Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hepimiz feraha çıkalım ıns çok bunaldık.

Bize de her gün soruyorlar ne yaptın diye sinir oluyorum bende

Selam kızlar gün boyu okudum ama yazmaya fırsat olmadı. Alışveriş yapan arkadaşlar güzel günlerde kullanın aldıklarınızı

Sıfır harcama ile kapattık bugünü.

Yarın eşim işe başlıyor :) ayrı kalacağımız için üzülüyorum ( yoğun çalışıyor gece geç geliyor) ama kendi düzenime döneceğim için mutluyum. Yemek temizlik ev düzeni herşey ister istemez bozulmuştu.

Tek sorun çocukla başbaşa ne yapacağım bütün gün eşim ilgileniyordu güzel oluyordu.

inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci de. İş gereği insanlarla direkt temas halinde oluyor, umarım birşey olmaz.

O kadar gidiyoruz bir kere sebze yapmıyoruz evde yA bi dolma yapalım bi fasulye yapalım yok anca patates tavuk fırınla bitti gitti
Biz gidince ben yaparım yemekleri kv arada da olsa ben yokken benim yemeklerimi över eşime.artık oraya gitmek elimi bir şeye sürmek istemiyorum.simdi çok üstüne düştüğü gelini gelmiyor bizde gitmiyoruz yalnız takılıyorlar. abisi gelmeden haberimiz olsun diyor eşime bugün eşimde neden dedi ne diyeceğini şaşırdı biz gitmeden bir kaç gün önce gidip kv kp beynine gelmedikleri günleri resetleyecekler sonra onları doldurup bize orda huzur vermeyecekler.biz ordayken kv kp evinden çıkmıyorlar biz rahat etmiyelim diye

Yarın işe gidecek arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Sıkıntısız atlatırız inşallah bu süreci.

Eylül'de okul açılınca öğrenciler ve öğretmenler çok riskli grupta olacak tedbir alinmaz ise.
Mesela benim girdiğim sınıflar 40kisilik.
Benim masam ve öğrenci sırası bitişik.
Sınıfların pencereleri güvenlikli,kilit var,çok az açılıyor.tam kapasite havalandiramiyoruz yani.
Kısaca risk fazla.
Okul konusu tam bir muamma.

Geçenlerde bankaya uğradım.
Güvenlik görevlisi,insanları tek tek alıyor içeri.
Personel ve müşteri arasında 1metreden fazla mesefe var. İçerde en fazla 5 kişi vardı.

Sınıf mevcutları bu durumda 7-8kisi olmalı
Bakalım zaman ne gosterecek.

benben00 evet öyle bir söylenti var
Evi olmayan,ev almak isteyenler için güzel bir fırsat olabilir
Garanti ing banka baktık 0.89 veriyor 2 yıl 50 bin çeksek 56 bin ödenir 2300 TL aylık düşünüyoruz bakalım

Ben kayınvalideme gidince gorumceler aynısını yapıyor. Ben gidene kadar ordalar çoluk çocuk. Rahat yok yani. Yıl 12ay kullanıyorsunuz zaten çiftlik gibi. Ben 5gun kalıyorum ,basimdalar

üffff içim şişti valla acaba izinler açılmasa mı diye bile düşünmeye başladım . Ben bu kafaya geldim yA şimdi yarın izin açılır

Ben kayınvalideme gidince gorumceler aynısını yapıyor. Ben gidene kadar ordalar çoluk çocuk. Rahat yok yani. Yıl 12ay kullanıyorsunuz zaten çiftlik gibi. Ben 5gun kalıyorum ,basimdalar
Abisigil bunu geçen sene farkettiler biz gittik orda kalmaya başladılar normal zamanda hiç kalmazlar kendileri gitseler bile çocukları bırakıyorlar benim çocuklarla ilgilenilmesin diye. bir keresinde kp benim oğlumu severken elti kişisi kp laf soktu kendi çocuğu üzerinden.kple oğlumu hastaneye götürdük eşim askerdeyken olay çıkardı cocuklarini hepimizin önünde sopayla dövdü tabi çocukları değil kp kv beni dövdü.daha neler neler bizden rahatsız oluyorsan git evine di mi yok gitmicek orda herkesi yönetecek kimsenin bizimle ilgilenmesine vakit geçirmesine izin vermeyecek

Yani uzaktan gelmişler diye bir kaç gün kalırsın birlikte vakit geçirirsin biz geçen sene iki ay kaldık nerdeyse iki ay evden çıkmadılar eşim babasından bedelli parası istediğinde bunu duymuş bağırdı çağırdı çocuklara yine.biz orda bir lokma yesek bile kadına yetiyor

benben00 evet öyle bir söylenti var
Evi olmayan,ev almak isteyenler için güzel bir fırsat olabilir
söylenti değil canım; 2 gün once ziraat, halk ve vakıfbankın ortak basın açıklaması yaptı. 15 yıla kadar uzanıyor finansman süresi. Ev sahibi olmak isteyenlere çok güzel fırsat. Herkes sağlıkla alsın evini inş.

Terbiyesizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…