- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.701
Kolay gelsinMerhaba kızlar sabahtan beri hiç oturmadim bir yandan toparlanıyorum bir yandan temizlik yapıyorum yatak odasından toparlanmaya başladım sonra mutfağa geçicem
Salonun halı ve koltuklarını yıkadık bugün de oturma odasındaki L koltuk ve halısını yıkayacağım.
Yine bugün iki odanın camını sileceğim pis bırakmak istemiyorum evi temiz bırakmayı önemsiyorum
Bunca işin içinde geçen gün erteledigim sarmalarımı saracağım yanına çocuklara çorba yaparim, salata ve yoğurtla birlikte yenir.
Çok tanıdık geliyor bu tuce2017 den beri bir kez kavgasız döndük izinden oda balayı dönüşü
Sürekli bişeyler almakmistiyorum bu ayın maaşını hepsini harcadım heyecanla haziran ı bekliyorum.evde ki eksikler gözüme batıyor bi taraftan çocuklar biraz daha büyüsün toptan herşeyi değiştiririm dayan 2 3 sene daha diyorum at at reisleri bakalimBenimde yazlık almam lazım kıslıkta bakıyorum herseye bakıyorum benEşime bot ve 2 spor ayakkabı aldım oğlana bot ve spor ayakkabı baya oldu bunları alalım kendime alamadım Geçen bir spor ayakkabı aldım daha hazırlanıyor eşim beğenmedi ama ucuz diye aldım yüzde 70indirim olmuş dur bulursam atayım buraya resmini
Ben salonu değiştirdim uygunda aldık şimdi artmış.Masa konsol 6sandalye yemek masası 2 tane 3lü koltuk 2 tane tekli koltuk 3 lü sehpa 15000 Doğtaş’ın fabrıkasına gidip aldık tayin olunca gelecek inş istediğim gibi gelir üretim tamamlanmıs aradılar.Son taksıdı Temmuz’da ödenecek.Sürekli bişeyler almakmistiyorum bu ayın maaşını hepsini harcadım heyecanla haziran ı bekliyorum.evde ki eksikler gözüme batıyor bi taraftan çocuklar biraz daha büyüsün toptan herşeyi değiştiririm dayan 2 3 sene daha diyorum at at reisleri bakalim
teşekkür ederim canım yoğurt olmuş muGüzel günlerde kullan
Bize gelin diyen yok herkes halinden memnun demekkiBizim KV de de çağırıp duruyor bizi.Gelemeyiz dedim
Yarın resmini atarım, daha kırmadımteşekkür ederim canım yoğurt olmuş mu
Kesinlikle ilk annengile gidersen sana surat yapabilir canın sıkılır durduk yere.benimde artık kimseye eyvallahim yokBu sefer eşim dedi ki yarı yarıya gidilecek. Ben önce annemlere gitsem kv kalpten gider . Ama bak buraya da yazıyorum ki eğer bu sene de bir sorun yaratsınlar asla susmayacağım ne geliyorsa söyleyeceğim bir daha da gitmem o eve. Önce anneme gitsem sonra kv ye eve dönerken kesin daha moralim bozuk dönerim Birşeyler olur . Eve dönerken annemden dönersem moralim yüksek olur belki
AA çok şıkEki Görüntüle 2642414
Gelsin hemen ❣
Bende geçen sene küçük kızım 10 aylıktı tatil yaptığımda herşey dahil olunca hiç de zorlanmadım yürümüyordu da çok rahattıBiz ufaklık 6 aylıkken iki çocuklu tatil yaptık şu virüs çıkmadan hemen önce zorlanmadık 4 günlük çok iyi geldi.simdi yapacak mıyız hayır bu ortam da içim hiç rahat etmez.seneye herşey normale dönerse öyle
Benimki mecburiyetten canım zaman kısıtlıKolay gelsin
İki çocukla bütün bu işleri yapabilmek, Maşallah enerjine
Hayrılı olsun cqnım aldıkları güle güle kullanteşekkür ederim canım yoğurt olmuş mu
Ay evet yA duydum onuLojman iyi oluyor canım bahçesi oluyor anlasabilecegin yaşıtın kafa dengi insanlar bulabilirsin.tek dezavantajı dedikodu çok oluyor
Bak kim bilir neler olacak bu sefer hahahaÇok tanıdık geliyor bu tuce
Amin cok zor bir durum ama hersey Allahtanya çok üzüldüm bebek için de üzüldüm allah yardımcıları olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?