Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hah o işte yanlız benim göbek bence tamamen gitmedi bir garip duruyor fıtığım yüzünden . Biraz daha çaba lazım bebek emmeyi bırakınca da operasyon şart sanırım doktora gitmedim daha ama
Doğumda mı oldu fıtık? Daha önceden var mıydı yoksa? İnşallah operasyon gerektirmez tuce.

Gece simit yaptim
Kek vardi
Bi termos kahve miss

Yarim depo benzinim var. Bugun sifir harcama. Yarin belki pazara cikarim belki cikmam.
Haftasonu yine yasaksa domates yogurt ekmek alsak yeter. Her sey var. Bi de bulasik mak tableti uygun denk gelirsem alirim. Var ama stokta yok.

Az daha sabret kuzum. Her sey duzelecek hep boyle gidecek degil ya...
Havalar nasil? Ufak ufak tenha saatlerde tenha yerlerde gezin abi bebekle artik. Saglik cok onemli ama psikolojik sagliktan olmamak da onemli.
Burda merkez biraz hareketliydi. Tenha biyere geldik oglumu da indirdim arabadan. Cok guzel kosuyor cimenlerde

Pure şimdi kuyumcudan almak mı avantajlı? Bu vergi sadece bankadan yapılan alışlarda mı yoksa kuyumcularda üstüne fark koyuyor mu? Biliyor musun acaba?
Vergi sadece bankadan alislarda.
Ama kuyumcular da bu durumu kullanacaktır. Çünkü talep artacak.
Bugün birine 645ten vermişler çeyreği mesela.
Biz altın tepe noktasindayken bile 625ten almıştık.

Mısır patlattım, meyve dilimledim, kurabiye ve limonata hazırladım .oglumla takılıyoruz belhlgesel izliyoruz.
Şimdi yaprak dökümü çıkacak
Tv2de ilk bolumden başladılar
yaa benim oğlan izletmez okula gittiğinde izlerim artik nasi olsa çıkar o zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…