Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hanimlar umarim herkes iyidir pek okuyamadım sadece Scss94 alisveris yapmis hayırlı olsun

Esim 65 yas ustunun sehirlerarasi izninde refakatci olarak ayvalik'a gitti. Yani anne babasini goturdu. Yarin gelcek. Ben hala kalkmadim

Birazdan kalkip yarin icin hazırlık yapayim. Pijamalarimda butunlestim.

Perde işi nasıl gidiyor
Yaaaaa ben perdelerimi 2 ayda bir yıkıyorum ama perdelierim kendiliğinden yırtılmaya başladı eziliyor gibi niye böyle oluyor anlamadım yatak odasının ki olmuştu attım eski vardı onu taktım daha yenisini alamadan oturma odası da öyle olmaya başladı

Ben pek pirinç pilavı yemem eşime yaparım. Bim in ince teflon tavası var bir tane; 1 su bardağı pirinçle onda yapıyorum ne zaman onda yapsam çok güzel oluyor. Tava da çok etkili bence.

Güneşten eriyor ondan

Ben de özendim perde yıkadım şimdi asacam ama salonun mekanizmalı perdesi nasıl sökülüypr bilmiyorum denemeye cesaret edemedim

İkisi arasinds gidip geldim ben seviyorum yazın canlı renkleri ama senin beğendiğin daha kullanışlı olabilir
Bence rengin önemi olmadan birkenstock herşeyin altında güzel duruyor. Bu rengi bende çok beğenmiştim
Ben pek pirinç pilavı yemem eşime yaparım. Bim in ince teflon tavası var bir tane; 1 su bardağı pirinçle onda yapıyorum ne zaman onda yapsam çok güzel oluyor. Tava da çok etkili bence.
Ay mevzu tavadaysa hemen gider alırım. Adamın diline düştüm

Ben de özendim perde yıkadım şimdi asacam ama salonun mekanizmalı perdesi nasıl sökülüypr bilmiyorum denemeye cesaret edemedim
Benim de salon öyle eş kisisi yapıyor o işleri.zor bişey değil sökeken dikkat et biraz evden alıp yikayanlar takanlar var bu perdeleri ama bu zamanda güven olmaz

Bence rengin önemi olmadan birkenstock herşeyin altında güzel duruyor. Bu rengi bende çok beğenmiştim

Ay mevzu tavadaysa hemen gider alırım. Adamın diline düştüm
Anlatmak istediğim derin bir tencerede değil de hani artan yemek filan koyarız ya yumurta sahanı gibi uyduruk bir tavada ben daha başarılı oldum

Anlatmak istediğim derin bir tencerede değil de hani artan yemek filan koyarız ya yumurta sahanı gibi uyduruk bir tavada ben daha başarılı oldum
Anladım canım bakacağım en kısa zamanda
Ya ben anne evinde yapmadığım için bişey diyemedim ama şu karnıyarık ve pilav tenceresi diye geçenler var ya onda yapıyorum hep

Ayaklarımın altı çok fena ağrıyor baya azalttık işleri perdeleri yıkadım sadece yatak odası kaldı en son onu yıkarım. 3 büyük hurç doldurduk ne çok yorganı yastık nevresim varmış bazanın altı dolaplar birkaçını ayırdım annem köye giderken götürsün. Önceki evimin salon avizesi çok güzeldi onuda anneme vercem parçaları çok onu götürmem.

Benim de kullanmadığım yastığım yorganım var. Kiracı tayinci olunca fazla eşya yükten başka birşey değil .

Doğuda lojmanda kalırken değil yorgan çarşaf bile fazla geliyordu. Sıcaktan uyuyamiyorduk.
Tekrar doğuya gidince lojmanda kalicaz yine sicak olur.

Akşam yemeğini erken yedik. Film izledik netten.
Haberlere baktık. Her yerde normalleşme süreci haberleri var.
Show'da şimdi hababam sınıfı çıktı

eşime dedim ki bak eğer birisi kg göbeğime vs laf söyler ve sende susarsan ben annemlerden siirtte dönmeyeceğim haberin olsun dedim
Bizimkiler çok fena eşimin yanında yapmazlar o yokken yaparlar yapacaklarını.bana bir şey diyen olursa kendim vericem cevabımı bugüne kadar sustum yeter.patavatsız abisi var sürekli laf sokmaya çalışan gerekirse ona da vericem cevabımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…