- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #55.241
Yaaa bende istiyorum fotoFındık burunlu çok şeker maşallah
Tam bir kız çocuğu sende baya zayıfsın canım kıskandım
Nice mutlu yıllara canımSelamlar.
Bugün büyük kızımın doğumgünü. 3 yaşını bitirdi kuzum. Sabah okula giderken pasta istemişti gelirken onu aldım. Akşam kendi aramızda pasta keseceğiz. Haftasonu da teyzeler kuzenler vs minik bir kutlama yapacağız. Pastasını kendim yapıyorum ilk doğumgününden bu yana. Menümü yazayım size belki bana fikir verirsiniz
Kıymalı 3-2-1 poğaça
Patatesli rulo börek
Kurabiye (kuzen yapacak)
Kabak tatlısı
Doğumgünü pastası (meyveli istedi hanım)
Zeytinyağlı yaprak sarma
Kısır
Yaklaşık 20 kişi olacağız. Yeter herhalde diye düşünüyorum.
Kizinizin dogum gunu kutlu olsun, nice guzel yillari olsun. Bence cok guzel bir menu, misir da patlatilabilir cocuklar icin, genelde cok seviyorlar.Selamlar.
Bugün büyük kızımın doğumgünü. 3 yaşını bitirdi kuzum. Sabah okula giderken pasta istemişti gelirken onu aldım. Akşam kendi aramızda pasta keseceğiz. Haftasonu da teyzeler kuzenler vs minik bir kutlama yapacağız. Pastasını kendim yapıyorum ilk doğumgününden bu yana. Menümü yazayım size belki bana fikir verirsiniz
Kıymalı 3-2-1 poğaça
Patatesli rulo börek
Kurabiye (kuzen yapacak)
Kabak tatlısı
Doğumgünü pastası (meyveli istedi hanım)
Zeytinyağlı yaprak sarma
Kısır
Yaklaşık 20 kişi olacağız. Yeter herhalde diye düşünüyorum.
Tuce ben de merak ettim resim bekliyorumSelams 13:15 te çıktık 15:45 te eve girdik deli gibiyürüdük kızlarla sohbet ettik . Benim abi bebeğe öreceğim tavşan için ip aldım göz filan 16 TL orada verdim . 6 TL çay içtik . Bu arada ipi aldığımız yerde emzirme önlüğü ile bebek emzirdim çay içerken de emzirdim öyle becerdim çok mutluyum eve geldik abi bebek uyudu zaten üzerini değiştirdim yine emzirdim uyudu hasta olur diye korkuyorum çok güzel giydirdim battaniye filan . Pusetin üzerine örtü almıştım iyiki almışım soğuktan güneşten koruyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?