hatta D vitaminli olani vardi ayri ayri verecegime ikisi bir arada cikiyor. Ogluma da veriyorum, onunki seker seklinde. Kendim kefir iciyorum, kiza da tattirsam mi acaba 9 aylik oldu, haftaya kontrolu var doktorumuza soracagim.Ahh kızlar beni topikten atın
Tam 820 lira harcadık
Kızıma prebiyotik 77.5
Stokluk sıvıyağ 38tl.
Stok ıslak mendil.
Pazar alışverişi.
Buraya kadar normal
Çikolata
Birkaç ıvır zıvır daha..
Götürdük.
Dizine protez takıldı zor bi ameliyat geçirdi 4 saat sürdü yarın 1 hafta olucak ama ara ara ağlıyor agrıdancanım ne ameliyatı olmuştu annen
çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olacaktır bundan sonraDizine protez takıldı zor bi ameliyat geçirdi 4 saat sürdü yarın 1 hafta olucak ama ara ara ağlıyor agrıdanbende öyle gördükçe üzülüyorum.geçicek zamanla bunada çok şükür allah herkese sağlık versin
Saol cnmçok geçmiş olsun inşallah daha iyi olacaktır bundan sonra
Neler mi ooooo.... Sarayı satın aldım desem2020 birikim hedeflerimiz(2020 ocak-2020 Aralık)
1-pure hazel 25 tam altın.
2- @Umay- 12 çeyrek altın
3- @Esmaelif39 24 gram altin
4-zerya271210 36gram altin
5- @kronikuykucu 40.000 TL
6-Kmsl Hnd 12çeyrek altin
7- @Kahveci bi hatun 20 çeyrek altın
8-Zeynep Gulru
20.000 dolar
9- A Alya_sura88 12 çeyrek altın 12gram altin
10- K kocelee 24ceyrek altin
11-tuce_tuce 72 ceyrek altin
12- @Sevgiyeyolculuk 20gr altin
13- @strawberry_cake 20 gr altin
14-okyonus 200 gr altın
15- @Biliyonsen 12gr altın
16- @nurofen11 12 çeyrek altın
17- @Bayatsaat 50gram altin
18-NarinNarin 24 çeyrek altın, 1adet 5i bir yerde
19- Alya86 200 gram altın
20- @Kostebekpasta 12yarim altın
21- @huban1234 25 gram altın
22- @Scss94 24 gram altın
23- @autumnn 30gram altin
Yaa zor bir yıl olmuş, herşeyin hayırlısıBen de iyiyim 2019 hem başında hemde sonunda düşük oldu. bebek olsun diye uğraşıyorum hala. Eşim işten ayrıldı henüz iş bulamadı. Harcamaları kontrollü yapıyoruz. Güzel gelişmeler olsun artık inş hepimiz için tabiki hem de bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?