Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar hastayi kaybettik vefat etmis cok uzuldum
Aksam bana ugrayan ekip ne oldugunu ogrenmek icin gitmis doktorlarin aciklamasindan anlayabilmek icin ztn ecmoya baglanmis donusu yokmus
Dunya 3 gunluk bir yer iste
Allah rahmet eylesin, başınız sagolsun

Bende bugün zeytinyağlı enginar yaptım
Ufaklık beşikten kendi çıkmaya çalışmış hiç ağlamadı uyandığından haberim olmadı.tabi kafasının üstüne düştü. boyunu geçiyor beşik tırmanmış hiç durmuyor hiç. her yere çıkıyor evde.abisi böyle değildi bunun.evde kırmadık tabak çanak bırakmadı.

Ben 50 çekince kocam çok az çektin diyor
Benim eşimede çerez gibi geliyor 50 onun spor geçmişi var bunlar ne ki diyor bana
Kaç tane çekiyorsun sen
Ben geçen yıl 200 e kadar çıkmıştım bir ara
Ama bugün evi süpürdüm
toz aldım
yerleri elle sildim
banyo temizledim
yemek yaptım
8 km yürüdüm
50 mekik şahane bence bugüne

Bizimde 0 aldık 0.79 oran ama 0.64ten yapılanma olmaz size diyor arkadaş moralimi bozdu☹
Canım bu oranlara yapılandırma hakkı sunmadılar evet fakat daha cok yeni belki baskı gorurlerse izin verirler. Acıkcası bu kampanyanın amacı satışı artırmak oldugu için mevcut kullanılmış kredilere yapılandırma çıkacağını pek sanmıyorum

Ay çok geçmiş olsun bugün abi bebeğin altını beşiğin üzerinde değişiyordum buda beşiğin kenarından tutmuş kendini kaldırmaya çalışıyordu kaç kez yaptı aynı şeyi bugün eşim beşiğin kademesini indirdi

60 bebeyle ancak yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…