- 11 Mart 2013
- 33.756
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.121
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.081
Yaaa evet ama sezeryanla doğum yapan bir arkadaşım da fıtık olmuş nasıl oldu anlamadım amaGeçmiş olsun canım benim. Vajinal doğumunda bu sıkıntıları var tabi. Bir canlı dünyaya getirmek ne kadar zor.
Yaaaa bizde çıkacağız artık birazcık dikkat ederekAz daha sabret kuzum. Her sey duzelecekhep boyle gidecek degil ya...
Havalar nasil? Ufak ufak tenha saatlerde tenha yerlerde gezin abi bebekle artik. Saglik cok onemli ama psikolojik sagliktan olmamak da onemli.
Burda merkez biraz hareketliydi. Tenha biyere geldik oglumu da indirdim arabadan. Cok guzel kosuyor cimenlerde
Allah allah. Bende sezeryanla doğum yaptım ama hiç öyle bir şikayetim olmadı. Sadece klasik ilk 1 hafta çok zorlandım. Onun dışında vücuttaki iz dışında hiç bir şey yok vücudumda. He birde keşkül kıvamındaki göbek dışında.Yaaa evet ama sezeryanla doğum yapan bir arkadaşım da fıtık olmuş nasıl oldu anlamadım ama
Bence atıyor da olabilir açıkçası çünkü kaç kez yalanını yakaladım bir söylediği şeye eminim bir kez daha soruyorum aynı cvp alamıyorumAllah allah. Bende sezeryanla doğum yaptım ama hiç öyle bir şikayetim olmadı. Sadece klasik ilk 1 hafta çok zorlandım. Onun dışında vücuttaki iz dışında hiç bir şey yok vücudumda. He birde keşkül kıvamındaki göbek dışında.Bilemedim arkadaşın belki başka birşeye bağlı olmuştur
Hayırlı olsun ailenizle birlikte sağlıklı ve en mutlu günlerde oturunAmin sağolasın. 4+2 daire 545bine aldık. Kayınvalideme yakın. Çocuklarıma o baktığı için burayı tercih ettik. Kısmetse Temmuz’da taşınacağız. Yarısı peşin yarısı kredi gibi olacak yaklaşık.
Bunalımdayım tayin bekliyorum
Zeki değilsen yalan söyleme dememişler boşunaBence atıyor da olabilir açıkçası çünkü kaç kez yalanını yakaladım bir söylediği şeye eminim bir kez daha soruyorum aynı cvp alamıyorum
Desene hem yalancı hem salakBence atıyor da olabilir açıkçası çünkü kaç kez yalanını yakaladım bir söylediği şeye eminim bir kez daha soruyorum aynı cvp alamıyorum
Göbek fıtığı hamilelik esnasında karnın iç basıncının artmasından dolayi oluyor. Henüz olmadıysa doğum esnasında ikinma tetikleyebilir. Yani doğum sekli farketmeksizin hamilelik başlı başına bir göbek fıtığı sebebi olabilir.Allah allah. Bende sezeryanla doğum yaptım ama hiç öyle bir şikayetim olmadı. Sadece klasik ilk 1 hafta çok zorlandım. Onun dışında vücuttaki iz dışında hiç bir şey yok vücudumda. He birde keşkül kıvamındaki göbek dışında.Bilemedim arkadaşın belki başka birşeye bağlı olmuştur
Ben bu yüzden evde ısrarla Türkçe konuşulması taraftarıyım. Zaten İngilizce anadilimoz olmadığı için gerektiği gibi öğrenemez, yanlışları olur. Çocuk önce anadilini güzel bir şekilde öğrenmeli.boza hayirli olsun, gule gule oturun.
Bizim araba sigortasini yenilememiz gerekiyordu, bu sene 2200$ civari odeyecektik, esim baska bir sirketten fiyat aldi, cok daha uygun fiyat verdiler ayni ozellikler icin, sirketi degistirdik, 1358$ yillik odedik. %15 covid indirimi yapmislar, konustugu kisinin soyismi yildirim olunca Turk musunuz diye sormus, evet ama Turkce konusamuyorum demis, bizim cocuklarin da sonu boyle olmasa bari.
Avrupa yakasında Sabit Efendi Nilay a diyor yaDesene hem yalancı hem salak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?