- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.861
Ev alacak arkadaşlar.
Konut kredisi düşüyor.
Araç kredisi ve tatil kredisi de varmış. Düşük faiz oranları var.
Detaylı açıklama yapılır. Google dan bakın.
@Sevgiyeyolculuk
@Kmsl Hnd
Başka kim var bilmiyorum.
Kredi ceken arkadaslar sizin de yapılandırma imkanınız vardir diye umut ediyorum
boza
okyonus
Aldık canım 0,79dan kullanmıştık zaten oyuzden cok fark etmiyor bizim için. Sıfır olsa fark ederdi baya:)Canım ev alabildinizmi?
Bende evlenince atandım eşim diyor seni ben okuttumAtanmadan önce evlenmistim ben. Eşim okul biter bitmez tutturdu evlenicez diye
Neyse evlendim Güneydoğu'ya gittim.
Okullarda hep öğretmen açığı var
Ücretli ogretmenlige başvurdum ve çıktı
İlk dönem çalıştım.
Aynı zamanda oturup kpss çalıştım ve hamile olduğumu öğrenince , müdür yardımcısı beyin okulu bırakma ısrarlarına rağmen bıraktım.
Geçen ay dilekçemi vermiştim hizmet birleştirme için.
5puan hizmet puanına eklenmiş ve emekliliğimi de etkisiyle etkiliyormus iyi yönde.
Ama dönüp arkaya baktığımda 5 aldığım maaslar nereye gitmişinsan kenara birşey alıp koymaz mı ilk para kazanmanın anisina
Bizimde 0 aldık 0.79 oran ama 0.64ten yapılanma olmaz size diyor arkadaş moralimi bozduAldık canım 0,79dan kullanmıştık zaten oyuzden cok fark etmiyor bizim için. Sıfır olsa fark ederdi baya:)
Niye olmayacakmışBizimde 0 aldık 0.79 oran ama 0.64ten yapılanma olmaz size diyor arkadaş moralimi bozdu☹
Selam kızlar,
Yoğun bir mesai geçiriyoruz, mola şimdi
tuce_tuce
Bir sürü pozitif vaka var, evde ayakta tedavi olan,
Strese girip bağışıklığını düşürmektense, moralini yüksek tutmak daha iyidir, nacizane tavsiyem.
tuce_tuce sanmıyorum canım bulasmamistir size.
Kızlar bize bulaşmamıştır bulaşacak bir temas olmadı zaten ona eminim yoğurt almaya indim ama maske eldiven filan içeri girmedim tabağı dolaba bıraktı üzerinden aldım filan . O testin sonucu zaten bence negatif şuan eğer yaşlı kadından bulaştıysa hafta sonuna akşam çıkart belirtilertuce_tuce benim eşimin yanında çalışan bayanın eşinin şubesindede pozitif vaka çıkmıştı. Çok şükür birşey olmadi. Şimdide 4/5 sağlıkçı yerleşmiş bizim binaya. Bende stres yapıyorum bazen ama mümkün mertebe pozitif düşünmeye çalışıyorum yoksa hayat zehir olur.
Yok canım hedeflediğim rakamlar gelmedi büyük ihtimalle gider gitmez ev ya da arsa alıcaz.aslında 370den bile alsaydım şuan güzel kardaydı ama ben alırım düşer sonra beklemek zorunda kalırım diye cesaret edemedim
Ay biz kredi çekmeden almayı planlıyorduk şimdi ev fiyatları fırlarEv alacak arkadaşlar.
Konut kredisi düşüyor.
Araç kredisi ve tatil kredisi de varmış. Düşük faiz oranları var.
Detaylı açıklama yapılır. Google dan bakın.
@Sevgiyeyolculuk
@Kmsl Hnd
Başka kim var bilmiyorum.
Kredi ceken arkadaslar sizin de yapılandırma imkanınız vardir diye umut ediyorum
boza
okyonus
Güle güle oturun canım.evin arsası ne kadarAmin inş canımİçine Salı başlayacaklar bittikçe atarım dısında kalan yerler var onlar tamamlanacak boyası yapılacak
O kredi 0ev alacaklara diyor bende 0 ev kullanıp aldım diyorum diyor artık seninki 2.elNiye olmayacakmış
Arsayı tam bilmiyorum canım annemlerin evi ama bu evin 3katı daha bahçe var önündeGüle güle oturun canım.evin arsası ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?