- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.321
Benimki neyseki gelemiyor henüz kapılaraGeçenlerde bende çok bunaldım evde eşime ve kızlara ben wc ye gidip kafa dinlemek istiyorum lütfen başınızın çaresine bakın dedim
Sonuççç
Kapıyı kapatmamla küçük kızımın kapıya vurması bir oldu
Yarin güzel hayırlı haberler alırız inşGenelgelerle tekrar düzenleme olur memurlar işe gidecek diye kreşleri açıyorlar sanırım kim güvenirde gönderir izin alır rapor almaya çalışır yine göndermez diye düşünüyorum küçük çocuk kişisel temizliğine dikkat edemez taşıyıcı olan çocuklarla biraraya gelip aileye bulaştırabilir ben anneme bırakcam Allah yardımcıları olsun bırakacak yeri olmayanların
Off olmasın bence öyle bişey ev fiyatları 2 katına çıkarKızlar şimdi nette okudum daha kesinleşmemiş ama bankalar 240 ay 0.49 faizle ev kredisi verecekmiş olabilir mi sizce
Sizinkidemi projeye özeldi canım?O kadar düşmedi diye biliyorum normal kredilerBende 0.69 dam cektim 2 ay önce
0 evlere öyle canım.İnşaat şirketinden aldık.El değiştirdiğinde 0.94 oluyormus.Sizinkidemi projeye özeldi canım?O kadar düşmedi diye biliyorum normal krediler
Peki sence bizim çok dürüst kuyumculqrimiz bunu fırsata çevirmezlar mi umarım yapmazlar ama güvenmiyorum. Bizde araba fiyatları biraz nirmale dönsün arabayı değiştireceğizpure hazel bende volvo.nin hactback olanlarını çok beğeniyorum hem çok sağlam hem görüntü olarak güzel.
V40 serisimi? Hb olan onlar galiba.Bir ara bende bakıyordum, bir arkadaşım volvonun en kötü arabası dedi@Kahveci bi hatun evet hatchback kasası güzel volvonun
Eşim sedan istiyor.
okyonus kredi faiz oranları düşükken olabilir aslında.
Az bir miktar ihtiyaç kredisi kullanabilirim.
Eşimin yurtdışı birikimine dokunmak istemiyoruz.
Kendi biriktirdiğim altınları bozdurabilirim.
Makas farkı dışında kesmeyeceklermi para?Ekstra kesilcek gibi düşünmüştüm ben hala almadımda bakmadımda gerçi sinirdenBankadan almayacağım 8lira makas var ya yazık günah alırkenden 2tl yüksek satıyorlar.Fiziki alacağım altınıda dolarıda.Param arttıkça krediyi yapılandıracagım.Araba modeli yükseltirim 20 binden fazla para tutmam artık elimde.
Doğru düşünüyorsun canım.Ama sıkma canını inşallah herşey tertemiz çıkacak, geçici birşey diye düşünüyorum.aşırı strese bağlı.Biraz da kendine dikkat ederse bişeyi kalmaz.Sen nasılsın bu arada, sende bir ara baya rahatsızlanmıştın, sonuçta ne çıkmıştı tam hatırlayamadım ama ,iyisin dimi.Dikkat et sende kendineMerhaba kizlar iyi geceler
Bizde karantina fln kalmadi catladik artik tamam
Sali gunu esimin mr var. Artik sebep bulunsun cok korkuyorum rahatlamaya calisiyorum.
Is durumu da degisti. Su an refakat izninden mazerete kadar hepsini kullanirim ama sonra yillik izne icim elvermez
Yarin bir kontrol var. Duruma gore annesini cagiracagim biraz tasin altina elini soksun.
Su an yanliz kalmamasi gerektigini dusunuyorum..
Doğru düşünüyorsun canım.Ama sıkma canını inşallah herşey tertemiz çıkacak, geçici birşey diye düşünüyorum.aşırı strese bağlı.Biraz da kendine dikkat ederse bişeyi kalmaz.Sen nasılsın bu arada, sende bir ara baya rahatsızlanmıştın, sonuçta ne çıkmıştı tam hatırlayamadım ama ,iyisin dimi.Dikkat et sende kendine
Eşim ay sonu maaş alıyor, bu ayı bitirmek üzereyiz, iki aydır evde olduğumuz için harcama kalemleri standart ve tespit edilmesi kolay. Nisan ayında ayrintili bütçe yaptım bu ay da yaptım 30 mayis itibariyle belli olacak benimkiKızlar hedefler nasıl gidiyor bu arada.
Tutturabilecek miyiz
Buradaki durumunuz belirli ise ev almak en mantıklı iş kira öder gibi ev sahibi olunuyor. Boşa dünya kadar kira veriyoruzTesekkur ederim, buyuk ihtimal ev pesinati olacak.
+1 de benden hem ağır spor hem açlık diyetiKesinlikle doğru diyorsun hergun ağır spor.cocuk doktorumuzda sakin diyet falan yapma bebek senden beslenecek demisti diyete ne hacet tuvalete gitsem kâr sayıyorum zaten yarı aç yaşıyordum 1 aydır şimdi laktoz alerjisinden tam aç sisteme döndüm saf suyla besleniyorum
Annem geçen gün diyorki banyoya git telefonunuda al wc ihtiyacini hallederken hem tlf bak hem dinlen diyortek kacabildigim yer orası aynısını Görümcem yapardı tuhafıma giderdi ama iki çocukla gerçekten öyle oluyormuş.
Ay ben de eşime diyorum ki artık ben bi is yaparken sakin gelmeyin hem kafam dinlensin. Yoksa annesi annesi diye peşimde dolaniyolar ne anladım ben bu iştenGeçenlerde bende çok bunaldım evde eşime ve kızlara ben wc ye gidip kafa dinlemek istiyorum lütfen başınızın çaresine bakın dedim
Sonuççç
Kapıyı kapatmamla küçük kızımın kapıya vurması bir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?