• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben cumhuriyeti hiç sevmiyorum 1 TL gibi o ne öyle yA alınca hiç tatmin olmuyorum😰

Canım saklaması taşıması çok pratik

Kulplu almadım hiç zaten saklaması kolay olsun ve değeri yüksek olsun diye o şekilde almıştım

Çok şükür bankadan 30 gram kadar bozuk kışın hepsini ata ya çevirmiştim

Kalanlara çeyrek gram almıştım
İlerde çok iyi olacak benim için

Kv de ben 1 yaşında bıraktırdım bezi diyor da acaba olur mu diye düşünüyorum 🤣

Canım bu kayınvalideler her şeyi atmaya çok meyilli dünyanın en uslu çocukları kendi çocukları en becerikli çocukları kendi çocukları o dönemde şahit olan da olmadığı için mecburen olumlu şekilde Atabiiliyorlar

1 yaş tuvalet eğitimi için çok erken ancak çocuk belirli sinyalleri veriyorsa
Başlanabilir sinyal verse bile çocuğun kasları yeterince olgunlasmadığı için çocukta ve kendinde stres kaynağı oluşturabilir bu durum

Bizimki iki yaşına girecek ama ben hala hazır olduğunu düşünmüyorum
bezini falan kendisi getiriyor çiş kaka yapınca bazen söylüyor ama çoğunlukla söylemiyor o yüzden bir süre daha geçmesini bekleyeceğim

Birde
Cocuklarda tuvalet eğitimi erken başlamak
Freud babaya göre cimrilik ve sürekli elindekleri tutma eğilimine sebep olabilir

Kızlar bugün yemek hazırlayamadim genel olarak bir üşüme halı var. Vücudum fena ağrıyor.
İlaç içip marketeçıktım bulaşık makinesi için tuz aldim tüller için beyazlatıcı aldım
ekmek için biberle salatalık aldım
toplam 20 lira tuttu...
eve gelip çamaşır yıkadım oğlanla uuyudum çamaşırları serdim. İki gündür ders çalışma planima uyamiyorum.bu beni çok rahatsız ediyor

birikim konusunda benim bu sene için bir hedefim yok çünkü düzenli bir gelirim yok malesef
elime geçenleri öncelikleri alarak birikime ayırıyorum. Az çok rabbim bereketini arttirsin birikimlerimizin

oglandq bugün beni çok üzmedi anladı biseyler olduğunu öpüyor üstüme örtü örtüyor
merhametli sipam

şekerler😍 akşam yemekten sonra orduevine yürüyüşe gittik . Ben o kadar hamlamışım ki 2 adım atsam yorgunluktan bitiyorum resmen izne gidince bi çözüm bulmam lazım buna .Geri dönüşte elektrik kesildi bebek uyudu kucağımıza alıp çıktık . Eve gelince onu emzirip yatırdım ortalığı topladım çay koyduk

Kızlar bugün yemek hazırlayamadim genel olarak bir üşüme halı var. Vücudum fena ağrıyor.
İlaç içip marketeçıktım bulaşık makinesi için tuz aldim tüller için beyazlatıcı aldım
ekmek için biberle salatalık aldım
toplam 20 lira tuttu...
eve gelip çamaşır yıkadım oğlanla uuyudum çamaşırları serdim. İki gündür ders çalışma planima uyamiyorum.bu beni çok rahatsız ediyor

birikim konusunda benim bu sene için bir hedefim yok çünkü düzenli bir gelirim yok malesef
elime geçenleri öncelikleri alarak birikime ayırıyorum. Az çok rabbim bereketini arttirsin birikimlerimizin

oglandq bugün beni çok üzmedi anladı biseyler olduğunu öpüyor üstüme örtü örtüyor
merhametli sipam
Geçmiş olsun canım

Cocuklara yasak devam ediyor
Simdi ben cocuklarımı alıp baska sehre gidebilecek miyim
Hiç bilmiyorum canım ya net bişey söylemedi
Haftasonu yasağını bile açıklama yaparken söylemedi sonradan açıkladılar
Bende bir sonraki haftasonu piknik düşünüyorum bizim zeytinlikte😂😂

Seneye gitsin kız 6ay hasretlik çekerim onun için😂
Ben istemezdim gitmesini yanımızda olsun sağlıklı olalım yeter çok riskli şu zamanda birkaç ay önce Libya için isteyenlerin listesi alınmıştı eşimde gitsem evin borcunu çabuk kapatırız dedi sakın yazdırma yavaş yavaş öderiz canımız sağolsunda

Back
X