- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.341
Yok yok doğru anladınKızlar 20 yas yasagi 18e inmis. Sonra ne oldu?
Kreşler açılıyormus yani ama yasak devam mi ediyor? Krese kim gidicek o zaman? Ben bu haberin bi yerini yanlis anladim sunu bi anlatin
canım izin verilecekmiş seyehat için cocuklara öyle bir yazı okudum ne kadar doğru bilemiyorumBen de bunu merak ediyorum. Ama cocuklara yasak devamsa nasil olucak ki
canım reçelin şekerini ne kadar koyuyorsunGünaydın kizlar
Çilek reçeli koydum ocağa.
Ev mis gibi kokuyor.
Kahvaltıya yetişsin
Canım 2kg dan biraz fazla çilek çilek için 5su bardağı şeker koydum tadı müthiş.canım reçelin şekerini ne kadar koyuyorsun
Benim biraz sulu kaldı son yaptığım çok tatlı olmuştu acaba şekeri mi fazla oldu diyorum
5 br 1 kg mi oluyorCanım 2kg dan biraz fazla çilek çilek için 5su bardağı şeker koydum tadı müthiş.
Kıvamı rengi kokusu çok iyi.
Evet öyle derler ama bardak hesabı koyuyorum ben5 br 1 kg mi oluyor
yatmaya devam deseneIse baslamiyormusumbosuna heyecanlanmisim
yatmaya devam desene
Mutlu yılları olsun inşGünaydın kızlar
74 tl dogalgaz faturası geldi ısınma yok artık 20 nisanda kapandı
80 üzeri gelirdi 10 tl bir düşüş oldu
Bugün ogluşun doğumgünü 5 yaşını doldurdu kuzum
Pastasını evde yapacağım akşam kutlarız
Oğlum ağır abi iki gün önce oğlumun doğum gününü kutlayacağız dedik hayırrr diye bağırdı hiç sevmiyor böyle merasimleri sıpa
Ellerine sağlık, güzel günlerde yiyin inş
Evet evet aynen o v40 Volvo dizayn değil de güvenlik anlamında çok iyi.yoksa dediğin gibi gösterisli değil.inşallah herkesin gönlünden geçeni olsunV40 serisimi? Hb olan onlar galiba.Bir ara bende bakıyordum, bir arkadaşım volvonun en kötü arabası dediama bencede tipi güzel arabanın.Birde içlerini güzelleştirse volvo süper olacak, ama çok kötü iç mekanları.Hala ince upuzun el freni var 300.000 tl veriyorsun en ucuzuna bir elektronik el freni koymuyorlar.Ama tank gibi araba ,herşeyiyle güvenli süper.Ben onun jeep ini çok beğeniyorum, xc serisi inşallah herkese gönlündeki en güzel şekilde nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?