- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.421
Bildiğin asker maaşı işteGeliriniz çok mu iyi ki..
Hem kira almiyosunuz
Hemde elektriği faturayı siz ödüyorsunuz
Gerçi gerçi ben de aynı durumda olsam eşim kira almazdı ama faturaları ödemezdi herhalde
Sleepy prima ve migros markasini denedim. Sleepy favorim. Goon da denemek lazim o zaman.Goon, sleepy natural ikisi favorim.
Ben sordum 2550 dedi arkadaş bugun 2520 ye almıs ceyregide 620ye almısKızlar bizim buradan ata liranın ücretinin sordum 2560 dediler
Bir de çarşıdaki bir kuyumcuyu aradım 2540 dediler herhalde taşıtla kullanarak olsa gideceğim zaten çocuk şu an babaannesinde
Kızzzz ne altını
Ay doğru sen tatile cıkıyordunKızzzz ne altınıparayı gidip Kayseri’de ezmeyi planlıyoruz annemlerin bahçede barbekü partisi yapacağım
Ya nasıl bu kadar fark oluyor ya...offfBen sordum 2550 dedi arkadaş bugun 2520 ye almıs ceyregide 620ye almıs
Hepsini gez öyle soruşturNeyse gideceğim yer tam kuyumcu çarşısı ama
Yinede ortak bir fiyat oluyor anlasiyolar
Bir tane buldum ama nedense sipariş vermedim kayseriye gidince abi bebek gece uykusundayken yarım saat alırım dışarıdan dedimAy doğru sen tatile cıkıyordunEz tabi yakışır 1 yılın acısı cıkacak Babet buldun mu sahi
En sevdiğim kolonya
Tamam gel kolonyada sıkacagımEn sevdiğim kolonya
Değil canımKira mı tasinacagin ev
İzinler açılsın tayinler açıklansın artık istiyorum hem sizin için hem bizim için . Ayrıca bence malatyaya geleceksin. Ekim izninde sizdeyizTamam gel kolonyada sıkacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?