Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün beni de mahvettiler.
Küçük kabız olmuştu. Ağladı uyumadı. Kalktım 2kayisi kaynatıp meyve suyu yaptim rahatladı uyudu.
Oğlan sıkıntıdan patliyor
Benim kızda kabız oldu yine aslında kabız değil ama geçenlerde korktu şuanda yapmak istemiyor tuvaleti gelince ağlayıp geri ittiriyor nasıl başarıyorsa

Hatta öğlen o kadar çok gerildim ki sinirimden ağladım

Sağol canım normalde bizimki en alt kademede ama ne yapmış etmiş çıkmış

Bugün aynı şeyleri yaşamışız seninle. Bende ağlama noktasına geldim. 15dakika uyumuşum kendime geldim

Bugün aynı şeyleri yaşamışız seninle. Bende ağlama noktasına geldim. 15dakika uyumuşum kendime geldim
Gündüzde uyumadı ki

Büyük kızıma dedim bak biraz yoksa kafayı yicem diye sonra baktım kendime engel olamadım ağladım

Sonra baktım küçük kızım gelmiş anne özüüüü dieyim

Ondan sonra bütün sinirim geçti

Yarın Kayseri yağlaması yapıcam kayserili olmayaraktan zamanında yerinde yemiştim çok beğenmiştim.buzlukta kendi yaptığım lavaşları kullanacağım hem kolay hem de lezzetli olacak inşallah
Şahsen ben Kayseriliyim

Dakka bir gol bir baktığımız arsanın fiyatı yükseltilmiş bugün
Bugün herşeyin fiyatı yükseldi nasıl bir milletiz ya herşeyi fırsata çeviriyoruz.Devlet faiz indirimi yapıyor,piyasa açılsın, satıcılar iş yapsın diye, satıcı fiyat artırıyor.Aslında kimse almayacak,yaptıklarınım cezasını ödeyecekler

El mecbur alınıyor bir şekilde.
Dönüp bakınca hiçbir avantajı olmadi indirimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…