- 7 Ocak 2018
- 27.625
- 80.159
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.921
Benim kızda kabız oldu yine aslında kabız değil ama geçenlerde korktu şuanda yapmak istemiyor tuvaleti gelince ağlayıp geri ittiriyor nasıl başarıyorsaBugün beni de mahvettiler.
Küçük kabız olmuştu. Ağladı uyumadı. Kalktım 2kayisi kaynatıp meyve suyu yaptim rahatladı uyudu.
Oğlan sıkıntıdan patliyor
Sağol canım normalde bizimki en alt kademede ama ne yapmış etmiş çıkmışAy çok geçmiş olsun bugün abi bebeğin altını beşiğin üzerinde değişiyordum buda beşiğin kenarından tutmuş kendini kaldırmaya çalışıyordukaç kez yaptı aynı şeyi bugün eşim beşiğin kademesini indirdi
Benimki de kalkıp nereye gidecek acaba ya beni sinirlendiriyorSağol canım normalde bizimki en alt kademede ama ne yapmış etmiş çıkmış
Bugün aynı şeyleri yaşamışız seninle. Bende ağlama noktasına geldim. 15dakika uyumuşum kendime geldimBenim kızda kabız oldu yine aslında kabız değil ama geçenlerde korktu şuanda yapmak istemiyor tuvaleti gelince ağlayıp geri ittiriyor nasıl başarıyorsa
Hatta öğlen o kadar çok gerildim ki sinirimden ağladım
Ben kullandım püre pratik ama bebeğin karnına lastik izleri çıktıAnnisler
Bebigine külot bez kullanan var mı.
Memnun musunuz
Gündüzde uyumadı kiBugün aynı şeyleri yaşamışız seninle. Bende ağlama noktasına geldim. 15dakika uyumuşum kendime geldim
Şahsen ben KayseriliyimYarın Kayseri yağlaması yapıcam kayserili olmayaraktan zamanında yerinde yemiştim çok beğenmiştim.buzlukta kendi yaptığım lavaşları kullanacağım hem kolay hem de lezzetli olacak inşallah
Bugün herşeyin fiyatı yükseldiDakka bir gol bir baktığımız arsanın fiyatı yükseltilmiş bugün
Üfffffff bayılırım afiyet olsunnYarın Kayseri yağlaması yapıcam kayserili olmayaraktan zamanında yerinde yemiştim çok beğenmiştim.buzlukta kendi yaptığım lavaşları kullanacağım hem kolay hem de lezzetli olacak inşallah
ben hep külot bez kullandım çocuk içinde çok rahat giydirmesi de rahat.. benim oğlum biraz tontişti yan cırtlar hep yara yapiyoduAnnisler
Bebigine külot bez kullanan var mı.
Memnun musunuz
El mecbur alınıyor bir şekilde.Bugün herşeyin fiyatı yükseldinasıl bir milletiz ya herşeyi fırsata çeviriyoruz.Devlet faiz indirimi yapıyor,piyasa açılsın, satıcılar iş yapsın diye, satıcı fiyat artırıyor.Aslında kimse almayacak,yaptıklarınım cezasını ödeyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?