- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.361
Selam kızlar. Büyük kızım sabahın 6 sında uyanıyor ilk başta uyandırıyordu ama şimdi öğrendi bebekle beni uyandırmamak için gidiyor odasında oyun oynuyor . Bugün acıkmış muz yemiş bir debiz de bebekle 9 gibi kalktık kahvaltı yaptık. Şimdi boş boş oturuyoruz ben kitap başladım küçük ayağımda uyurken kitap okuyorum bir kaç sayfa. Aklıma geldi bankada fark koydular ya kuyumcuda fark oldu mu gidip soran var mı hiç?
GeyikliGece işi özlemen bu dönemde şaşırtıcı
Geçmiş olsun canım, vardır bir hayırKocamin kontrol randevusunu unuttum herkese ameliyat cikmis dedim napiyim cok ayip unutulurmu hic ya
Kafa an itibariyle iptal demektir
Midem agriyo kivraniyorum 2 gundur
Birde usume gozumu zor actim
Insallah covid kapmamisizdir bi guzelde bulastirmisimdir herkese
Annemide götürmem çocukları burda bıraksam Eylüle kadar durmazlar bizden ayrı inşallah herşey güzel.,zamanında olurYarin güzel hayırlı haberler alırız inşBende anneme bırakacağım taşınınca ne yaparız bilmem
Biizm 4 yaşındaki asla yatırmaz bizi sürekli bir etkinlik atlama zıplamaValla özledim cunku ev cok sıkıcı. 24 saatin rahat 18inde yatiyoruz evde. Vucudum cürüyor gibi hissediyorum
Isim guzel, bazen stresi cok ama eglenceli. Is arkadaslarim da cok kafa dengi.
Geçmiş olsun canım, vardır bir hayır
Mide ağrısı stresten oluyor çoğunlukla
Ilık şekerli su içmeyi denedin mi, yarım bardak kadar,Evet ztn mideme vurur biliyorum kasiliyor kusmak istiyorum
amin sağol canımMutlu yılları olsun inş
Biizm 4 yaşındaki asla yatırmaz bizi sürekli bir etkinlik atlama zıplama
Maşallah valla senin gibi enerji dolu birinden böyle çocukBizimkinin isi yoksa kalkmaz
Kahvaltı hazirsa kalkar. Sonra biraz oynar veya benle yatar. Acikirsa gelir yemek ister. Sonra oglen uykusuna yatar. Ben yatarsam yatar. Kalkarsam kalkar.
Bende özledim çalışmayı evde tükeniyorum. Hep aynı şeyler eşim vakalar devam ederse ücretsiz izin al diyor yok dedim sen al aynı hak babaya da var.Valla özledim cunku ev cok sıkıcı. 24 saatin rahat 18inde yatiyoruz evde. Vucudum cürüyor gibi hissediyorum
Isim guzel, bazen stresi cok ama eglenceli. Is arkadaslarim da cok kafa dengi.
ohhh ikinci çocuk beni korkuttu da seni niye korkuttu bacımcığımBizimkinin isi yoksa kalkmaz
Kahvaltı hazirsa kalkar. Sonra biraz oynar veya benle yatar. Acikirsa gelir yemek ister. Sonra oglen uykusuna yatar. Ben yatarsam yatar. Kalkarsam kalkar.
ohhh ikinci çocuk beni korkuttu da seni niye korkuttu bacımcığım
benim oğlumda 3 yaşına kadar kustu cok zor hem gazlı vardi hem reflüsü ayyy allah olmayan herkese versin inşallah. çok sakinmiş ama oğlun maşallahSu hali korkutmuyor da 0-2 yas arasi korkutuyor
Benim oglan 1 yasina kadar vegan beslendialerjisi vardi. Protein almasi icin fasulye puresi falan zorunluydu. Sonra gazdan sabaha kadar ciyak ciyak sonra kademeli olarak her seyi vermeye başladık. Bazi seyler agir geldi surekli kustu. o haller aklima gelince kesinlikle cesaretim yok.
benim oğlumda 3 yaşına kadar kustu cok zor hem gazlı vardi hem reflüsü ayyy allah olmayan herkese versin inşallah. çok sakinmiş ama oğlun maşallah
anaaaa hiç mi yemeyecekBenim annem yanimda oldugu icin cok cok zorlanmadim yani nankorluk etmeyeyim... ama yine de zordu. Allah olmayana da versin gercekten bizim sikayet ettigimiz seyleri hayal eden o kadar cok aile var ki...
Ablam doktor ve oglumun sakinligini hayvansal gida yememesine bagliyor. Insan oglu cig sut emmis diye bir laf var yabenimki cig sutu birak pastörize bile icmedi
anaaaa hiç mi yemeyecek
ya sevindim valla afiyet bal şifa olsunSuan yiyor :) sucuk ve balik icin ölecek derecede asik. Kofte de sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?