Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bak biraz önce görüntülü konuşuyorduk kp diyor ki bana ne yediniz ? Bende Allah ne verdiyse onu yedik dedim bıktım aynı sorudan . Bana diyor ki bende acımda eşim aldı telefonu yumurta kırıp yedik bana ben birşey yemek istemiyorum kg alıyorum da Tuğçe için yedim mecbur dedi sinir oluyorum yA

Niye aç duruyor.
Yaz geldi bı yeşil fasulye al bezelye al pişir
Dolma sarma yap değil mi.
En olmadı bı pilav cacık yap. İlla etle tavukla uğraşamam, baklava açamam diyorsan. Puding yapiylver ustune de tatlı yapamiyorsan. Valla senin KV bı alisirsa hergun puding yapar ohhh iki malzeme. 10dk karıştır ocakta koy tabaklara

Seninle ben heyecanlaniyorum biliyormusun
Su 2 ayda annem ari gibi calisti dolaplarimiz doldu simdi sefasini suruyoruz

Bende artik arada kalmaktan yoruldum hersey geride kalsin mesaiye gidip gelmek sonra tatile gitmek sonra gezmek fln istiyorum hayal kurmak istiyorum

O kadar gidiyoruz bir kere sebze yapmıyoruz evde yA bi dolma yapalım bi fasulye yapalım yok anca patates tavuk fırınla bitti gitti

slm canım ben yıllık izin alıp ara sıra gideceğim. Artık izinler nereye kadar giderse. Kreş bildirim yapmış bir dizi önlemler almışlar ama ben en az 1 ay göndermeyi düşünmüyorum. Tam mesai çalışırken çocuk büyütmek cidden zor sana da kolaylıklar diliyorum

banyoya çamasır suyu dökmüştüm hala normal nefes alamıyorum insallah zehirlenmem kizlar bişi diycem bende mesela tayin bekliyodum o olsun mutlu olurum eşyam olsun mutlu olurum diyodum kendi evim olsun mutlu olurum herseyi istiyorum oluyo çok şükür ama benim içimde hep bi boşluk var gibi ben mutlu olamıyorum acaba depresyonda olabilirmiyim yıllardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…