Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun canım

Allah kavuştursun mu desem gözün aydınmı desem bilemedim
canım probiyotik ne aldın kızına.Kaç aylıktı

Ben takılmıyorum artık kazanıyoruz çok şükür saglıgımız yerinde böyle seyler için harcayalım.Hep evde yenmiyor hep dışarıdada yenmiyor dengede tutuyoruz bence.Bugun böyle düşündüm kendi kendime. Bende dünya para harcadım çünkü hepside kredi kartıma

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım

canım ne ameliyatı olmuştu annen

Bugünkü harcamalar
60 tl oğlana Kinetix marka spor ayakkabı ( numarası büyüdü ayakkabı olmuyordu ayağına )
69 tl market harcaması ( yumurta, tahin, kaşar peyniri,eski kaşar, bisküvi)

oğlana aldığım ayakkabılar gittikçe ucuzlaşıyor nike adidas falan alırdım hep, vazgeçtim artık. Devamlı büyüyor ayaklar o kadar para vermeye gerek yok. Eski ayakkabılarını da ikinci el satış sitesine koyacağım belki satılır

Cok gecmis olsun, cana gelmesin de gerisi halolur. 3 sene once esim de buzlanma nedeniyle kaza yapmisti ve araba gitmisti, esime bir sey olmamisti cok sukur, hava yastigi patladigi icin sadece ezilme morluk vardi.

Merhabalar oğlum bugün üzdü beni durmadı sürekli kucak kucak valla yoruldum zaten yorgundum. Memeyi ağzına alıyor çekmiyor sonra ağlıyor süt gelmiyor diye çek ki gelsin yA allahım çorba yedim şube müdürü yemeği dışardan söyleyelim demiş eşim Ödemiş 60 TL vereyim filan dememiş verir mi bilmem üf sanki çok paramız var da hayret birşey abi bebeğin dolabını düzenledim büyük diye düşündüğümüz şeyleri hurçlayıp kaldırmıştık herşeyi dolaba yerleştirdim çünkü büyük diye düşündüğüm bazı şeylerin şimdi olduğunu fark ettim dönemi geçmeden giymesi lazım

Ben de iyiyim 2019 hem başında hemde sonunda düşük oldu. bebek olsun diye uğraşıyorum hala. Eşim işten ayrıldı henüz iş bulamadı. Harcamaları kontrollü yapıyoruz. Güzel gelişmeler olsun artık inş hepimiz için tabiki hem de bizim için.

Pure ben de kizima prebiotik damla veriyorum, doktoru tavsiye etti, hatta D vitaminli olani vardi ayri ayri verecegime ikisi bir arada cikiyor. Ogluma da veriyorum, onunki seker seklinde. Kendim kefir iciyorum, kiza da tattirsam mi acaba 9 aylik oldu, haftaya kontrolu var doktorumuza soracagim.

Bu siralar oglanin okul isleri icin ugrasiyoruz, okullarin tanitim gunu vardi oraya gittik, iki okul cekilisle ogrenci kabul ediyor, biri dundu daha email gelmedi cikti mi bilmiyorum, digerinin cekilisi cumartesi oldugundan katilabilecegiz. Diger devlet okullari icinden de 3 tane okul belirlememiz gerek. Evimizin karsisinda da bir okul var ama puani cok yuksek degil, gerci oglum anaokuluna baslayacagi icin puani cok onemsemesek de olurmus, oyle diyor arkadaslar. Sinifinin en kucuklerinden olacak ama okul ortamina alisik olacagindan zorlanmaz diye dusunuyoruz, gorecegiz. Okul yemegi ve atistirmaliklar ucretsiz oluyormus, vejeteryan secenek de sunuluyormus, biz de istersek evden de koyabiliyormusuz. Okul ev arasi 0.75 milden fazlaysa ucretsiz servis hakki olacakmis. Ay ne zor isler, Eylul`e daha var ama simdiden bana heyecan basti.

canım ne ameliyatı olmuştu annen
Dizine protez takıldı zor bi ameliyat geçirdi 4 saat sürdü yarın 1 hafta olucak ama ara ara ağlıyor agrıdan bende öyle gördükçe üzülüyorum.geçicek zamanla bunada çok şükür allah herkese sağlık versin

çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olacaktır bundan sonra

Dogalgaz geldi bugün 418 tl ödedik bile
Bu ödemeler için neden bu kadar acele ediyoruz karı koca anlamıyorum herşey otomatik ödemede halbuki ama fatura geldiği gibi internet bankacılıgından ödüyoruz
Eşim 2000 tl kurban için kenara para ayırdı eksik olursa üstüne ekleriz kenarda dursun diyor.Daha çok var aslında ama bir yandanda iyi oluyor

Neler mi ooooo.... Sarayı satın aldım desem

Yaa zor bir yıl olmuş, herşeyin hayırlısı üzüldüm ama zamanı var demek ki, daha güzel günler bekliyordur inşallah seni. Hep içimizi ferah tutmak lazım. Biz evliliğimizin ilk yıllarında eşimin işsiz olduğu bi dönem geçirdik, ama her şey geçiyor, siz birbirinize sahip olduktwn sonra her zorluk aşılıyor. En kısa zamanda hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…