- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.101
Ay sorma ya çok basit şeyleri bile Farklı söylüyor deliDesene hem yalancı hem salak
Bi arkadaşı ocean plus balık yağından çok memnun birkaç kişiden daha duydum ama yaş olarak uyar mu acabaKızlar şu kızım için iştah acıcı birşey önerin bana nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi kullandık biraz faydası oldu onu almak istemiyorum balık yagı iştah acar mı balık yagı mı alsam fikir verin lütfen
Gelsene buraya bunalıma burada girBunalımdayım tayin bekliyorum
Benimde canım istedi hemen patlattım çay demledim içtim çocuklarda sevindi.Mısır patlattım, meyve dilimledim, kurabiye ve limonata hazırladım .oglumla takılıyoruz belhlgesel izliyoruz.
Şimdi yaprak dökümü çıkacak
Tv2de ilk bolumden başladılar
Eşimde aynı senin gibi var yeter akşama derim olsun 2 tane alayım yedek dursun dolaba koy der hep :)Bende evde ekmek olmazsa kendimi boşlukta hissediyorum
Sende taşınacaksın derindondurucu dayanır mı sence o kadar saat yol gidilecek. Eşim sürekli dondurucu dolabın dondurucu kısmını bitirelim diyor.Pazar alışverişi 90 TL tutmuş çokta bir şey yok eşim pahalıydı herşey diyor
Akşam için mercimekli köfte yaptım yanına ayran yeşillik turşu yedik
5 kg bezelye almış eşim onları ayıklayıp buzluğa atacağım
Bizde 2 adim ilerdeki manava markete gittik geldik yorgunluktan perişan oldum
Bu Cuma açıklanır inş iyice şiştim evdeHaftaya açıklanır diyor eşim listeler gitmiş. Hakkımızda hayırlısı Eşim Van olabilir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?