- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #63.981
Bayramda bayramlasmayan kesim o kadar az ki :) 4 gundur arabalar bile vizir vizir burda. Gayet giyinilip kusanilip gezildi. Seker toplayan cocuk bile vardi. Cuma gunu cogunluk da yatili kalmaya gitti birbirine
Artık yok diye duydumSokaga cikma yasagi olacak miymis yine? Insallah bitmistir artik.
tuce kendini suçlama seninle bir alakası yok yemeyen çocuk yemiyor[QUOTE="strawberry_cake, po
Valla sen iyi ayarlıyorsun hem anne sütü hem formül hem kaşık . Ben yapamıyorum
Valla zeyno bence de 39 günlüktü meme reddi başladı şu zamana kadar daha uğraşıyorum . Birde şöyle birşey var artık kimseye çocuk yedi uyudu vs demeyeceğim . Kv ve görümcelerim bebek doğunca ne kadar iştahlı nasıl memeyi tuttu filan dediler tamam kötü niyet yok ama sürekli bu söylendi valla bitti meme işi bizde . Birşey olduğu zaman bol bol emzir çocuk sakinleşir diyorlar mesela memeyi veriyorum almıyor nasıl bol emzirebilirim ki ? Şuan bebek uyurken emziriyorum hep uyku sersemi alıyor Çünkü gece de kalkmıyor öyle emmek için . Artık saat kuracağım emzirmem lazımtuce kendini suçlama seninle bir alakası yok yemeyen çocuk yemiyor
Arkadaşlarım komşularım çocuklarıma çok güzel baktığımı söylerler sağlıklı beslemeye çalışıyorum temizlikleri ne dikkat ederim kıyafetlerine özenirim v.s
Benim de küçüğüm yemiyor çok iştahsız 20 aylık 10 kg elimden geleni yapıyorum çeşit çeşit çorbalar püreler meyveler yok kuş kadar yiyor ne yapalım sağlıklı olsunlar da büyüyecekler bir şekilde
her çocuk farklı bıraktırmamaya çalışValla zeyno bence de 39 günlüktü meme reddi başladı şu zamana kadar daha uğraşıyorum . Birde şöyle birşey var artık kimseye çocuk yedi uyudu vs demeyeceğim . Kv ve görümcelerim bebek doğunca ne kadar iştahlı nasıl memeyi tuttu filan dediler tamam kötü niyet yok ama sürekli bu söylendi valla bitti meme işi bizde . Birşey olduğu zaman bol bol emzir çocuk sakinleşir diyorlar mesela memeyi veriyorum almıyor nasıl bol emzirebilirim ki ? Şuan bebek uyurken emziriyorum hep uyku sersemi alıyor Çünkü gece de kalkmıyor öyle emmek için . Artık saat kuracağım emzirmem lazım
Benim kv sarma sararmış bebişler küçükken millet şaşırırmış o derece sakinlermiş. Ben şimdi ayıptır söylemesi tuvalete gidemiyorum. Büyük kızım 4 yaşında ve erkek gibi atlamalı zıplamalı sürekli ve kız gibi de susmaz her türlü bitiğiz yaniAnnelerin hakkı ödenmez biz şanslı anneleriz her imkanımız var annelerimiz zamanında bez bile yokmuş elde kaynatıp yıkayanlar olmuş şimdi çamaşır bulaşık makinaları var maddi imkanlarımız daha iyi eşlerimiz yardımcı gel gelelim eski sakin cocuklar yok
Valla zeyno bence de 39 günlüktü meme reddi başladı şu zamana kadar daha uğraşıyorum . Birde şöyle birşey var artık kimseye çocuk yedi uyudu vs demeyeceğim . Kv ve görümcelerim bebek doğunca ne kadar iştahlı nasıl memeyi tuttu filan dediler tamam kötü niyet yok ama sürekli bu söylendi valla bitti meme işi bizde . Birşey olduğu zaman bol bol emzir çocuk sakinleşir diyorlar mesela memeyi veriyorum almıyor nasıl bol emzirebilirim ki ? Şuan bebek uyurken emziriyorum hep uyku sersemi alıyor Çünkü gece de kalkmıyor öyle emmek için . Artık saat kuracağım emzirmem lazım. Meyve için ürün aldık kullandık bebek sevdi kayısı koymuştum içine . Eşim video çekmiş ailesine yolladı. Aaaa nasıl emiyor kayısıyı yedi valla filan dediler şuan hiç birşey yemiyor. Emeceği zaman da kucağımda emmez yatağa yatıyoruz ben üzerine eğilip göğsümü ağzına verİyorum . Eşim odaya girse emmiyor mesela . Kapı zil telefon hiç bir ses olmayacaktuce kendini suçlama seninle bir alakası yok yemeyen çocuk yemiyor
Arkadaşlarım komşularım çocuklarıma çok güzel baktığımı söylerler sağlıklı beslemeye çalışıyorum temizlikleri ne dikkat ederim kıyafetlerine özenirim v.s
Benim de küçüğüm yemiyor çok iştahsız 20 aylık 10 kg elimden geleni yapıyorum çeşit çeşit çorbalar püreler meyveler yok kuş kadar yiyor ne yapalım sağlıklı olsunlar da büyüyecekler bir şekilde
Yanlış anlamada canım seven insanın nazarı çok değermiş.Siz yinede çocuğun her yaptığı şeyi göndermeyin, sıradanlaştırın.Niyetleri kötü olmasada nazar ediyor olabilirlerValla zeyno bence de 39 günlüktü meme reddi başladı şu zamana kadar daha uğraşıyorum . Birde şöyle birşey var artık kimseye çocuk yedi uyudu vs demeyeceğim . Kv ve görümcelerim bebek doğunca ne kadar iştahlı nasıl memeyi tuttu filan dediler tamam kötü niyet yok ama sürekli bu söylendi valla bitti meme işi bizde . Birşey olduğu zaman bol bol emzir çocuk sakinleşir diyorlar mesela memeyi veriyorum almıyor nasıl bol emzirebilirim ki ? Şuan bebek uyurken emziriyorum hep uyku sersemi alıyor Çünkü gece de kalkmıyor öyle emmek için . Artık saat kuracağım emzirmem lazım. Meyve için ürün aldık kullandık bebek sevdi kayısı koymuştum içine . Eşim video çekmiş ailesine yolladı. Aaaa nasıl emiyor kayısıyı yedi valla filan dediler şuan hiç birşey yemiyor. Emeceği zaman da kucağımda emmez yatağa yatıyoruz ben üzerine eğilip göğsümü ağzına verİyorum . Eşim odaya girse emmiyor mesela . Kapı zil telefon hiç bir ses olmayacak
Valla zeyno bence de 39 günlüktü meme reddi başladı şu zamana kadar daha uğraşıyorum . Birde şöyle birşey var artık kimseye çocuk yedi uyudu vs demeyeceğim . Kv ve görümcelerim bebek doğunca ne kadar iştahlı nasıl memeyi tuttu filan dediler tamam kötü niyet yok ama sürekli bu söylendi valla bitti meme işi bizde . Birşey olduğu zaman bol bol emzir çocuk sakinleşir diyorlar mesela memeyi veriyorum almıyor nasıl bol emzirebilirim ki ? Şuan bebek uyurken emziriyorum hep uyku sersemi alıyor Çünkü gece de kalkmıyor öyle emmek için . Artık saat kuracağım emzirmem lazım. Meyve için ürün aldık kullandık bebek sevdi kayısı koymuştum içine . Eşim video çekmiş ailesine yolladı. Aaaa nasıl emiyor kayısıyı yedi valla filan dediler şuan hiç birşey yemiyor. Emeceği zaman da kucağımda emmez yatağa yatıyoruz ben üzerine eğilip göğsümü ağzına verİyorum . Eşim odaya girse emmiyor mesela . Kapı zil telefon hiç bir ses olmayacaktuce kendini suçlama seninle bir alakası yok yemeyen çocuk yemiyor
Ben de doğumdan sonra kızımı okula getirip götürmeye devam edecektim hatta arabayla oraya kadar gitmişken küçüğü de biraz oralarda havalandırırım filan diyordum. Şimdi Allah sağlık versin tabi de eşim hariç hepimiz evde kaldık sıkılıyoruz ama ilk aya göre daha iyiyiz . Evde vakit geçirmeyi, israf etmemeyi, az ile de çok ile de bir şeyler yapılabileceğini görmüş olduk. Bizim sosyal hayat ve benzin parası mutfağa aktarılmış olduBugün fırtına gibi geçti, benim de üzerimden kamyon geçmiş gibi.
Sabah 6 da uyanıyoruz zaten kizimla. Kahvaltı yaptık.
Evde cimlendirdigim nanelerim vardi nihayet onlari bahçeye ektim.
Sonra eşimle evi süpürüp sildik. Çamaşır yıkandı.
Kıymalı karnabahar ile yoğurtlu makarna yaptım yedik.
Kizima öğlen Kıymalı pirinçli sebze çorbası pişirdim, akşam da elmalı yulaflı irmikli muhallebi yaptım.
Aksam üzeri kizimla bir saat yürüyüşe çıktım, yürürken bi 30 dk son uykusunu uyudu. Sadece 30 dk uyudugu için günde 3 kere uyuyor hala. 3 uykunun saatlerini ve aralarda öğünlerini ayarlicam diye beynim yanıyor resmen
Eve gelince banyo yaptırdık, sütünü icirip uyuttum. Benden geriye bir şey kalmadı birazdan bayılır uyurum.
Su dönemin en güzel yanı, dışarıda sosyal hayat olmayınca para da harcamıyoruz.
Ya ben de kizimi nasıl oyalayacagimi şaşırıyorum yeni emeklemeye başladı deliriyor aksama kadar. Aynen mutfak masrafinda bir miktar artış olduBen de doğumdan sonra kızımı okula getirip götürmeye devam edecektim hatta arabayla oraya kadar gitmişken küçüğü de biraz oralarda havalandırırım filan diyordum. Şimdi Allah sağlık versin tabi de eşim hariç hepimiz evde kaldık sıkılıyoruz ama ilk aya göre daha iyiyiz . Evde vakit geçirmeyi, israf etmemeyi, az ile de çok ile de bir şeyler yapılabileceğini görmüş olduk. Bizim sosyal hayat ve benzin parası mutfağa aktarılmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?