- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.901
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldümHic yokmus
Alirlar diye dusunuyorum cunku anne 38 kilo tek bobrekli. Maddi manevi kendine yetebilse ancak. Kurum bunu gorur ztn cok zor vermislerdi
Babaanne diye pesinde dolaniyordu o gitti baba gitti
Başınız sağolsun canımAmin kizlar..
Resmen annesi bu dunyadan cagirdi 3 ay var aralarinda..
Allah rahmet eylesin, başınız sagolsunKizlar hastayi kaybettik vefat etmis cok uzuldum
Aksam bana ugrayan ekip ne oldugunu ogrenmek icin gitmis doktorlarin aciklamasindan anlayabilmek icin ztn ecmoya baglanmis donusu yokmus
Dunya 3 gunluk bir yer iste
Ben 50 çekince kocam çok az çektin diyorSelam kızlar
Bugün kendi çapımda spora başladım 8 km yürüdüm 50 mekik çektim pert oldum
1 tane ekmek aldık 1.5 tl başka harcama yok bugün
Benim eşimede çerez gibi geliyor 50Ben 50 çekince kocam çok az çektin diyor
Canım bu oranlara yapılandırma hakkı sunmadılar evet fakat daha cok yeni belki baskı gorurlerse izin verirler. Acıkcası bu kampanyanın amacı satışı artırmak oldugu için mevcut kullanılmış kredilere yapılandırma çıkacağını pek sanmıyorumBizimde 0 aldık 0.79 oran ama 0.64ten yapılanma olmaz size diyor arkadaş moralimi bozdu☹
Basın sagolsun yakınınız mı? Mekanı cennet olsun inşHic yokmus
Alirlar diye dusunuyorum cunku anne 38 kilo tek bobrekli. Maddi manevi kendine yetebilse ancak. Kurum bunu gorur ztn cok zor vermislerdi
Babaanne diye pesinde dolaniyordu o gitti baba gitti
Ay çok geçmiş olsun bugün abi bebeğin altını beşiğin üzerinde değişiyordum buda beşiğin kenarından tutmuş kendini kaldırmaya çalışıyorduBende bugün zeytinyağlı enginar yaptım
Ufaklık beşikten kendi çıkmaya çalışmış hiç ağlamadı uyandığından haberim olmadı.tabi kafasının üstüne düştü. boyunu geçiyor beşik tırmanmış hiç durmuyor hiç. her yere çıkıyor evde.abisi böyle değildi bunun.evde kırmadık tabak çanak bırakmadı.
Basın sagolsun yakınınız mı? Mekanı cennet olsun inş
60Benim eşimede çerez gibi geliyor 50onun spor geçmişi var bunlar ne ki diyor bana
Kaç tane çekiyorsun sen
Ben geçen yıl 200 e kadar çıkmıştım bir ara
Ama bugün evi süpürdüm
toz aldım
yerleri elle sildim
banyo temizledim
yemek yaptım
8 km yürüdüm
50 mekik şahane bence bugüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?