- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.941
Offf yaaHic yokmus
Alirlar diye dusunuyorum cunku anne 38 kilo tek bobrekli. Maddi manevi kendine yetebilse ancak. Kurum bunu gorur ztn cok zor vermislerdi
Babaanne diye pesinde dolaniyordu o gitti baba gitti
Offf yaakadersiz yavrum.Allahım yardım etsin o kuzuya.başınız sağolsun canım.
Evet tuce benimde aklıma sen geldinŞahsen ben Kayseriliyim
Aynen eşim diyor ki devlet yastık altı paraları çıkartmak için böyle yapıyor ama vatandaşa yaramıyor yineBugün herşeyin fiyatı yükseldinasıl bir milletiz ya herşeyi fırsata çeviriyoruz.Devlet faiz indirimi yapıyor,piyasa açılsın, satıcılar iş yapsın diye, satıcı fiyat artırıyor.Aslında kimse almayacak,yaptıklarınım cezasını ödeyecekler
Aynen öyle.Şahsen bu dönemde yatırım amaçlı ev arsa alınmasının zarar olduğunu düşünüyorum.Evi olmayan kirada olan,yada aracı olmayan alabilir.Ama onun dışındaki alışverişler çok mantıklı olmaz.Yada önceden araştırıp fiyatını bildiğin malı alıcaksın.El mecbur alınıyor bir şekilde.
Dönüp bakınca hiçbir avantajı olmadi indirimin.
Yani tabiki devletin niyeti iyi.Piyasalar açılsın,insanlar işsiz kalmasın, çark dönsün, güven olsun, alınan satılandan vergi devlet kasasına girsin istiyor.Ama mal sahipleri bunu fırsata çevirip hemen düşen faizi mallarının satış fiyatlarına ekliyorlar. Her krizde bu fırsatçılar çıkıyor ortayaAynen eşim diyor ki devlet yastık altı paraları çıkartmak için böyle yapıyor ama vatandaşa yaramıyor yine
işe gitmeyecekti galiba
Gitti gittiişe gitmeyecekti galiba
allah allahGitti gittisen elit diziler izlerken kaçırmışsın
Sabah yazmış ya sen kaçırdın orayıallah allahbeynim yanmış gerçekten demek ki
Ayyy çok güldüm yaaaGitti gittisen elit diziler izlerken kaçırmışsın
Bugün karşı apartmanda düğün vardıBiri yazmış tweter da evkeneceginiz kişiye sorun 1 haziran gunu cafeye lokantaya gitmiş mi
Her iki çocuğuma kullanıyorum ve çok memnunum. Hiç sızdırmıyor.Annisler
Bebigine külot bez kullanan var mı.
Memnun musunuz
Ya beline iz yapıyor diye yorumlar okudumHer iki çocuğuma kullanıyorum ve çok memnunum. Hiç sızdırmıyor.
Benim kızda beline değilde göbeğine biraz iz yapıyor ama sıkıntı olacak kadar değil.Ya beline iz yapıyor diye yorumlar okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?