Bugün ne aldin kaç tl harcadin

şayet eylüle kadar işler hafiflemez ve ikinci dalga falan gelirse okullar daha uzun süre açılmaz. 1 Ağustos için yeni vaka sayısını 56 tahmin etmişler, bakalım inş hafifler.

Seni mi dövdüler ben mi yanlış okudum

Bizim kredi vs yok maaşlar tam yatıyor ama düşünmüyoruz
Kiracı ile uğraşmak da zor be benben00 canım. 1tane var kiraciniz sıkıntı yok onda.
Parayı birikimde tutmak istiyoruz.
Bakalım zaman ne gosterecek

üffff içim şişti valla acaba izinler açılmasa mı diye bile düşünmeye başladım . Ben bu kafaya geldim yA şimdi yarın izin açılır
Tuce sende benim gibi daha gitmeden strese giriyorsun.Başına gelecekleri bilince.
Bizim kesin değil bu sefer belki de gitmeyiz. Ağustosta falan bakıcaz duruma Şu virüs meselesi biraz daha geçsin.Bizimde yol uzun. İlk defa 2 çocukla gidicem. Bebek hareketli döneminde. 14 aylık 8-9 saat arabada nasıl oyalanacak bilemiyorum.
Bebekle uzun yolculuk yorucu oluyor.

Benim oğlan arabaya girer girmez uyurdu. Çok rahat ederdim uzun yolculuklarda.

İşe başlayan arkadaşlar Allah kolaylık versin
Eşime mail geldi 15-26 Haziran arası ofise gidicek sadece yine evden çalışmaya devam bu tarihler haricinde.
Bizde yatırım için bişeyler almak istiyoruz ama o kadar karışık ki aklımız hep erteleniyor karar veremiyoruz

2 saattir sokakta kavga var.
Semaver kokusundan kavga cikti. 3. Posta bu
Normal sartlarda kokudan rahatsiz olurdum diyorum ama su anda sikayet eden kiskancligindan etmiyorsa diyorum

Kizlar bisey dicem ama gulmeyin
Bu saatten sonra beni 3 kere okuyun zorla hasta olucam
Istanbula ziyarete giden tayfa orda kalmamis su an geri donuyorlar
Biz yol uzerindeyiz ocakta cay firinda borek bekliyorum

Kizlar bisey dicem ama gulmeyin
Bu saatten sonra beni 3 kere okuyun zorla hasta olucam
Istanbula ziyarete giden tayfa orda kalmamis su an geri donuyorlar
Biz yol uzerindeyiz ocakta cay firinda borek bekliyorum
Kolonyan hazır olsun herkesi bolca kolonyala domestoslu su yap kovaya oda bir köşede dursun bence kalktıklarında sil dokunulan yerleri sen önlemini alda ne olur ne olmaz hepimizde bir rahatlık var ama bu kadar değiliz sadece annemle abimlerle görüşüyoruz.Geçen kuzenime gittik onlarda evden çıkmıyordu yasak var 20 yaşından küçükler diye gittik evden çıkmadıklarını bildiğimiz için.

Esimle hallederiz ztn gelenlerden biri acil hemsiresi
Ah ah diyorum anlastik esimin yuzu gulmeye basladi 3 aydir ailesinden kimseyi gormedi sirf onun icin sirf

maşallah canım. seninki büyüktür ama artık. Bizim oğlanın daha ilk yolculuğu. Bilmiyorum ne yapacak.
koltuğu var değil mi camı açarsınız seyrederek gider çocuk şarkıları indirirsiniz dinlersiniz sevdiği atıstırmalıklar yer . bide akşam yolculuğa çıkmak daha iyi oluyo 9 olunca uyur sabaha kadar biz hep 12 14 saatlik yolculuk yapariz alıştı oğlum 3 aylıkken başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…