Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sararma güzel kurumayınca olur canım. Halıcı yanlış bilgi vermiş bence.
Evet aynen öyle oluyor benim üst kat komşum halıyı yıkıyor asıyor bizden izin alıp üstten bir su döküyor böyle olunca hiç sararmaz diyor ki cidden öyle oluyor kadınınki .

Birde babamın kuzeninin halı yıkama fabrikası var onunla sohbet esnasında senin halıları yıkamak çok zor yıkamacı nefret ediyordur seninkilerden dedi . Yıkadıktan sonra düzgün kurutmazsa suyunu çektirmezse sararır kesin dedi oradan da duydum. Kv geçen sene tüm halıları kendileri yıkamış tamamı sarardı ve halı yıkamacı geldi götürdü 2 katına maal oldu

Tuce gürültüleri devam ediyor mu hala
Artık daha saygılı oldu püre geldi bendem özür diledi . Şimdi bir ses olacağı zaman hemen arıyor kendini anlatıyor. Çocukları büyüdü biraz etkinlik yapar oldular . Bayramda hiç ses yoktu köye götürdüler çocukları karantina zamanı. Evde parti de yapmıyor virüs yüzünden

Kızlar taşınacağım evde mutfak dolapları ve tezgahı baştan yaptırmak istiyorum şartlar uyarsa
Sizin fikirlerinizi de alayım renk nasıl olmalı özellikle tezgahın.begendiginiz dolap resimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Bence beyaz yaptır hem ferah hem temiz

Beyaz yaptır bence canım, hem temizleyince çok güzel duruyor hemde ferah ferah insanın içi açılıyor. He iki renklide hoş duruyor alt dolapları gri yatırabilirsin mesela öyle düşünürsen.

Banyoyu yıkadım temizledim her yerini detaylı. Bulaşık makinesini çalıştrcm. Eşim uyanınca kahvaltı hazırlarım. Sonra da yemeği yaparım dolma yapacağım kuru patlıcanlardan. Bugün balkonu düzenleyesim var eşimle ama bakalım. Sabahtan böyle planlar yapınca güzel oluyor sizler de genelde böylesiniz anca dönüyor ev gördüğüm kadarıyla

Dün annemlere gitmiştik çok güzel geçti oğlan bahçede oynadı zıpladı kuzenlerini gördü , temiz hava aldı.

Annemden 2 kg kadar tarhana ve 5 adet domates konservesi hacıladım 2tane de evde vardı kendim yapana kadar yeter bana onlar. Annem de yapar gene biraz ondan da aşırırım

Dün sıfır harcama oldu bugün sabah 2 damacana söyledim 22 tl . Migros siparişi vermiştim parası ödendi o gelecek bugün. Başka harcama olmaz sanıyorum.

güzel çilek bulunca benim de alıp reçel yapmam lazım. Pazara çocukla gidemediğim için bulamıyorum marketteki hem pahalı hem de reçellik değil.

Yeni normalleşmeye alışmaya çalışıyorum iş başı yaptık sanki hiç evde kalmamışım gibi geliyor maskeden kulaklarımın arkası acımış hep
Yaaaa aman iyi ol boşver araba değişmediniz dimi sirken

Kızlar ben ütü yaptım bebek uyuttum ama pek uyumak istemiyor . Eşimle konuştuk işin azsa öğleden sonra eve gel dedim sıkılmışsın bende yoruldum dedi . Dünyayı biz kurtarmayacağız ya dedim gel eve orduevine gidelim birşeyler yiyelim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…