- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.961
Ya bitmez buranın düğünleri ctesi günü bizim 2 üst katımizda nisan var.erkek eşimin okulunda öğretmen daha 26 yaşında.eşim demiş ki ateş mi düştü oğlum bekle 3 5 ay bu ne aceleBugün karşı apartmanda düğün vardı
Ben de oyle biliyorumAz once haberlerde birsey dedi kapali carsi Turkiyede koronovirusun ilk adresi dedi gercektenmi ya cok saskinim
Direk düğün yapsalarmışYa bitmez buranın düğünleri ctesi günü bizim 2 üst katımizda nisan var.erkek eşimin okulunda öğretmen daha 26 yaşında.eşim demiş ki ateş mi düştü oğlum bekle 3 5 ay bu ne aceledüğünde temmuz da
Canım biz mi çok pimpirikliyiz millet mi çok rahat bilemedim.çalışan insanlara lafım yokmokul açılsın bizde mecbur çalışacağız ama bu zamanda düğün nisan falan bana saçma geliyor.Direk düğün yapsalarmış
Ayyy çok güldüm yaaa
Bende gitti diye okudum gelipte anlatsın bizede çok müşteri gelmiş mi bugünGeyikliGece
Bizim buralarda cafeler doluymuş
GeyikliGece hayırlı olsun
çalışmak iyidir dinç tutar insanılüks bir yer o zaman günlük 500 bin fahiş bir rakam
İşini çok severeknyapiyorsun enerjini alıyoruz yazılarından.Bir lokmalik petitfour 12 tl, macaron 14 tl, brownie 38, turk kahvesi 24, bardak cay 9
Hafta ici degil ama cuma cumartesi pazar 500 yapiyoruz rahat.
Bugun tatli da yoktu. Sabah 5 cesit tatli yapildi ama aksam 7de ancak satisa hazir hale geldi. Kahvalti, krep, wrap, tavuk ve et yemekleri yaptik bugun hep. Ay kahvaltilarda millet ne yedi. Neyse afiyet olsun
Bir lokmalik petitfour 12 tl, macaron 14 tl, brownie 38, turk kahvesi 24, bardak cay 9
Bugun tatli da yoktu. Sabah 5 cesit tatli yapildi ama aksam 7de ancak satisa hazir hale geldi. Kahvalti, krep, wrap, tavuk ve et yemekleri yaptik bugun hep. Ay kahvaltilarda millet ne yedi. Neyse afiyet olsun
Benim en sevdiğim öğün kahvaltı hele birde hazır kahvaltı en en en sevdiğimBir lokmalik petitfour 12 tl, macaron 14 tl, brownie 38, turk kahvesi 24, bardak cay 9
İşini çok severeknyapiyorsun enerjini alıyoruz yazılarından.
Maşallah Allah dsha cok versin patronunuza oda size versin ❣
Isimi birakip asci olasim geliyor mor
Oyle guzel bir enerjin var
Sahanesin
Benim en sevdiğim öğün kahvaltı hele birde hazır kahvaltı en en en sevdiğim
Çok özledim dışarda kahvaltı yapmayı
Çok açım şu an
Ay maşallah ama millet delirmiş karantinada aç kalmışlar hahahaKizlar selam ben isteydim bugun. 23.00 gibi ciktim. Sabah bi markete gidip ise gectim.
Musteriyi zor cikarttim. 22.00da kapatmak zorundayim 4000 tl cezasi var diyorum ben oderim diyor adam
Oturma kapasitemiz 3te bire dustu ama 143 bin tl ciroyla kapattimon hazirlik da yoktu kisitli menüyle calistik.
Kapasiteyi dusurmesek 12ye kadar acik kalsa her zamanki gibi 500 bini gorurduk.
Ben anlamıyorum valla bu ne aceleCanım biz mi çok pimpirikliyiz millet mi çok rahat bilemedim.çalışan insanlara lafım yokmokul açılsın bizde mecbur çalışacağız ama bu zamanda düğün nisan falan bana saçma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?