- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.401
Evet aynen öyle oluyor benim üst kat komşum halıyı yıkıyor asıyor bizden izin alıp üstten bir su döküyor böyle olunca hiç sararmaz diyor ki cidden öyle oluyor kadınınki .Sararma güzel kurumayınca olur canım. Halıcı yanlış bilgi vermiş bence.
Tuce gürültüleri devam ediyor mu halaEvet aynen öyle oluyor benim üst kat komşum halıyı yıkıyor asıyor bizden izin alıp üstten bir su döküyor böyle olunca hiç sararmaz diyor ki cidden öyle oluyor kadınınki .
Artık daha saygılı oldu püre geldi bendem özür diledi . Şimdi bir ses olacağı zaman hemen arıyor kendini anlatıyor. Çocukları büyüdü biraz etkinlik yapar oldular . Bayramda hiç ses yoktu köye götürdüler çocukları karantina zamanı. Evde parti de yapmıyor virüs yüzündenTuce gürültüleri devam ediyor mu hala
Kira mı tasinacagin evKızlar taşınacağım evde mutfak dolapları ve tezgahı baştan yaptırmak istiyorum şartlar uyarsa
Sizin fikirlerinizi de alayım renk nasıl olmalı özellikle tezgahın.begendiginiz dolap resimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Bence beyaz yaptır hem ferah hem temizKızlar taşınacağım evde mutfak dolapları ve tezgahı baştan yaptırmak istiyorum şartlar uyarsa
Sizin fikirlerinizi de alayım renk nasıl olmalı özellikle tezgahın.begendiginiz dolap resimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Beyaz yaptır bence canım, hem temizleyince çok güzel duruyor hemde ferah ferah insanın içi açılıyor. He iki renklide hoş duruyor alt dolapları gri yatırabilirsin mesela öyle düşünürsen.Kızlar taşınacağım evde mutfak dolapları ve tezgahı baştan yaptırmak istiyorum şartlar uyarsa
Yeni normalleşmeye alışmaya çalışıyorum iş başı yaptık sanki hiç evde kalmamışım gibi geliyor
YaaaaYeni normalleşmeye alışmaya çalışıyorum iş başı yaptık sanki hiç evde kalmamışım gibi geliyormaskeden kulaklarımın arkası acımış hep
Yok değişmedik. Piyasayı tanımlayamıyoruz sanırım en güzel şöyle ifade edebilirim: çok ahlaksızYaaaaaman iyi ol boşver araba değişmediniz dimi sirken
Hep olan şey işteYok değişmedik. Piyasayı tanımlayamıyoruz sanırım en güzel şöyle ifade edebilirim: çok ahlaksız
Sırf faizler düştü diye fiyatları artırmak resmen ahlaksızlık.
Geliriniz çok mu iyi ki..Valla kp emekli maaşı var birde ekstra çalışıyor eve en az 4 bin giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?