- 11 Mart 2013
- 33.754
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.761
Bak biraz önce görüntülü konuşuyorduk kp diyor ki bana ne yediniz ? Bende Allah ne verdiyse onu yedik dedim bıktım aynı sorudan . Bana diyor ki bende acımda eşim aldı telefonu yumurta kırıp yedik bana ben birşey yemek istemiyorum kg alıyorum da Tuğçe için yedim mecbur dedi sinir oluyorum yABizimkiler çok fena eşimin yanında yapmazlar o yokken yaparlar yapacaklarını.bana bir şey diyen olursa kendim vericem cevabımı bugüne kadar sustum yeter.patavatsız abisi var sürekli laf sokmaya çalışan gerekirse ona da vericem cevabımı
Niye aç duruyor.Bak biraz önce görüntülü konuşuyorduk kp diyor ki bana ne yediniz ? Bende Allah ne verdiyse onu yedik dedim bıktım aynı sorudan . Bana diyor ki bende acımda eşim aldı telefonu yumurta kırıp yedik bana ben birşey yemek istemiyorum kg alıyorum da Tuğçe için yedim mecbur dedi sinir oluyorum yA
Evet canım at lütfen resimleriEt suyu çorba
Etli bezelye
Sütlaç yapmış anacagım.Canım anamOğlum çok mutlu 2 ay buradayız bende yarin mesaiye başlıyorum bunalımdan çıkarım zamanda geçer seviyorum çalışmayı.Salı günü ustalar gelecek size ev tamamlandıkça foto atarım
Et suyu çorba
Etli bezelye
Sütlaç yapmış anacagım.Canım anamOğlum çok mutlu 2 ay buradayız bende yarin mesaiye başlıyorum bunalımdan çıkarım zamanda geçer seviyorum çalışmayı.Salı günü ustalar gelecek size ev tamamlandıkça foto atarım
Sadece olurda yazlık ya da bahçeli evimiz olursa diye tutuyorum elimde oraya götürürüm diyeBenim de kullanmadığım yastığım yorganım var. Kiracı tayinci olunca fazla eşya yükten başka birşey değil .
O kadar gidiyoruz bir kere sebze yapmıyoruz evde yA bi dolma yapalım bi fasulye yapalım yokNiye aç duruyor.
Yaz geldi bı yeşil fasulye al bezelye al pişir
Dolma sarma yap değil mi.
En olmadı bı pilav cacık yap. İlla etle tavukla uğraşamam, baklava açamam diyorsan. Puding yapiylver ustune de tatlı yapamiyorsan. Valla senin KV bı alisirsa hergun puding yapar ohhh iki malzeme. 10dk karıştır ocakta koy tabaklara
Ben sana vereyim tam tarif benim çok güzel tutuyor.Ayyyy annemin verdiği sütlaç tarifi tutmadı kocama rezil oldum
slm canım ben yıllık izin alıp ara sıra gideceğim. Artık izinler nereye kadar giderse. Kreş bildirim yapmış bir dizi önlemler almışlar ama ben en az 1 ay göndermeyi düşünmüyorum. Tam mesai çalışırken çocuk büyütmek cidden zor sana da kolaylıklar diliyorumbenben00 nasılsın canım?Pazartesi mesaiye baslıyormusun?Okul açılacakmış bizim ama ben göndermeyecegım annem bakacak.Tayinde belli degil seneye çocuk ne olacak Allah kerim artık annem gelemez işim yaş
Sütlaç deyince canım hamsiköy Sütlacı çekti. Nasıl yapılıyorsa çok güzel oluyor namıssızAyyyy annemin verdiği sütlaç tarifi tutmadı kocama rezil oldum
Hiç yemedim ben yaSütlaç deyince canım hamsiköy Sütlacı çekti. Nasıl yapılıyorsa çok güzel oluyor namıssız
ahh karedeniz sütlacıSütlaç deyince canım hamsiköy Sütlacı çekti. Nasıl yapılıyorsa çok güzel oluyor namıssız
Denk gelirsen ye mutlakaHiç yemedim ben ya
Benimde öyle valla, çok güzel oluyorahh karedeniz sütlacıher gittiğim yerin meşhur yemeğini yemeye çalışırım. Karadenizde rize kavurması ve sütlçaları aklımdan çıkmıyor.
Çok iyi olmuş kumda oynaması güzel vakit geçirmiştir kuzucukbugün evin bahçesine indik 3 saat kumda oynadı oğlum tam 3 saat Zor çıkardım kumda yattı kafasından zor çıkardım kumları iyi oldu ama sıkılmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?