- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.801
şayet eylüle kadar işler hafiflemez ve ikinci dalga falan gelirse okullar daha uzun süre açılmaz. 1 Ağustos için yeni vaka sayısını 56 tahmin etmişler, bakalım inş hafifler.Yarın işe gidecek arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Sıkıntısız atlatırız inşallah bu süreci.
Eylül'de okul açılınca öğrenciler ve öğretmenler çok riskli grupta olacak tedbir alinmaz ise.
Mesela benim girdiğim sınıflar 40kisilik.
Benim masam ve öğrenci sırası bitişik.
Sınıfların pencereleri güvenlikli,kilit var,çok az açılıyor.tam kapasite havalandiramiyoruz yani.
Kısaca risk fazla.
Okul konusu tam bir muamma.
Geçenlerde bankaya uğradım.
Güvenlik görevlisi,insanları tek tek alıyor içeri.
Personel ve müşteri arasında 1metreden fazla mesefe var. İçerde en fazla 5 kişi vardı.
Sınıf mevcutları bu durumda 7-8kisi olmalı
Bakalım zaman ne gosterecek.
Seni mi dövdüler ben mi yanlış okudumAbisigil bunu geçen sene farkettiler biz gittik orda kalmaya başladılar normal zamanda hiç kalmazlar kendileri gitseler bile çocukları bırakıyorlar benim çocuklarla ilgilenilmesin diye. bir keresinde kp benim oğlumu severken elti kişisi kp laf soktu kendi çocuğu üzerinden.kple oğlumu hastaneye götürdük eşim askerdeyken olay çıkardı cocuklarini hepimizin önünde sopayla dövdü tabi çocukları değil kp kv beni dövdü.daha neler neler bizden rahatsız oluyorsan git evine di mi yok gitmicek orda herkesi yönetecek kimsenin bizimle ilgilenmesine vakit geçirmesine izin vermeyecek
Bizim kredi vs yok maaşlar tam yatıyor ama düşünmüyoruzsöylenti değil canım; 2 gün once ziraat, halk ve vakıfbankın ortak basın açıklaması yaptı. 15 yıla kadar uzanıyor finansman süresi. Ev sahibi olmak isteyenlere çok güzel fırsat. Herkes sağlıkla alsın evini inş.
Tuce sende benim gibi daha gitmeden strese giriyorsun.Başına gelecekleri bilince.üffff içim şişti valla acaba izinler açılmasa mı diye bile düşünmeye başladım . Ben bu kafaya geldim yA şimdi yarın izin açılır
Benim oğlan arabaya girer girmez uyurdu. Çok rahat ederdim uzun yolculuklarda.Tuce sende benim gibi daha gitmeden strese giriyorsun.Başına gelecekleri bilince.
Bizim kesin değil bu sefer belki de gitmeyiz. Ağustosta falan bakıcaz duruma Şu virüs meselesi biraz daha geçsin.Bizimde yol uzun. İlk defa 2 çocukla gidicem. Bebek hareketli döneminde. 14 aylık 8-9 saat arabada nasıl oyalanacak bilemiyorum.
Bebekle uzun yolculuk yorucu oluyor.
İnşallah öyle olur bizimki de. Ama ne kadar uyuyabilir. 1 saate uyanır en fazla.Benim oğlan arabaya girer girmez uyurdu. Çok rahat ederdim uzun yolculuklarda.
Uyuyor uyanıyor birşeyler yiyor etrafı izliyor.tesislerde mola verince geziyor.İnşallah öyle olur bizimki de. Ama ne kadar uyuyabilir. 1 saate uyanır en fazla.
Çocukları dövüyor bizde orda oturuyoruz.buyuklerin yanında çocuk dövülmez orda çocukları değil büyükleri dövüyor aslında.kendisi de demisdi kendisi onlara kızdığımdan dövüyorum diye ama anlayan kim demiştiSeni mi dövdüler ben mi yanlış okudum
neden oluyo acaba ya yaşlanıyoruz galiba ondan miScss94 bende de oluyor öyle.
Bak biraz önce görüntülü konuşuyorduk kp diyor ki bana ne yediniz ? Bende Allah ne verdiyse onu yedik dedim bıktım aynı sorudan . Bana diyor ki bende acımda eşim aldı telefonu yumurta kırıp yedik bana ben birşey yemek istemiyorum kg alıyorum da Tuğçe için yedim mecbur dedi sinir oluyorum yA
Hayır sıkılıyoruz bence.neden oluyo acaba ya yaşlanıyoruz galiba ondan mi
olabilir canım ben çabuk sıkılan biriyim gerçektenHayır sıkılıyoruz bence.
İstediğimiz tam olarak bu değil
Yani benim yaşamak istediğim hayat daha farklı kendi adıma konuşursam
maşallah canım. seninki büyüktür ama artık. Bizim oğlanın daha ilk yolculuğu. Bilmiyorum ne yapacak.Uyuyor uyanıyor birşeyler yiyor etrafı izliyor.tesislerde mola verince geziyor.
Yolculuğu seviyor benim oğlum
Kolonyan hazır olsun herkesi bolca kolonyala domestoslu su yap kovaya oda bir köşede dursun bence kalktıklarında sil dokunulan yerleri sen önlemini alda ne olur ne olmaz hepimizde bir rahatlık var ama bu kadar değiliz sadece annemle abimlerle görüşüyoruz.Geçen kuzenime gittik onlarda evden çıkmıyordu yasak var 20 yaşından küçükler diye gittik evden çıkmadıklarını bildiğimiz için.Kizlar bisey dicem ama gulmeyin
Bu saatten sonra beni 3 kere okuyun zorla hasta olucam
Istanbula ziyarete giden tayfa orda kalmamis su an geri donuyorlar
Biz yol uzerindeyiz ocakta cay firinda borek bekliyorum
Kolonyan hazır olsun herkesi bolca kolonyala domestoslu su yap kovaya oda bir köşede dursun bence kalktıklarında sil dokunulan yerleri sen önlemini alda ne olur ne olmaz hepimizde bir rahatlık var ama bu kadar değiliz sadece annemle abimlerle görüşüyoruz.Geçen kuzenime gittik onlarda evden çıkmıyordu yasak var 20 yaşından küçükler diye gittik evden çıkmadıklarını bildiğimiz için.
koltuğu var değil mi camı açarsınız seyrederek gider çocuk şarkıları indirirsiniz dinlersiniz sevdiği atıstırmalıklar yer . bide akşam yolculuğa çıkmak daha iyi oluyo 9 olunca uyur sabaha kadarmaşallah canım. seninki büyüktür ama artık. Bizim oğlanın daha ilk yolculuğu. Bilmiyorum ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?