- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.781
Hepimiz feraha çıkalım ıns çok bunaldık.Seninle ben heyecanlaniyorum biliyormusun
Su 2 ayda annem ari gibi calisti dolaplarimiz doldu simdi sefasini suruyoruz
Bende artik arada kalmaktan yoruldum hersey geride kalsin mesaiye gidip gelmek sonra tatile gitmek sonra gezmek fln istiyorum hayal kurmak istiyorum
Bize de her gün soruyorlar ne yaptın diye sinir oluyorum bendeBak biraz önce görüntülü konuşuyorduk kp diyor ki bana ne yediniz ? Bende Allah ne verdiyse onu yedik dedim bıktım aynı sorudan . Bana diyor ki bende acımda eşim aldı telefonu yumurta kırıp yedik bana ben birşey yemek istemiyorum kg alıyorum da Tuğçe için yedim mecbur dedi sinir oluyorum yA
Birgün zıkkımın dibini diyeceğim o olacak az kaldıBize de her gün soruyorlar ne yaptın diye sinir oluyorum bende
Bize de her gün soruyorlar ne yaptın diye sinir oluyorum bende
Birgün zıkkımın dibini diyeceğim o olacak az kaldı
Biz gidince ben yaparım yemekleri kv arada da olsa ben yokken benim yemeklerimi över eşime.artık oraya gitmek elimi bir şeye sürmek istemiyorum.simdi çok üstüne düştüğü gelini gelmiyor bizde gitmiyoruz yalnız takılıyorlar. abisi gelmeden haberimiz olsun diyor eşime bugün eşimde neden dedi ne diyeceğini şaşırdı biz gitmeden bir kaç gün önce gidip kv kp beynine gelmedikleri günleri resetleyecekler sonra onları doldurup bize orda huzur vermeyecekler.biz ordayken kv kp evinden çıkmıyorlar biz rahat etmiyelim diyeO kadar gidiyoruz bir kere sebze yapmıyoruz evde yA bi dolma yapalım bi fasulye yapalım yokanca patates tavuk fırınla bitti gitti
Garanti ing banka baktık 0.89 veriyor 2 yıl 50 bin çeksek 56 bin ödenir 2300 TL aylık düşünüyoruz bakalım
Ben kayınvalideme gidince gorumceler aynısını yapıyor. Ben gidene kadar ordalar çoluk çocuk. Rahat yok yani. Yıl 12ay kullanıyorsunuz zaten çiftlik gibi. Ben 5gun kalıyorum ,basimdalarBiz gidince ben yaparım yemekleri kv arada da olsa ben yokken benim yemeklerimi över eşime.artık oraya gitmek elimi bir şeye sürmek istemiyorum.simdi çok üstüne düştüğü gelini gelmiyor bizde gitmiyoruz yalnız takılıyorlar. abisi gelmeden haberimiz olsun diyor eşime bugün eşimde neden dedi ne diyeceğini şaşırdı biz gitmeden bir kaç gün önce gidip kv kp beynine gelmedikleri günleri resetleyecekler sonra onları doldurup bize orda huzur vermeyecekler.biz ordayken kv kp evinden çıkmıyorlar biz rahat etmiyelim diye
Valla dişimi sıka sıka fenalık geldi bana dane kadar ayıp ya bu tarz sorular sormak. Hayatta dayanamazdım ben olsam, kavga çıkartırdım. Siz iyi dayanıyorsunuz valla kızlar
üffff içim şişti valla acaba izinler açılmasa mı diye bile düşünmeye başladım . Ben bu kafaya geldim yA şimdi yarın izin açılırBiz gidince ben yaparım yemekleri kv arada da olsa ben yokken benim yemeklerimi över eşime.artık oraya gitmek elimi bir şeye sürmek istemiyorum.simdi çok üstüne düştüğü gelini gelmiyor bizde gitmiyoruz yalnız takılıyorlar. abisi gelmeden haberimiz olsun diyor eşime bugün eşimde neden dedi ne diyeceğini şaşırdı biz gitmeden bir kaç gün önce gidip kv kp beynine gelmedikleri günleri resetleyecekler sonra onları doldurup bize orda huzur vermeyecekler.biz ordayken kv kp evinden çıkmıyorlar biz rahat etmiyelim diye
Abisigil bunu geçen sene farkettiler biz gittik orda kalmaya başladılar normal zamanda hiç kalmazlar kendileri gitseler bile çocukları bırakıyorlar benim çocuklarla ilgilenilmesin diye. bir keresinde kp benim oğlumu severken elti kişisi kp laf soktu kendi çocuğu üzerinden.kple oğlumu hastaneye götürdük eşim askerdeyken olay çıkardı cocuklarini hepimizin önünde sopayla dövdü tabi çocukları değil kp kv beni dövdü.daha neler neler bizden rahatsız oluyorsan git evine di mi yok gitmicek orda herkesi yönetecek kimsenin bizimle ilgilenmesine vakit geçirmesine izin vermeyecekBen kayınvalideme gidince gorumceler aynısını yapıyor. Ben gidene kadar ordalar çoluk çocuk. Rahat yok yani. Yıl 12ay kullanıyorsunuz zaten çiftlik gibi. Ben 5gun kalıyorum ,basimdalar
söylenti değil canım; 2 gün once ziraat, halk ve vakıfbankın ortak basın açıklaması yaptı. 15 yıla kadar uzanıyor finansman süresi. Ev sahibi olmak isteyenlere çok güzel fırsat. Herkes sağlıkla alsın evini inş.
TerbiyesizlerAbisigil bunu geçen sene farkettiler biz gittik orda kalmaya başladılar normal zamanda hiç kalmazlar kendileri gitseler bile çocukları bırakıyorlar benim çocuklarla ilgilenilmesin diye. bir keresinde kp benim oğlumu severken elti kişisi kp laf soktu kendi çocuğu üzerinden.kple oğlumu hastaneye götürdük eşim askerdeyken olay çıkardı cocuklarini hepimizin önünde sopayla dövdü tabi çocukları değil kp kv beni dövdü.daha neler neler bizden rahatsız oluyorsan git evine di mi yok gitmicek orda herkesi yönetecek kimsenin bizimle ilgilenmesine vakit geçirmesine izin vermeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?