Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar şu kızım için iştah acıcı birşey önerin bana nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi kullandık biraz faydası oldu onu almak istemiyorum balık yagı iştah acar mı balık yagı mı alsam fikir verin lütfen

Bi arkadaşı ocean plus balık yağından çok memnun birkaç kişiden daha duydum ama yaş olarak uyar mu acaba

Of dışarıdan geldik manavda 11 TL A101 de 16 TL yerel markette. 31 TL harcadım. Kabak patlıcan muz domates Yeşil biber salatalık havlu kağıt kırmızı toz biber , Kaşık mama , alt açma , minik pasta ( eşimin doğum günü ) Öyle eve geldik Abi bebek tabiki ağladı mızır mızır korkudan ne yapacağını şaşırdı . Eşim artık hergün yürüyüşe gidilecek alışması lazım dedi çok üzgünüm oğlum için

Sende taşınacaksın derindondurucu dayanır mı sence o kadar saat yol gidilecek. Eşim sürekli dondurucu dolabın dondurucu kısmını bitirelim diyor.

Oğlan bezelye yemem dedi bende 1tabak kadar kaldırdım dolaba yarın yenir.
Uzun makarna hasladim yanına köfte kizarttim.yedik.
Dondurma bitti yarın alacağım yeniliyor.

Zeynolin44 canım ben balık yağı mollers alıyorum . takviye amaçlı. İştah açmıyor. (150 lira civaridi sanırım)
Yine takviye amaçlı kara mürver özütü adim(80tl) bağışıklığa iyi geliyor dedi doktor.

Eczanelerde satılan hünnap keçiboynuzu özü var. Her sabah veriyorum. Ben direnç versin diye aldım fakat sanki biraz iştahını açtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…